Hrvatski političar izazvao neverovatan skandal, opravdao ubistvo Grka: "Onaj koji je hteo da kolje..."

Žali bože gubljenja vremena na tebe i tvoje gluposti koje nemaju veze s mozgom.
Жали Боже губљења времена са тобом и усташлука који шириш по форуму и мислиш да ће неком на форуму да промениш мишљење. Трошиш ти твоје време уопште што си на овом форуму.

Жали Боже губљења времена са тобом и усташлука који шириш по форуму и мислиш да ће неком на форуму да промениш мишљење. Трошиш ти твоје време уопште што си на овом форуму.
Upravo suprotno. Vrijeme provedeno ovdje je vrlo poučno i kvalitetno. Svaki Hrvat bi trebao doći ovdje i provesti neko vrijeme, pa da vidi što Srbi zapravo misle o Hrvatskoj i Hrvatima. Da nam nikad više nikakvo udruživanje sa vama ne padne na pamet. Ni za 1000 godina ako tad još budu postojali Hrvati i Srbi.

Upravo suprotno. Vrijeme provedeno ovdje je vrlo poučno i kvalitetno. Svaki Hrvat bi trebao doći ovdje i provesti neko vrijeme, pa da vidi što Srbi zapravo misle o Hrvatskoj i Hrvatima. Da nam nikad više nikakvo udruživanje sa vama ne padne na pamet. Ni za 1000 godina ako tad još budu postojali Hrvati i Srbi.
Као већина Хрвата немају болесну мржњу према Србима, смешан си. Срби су на своју штету створили Југославију после првог светског рата, то је и ваш историчар потврдио и да нису пристали, данас Хрватска не би постојала. "Јадни" Хрвати невинашца. Насмеја ме. Не мора се чекати никаквих хиљаду година, много раније има Хрватска да нестане.

Ми се сад сладимо тиме што су хрватски хулигани наебали, а и наши би радили исто, него ми се симпатишемо са грчким клубовима
I treba se sladiti kada huligani najebu, bez obzira na spol, dob, nacinalnost, rasu, političko i ideološko uvjerenje.

Da se odu potući negdje van grada na neku livadu, kao što to neki i rade, smatrao bi ih običnim budalama željnim adrenalina, ali nemam pretjerano razumjevanja gledati stoku kako polupa pola grada.

Као већина Хрвата немају болесну мржњу према Србима, смешан си. Срби су на своју штету створили Југославију после првог светског рата, то је и ваш историчар потврдио и да нису пристали, данас Хрватска не би постојала. "Јадни" Хрвати невинашца. Насмеја ме. Не мора се чекати никаквих хиљаду година, много раније има Хрватска да нестане.
Ne lupetaj. Nisu Srbi ništa stvorili na svoju štetu. Iskoristili su naivnost Hrvata koji su sanjali napokon nekakvu ravnopravnu zajednicu, a Srbi su iskoristili Jugoslaviju za svoje snove o Velikoj Srbiji.

Ne lupetaj. Nisu Srbi ništa stvorili na svoju štetu. Iskoristili su naivnost Hrvata koji su sanjali napokon nekakvu ravnopravnu zajednicu, a Srbi su iskoristili Jugoslaviju za svoje snove o Velikoj Srbiji.
Не лупетај твојим усташлуком. Ево ти чињеница да су Срби на своју штету пристали на стварање Југославије и да би не пристајање на стварање Југославије Србија добила много више а Хрватска не би ни постојала. Не постоји боље за Србе да Хрватска уопште не постоји. Насмеја ме твојим болесним лажима да је Србија ушла да би искористила Југославију за снове о Великој Србији, а већ јој је понуђена Велика Србија и одбили.
Водећи хрватски историчар, др Твртко Јаковина признао да су Срби 1918. спасили Хрвате и да Хрватска није ушла у прву Југославију да данас не би постојала.

Јаковина каже да је 1915. Србима било понуђено да узму Славонију, БиХ, Лику и део Далмације и створе српску државу.
Истра и други део Далмације био је обећан Италији. Оно мало Хрватске, тзв. регија Хрватска (Загорје и око Загреба) требала је остати у склопу Мађарске.

Да је Србија тада пристала, данас би тзв. Хрвати из Загреба и Загорја били Мађарска провинција и реликт прошлости, а остатак католичког становништва из Далмације, Славоније, Лике и БиХ би био оно што у ствари и јесу – Срби католици рекао је Јаковина у емисији "Недељом у 2" на државној телевизији Хрватске која је емитована 12 маја 2013 године.
https://www.novosti.rs/vesti/planet...u-1918-spasili-Hrvatska-danas-ne-bi-postojala

Poslednja izmena:
Наивност Хрвата? Ви једноставно нисте имали другог излаза сем да уђете у заједницу са Србијом.
После одлука скупштина Далмације, Славоније, Барње, Срема, Бачке и Баната да се припоје Србији
ништа вам друго није преостало. Никакву Велику Србију нисмо правили, наша бројчаност и распрострањеност
стварала је вама илузију Велике Србије.
Јасеновац и геноцид над Србима у НДХ је доказ ове моје тврдње.
Извршење непојамних злочина у два светска рата називаш наивношћу?
Дучић је са две песме и једном реченицом рекао суштину ваше покварености и зла којим вас је задојила римокатоличка црква.

Наивност Хрвата? Ви једноставно нисте имали другог излаза сем да уђете у заједницу са Србијом.
После одлука скупштина Далмације, Славоније, Барње, Срема, Бачке и Баната да се припоје Србији
ништа вам друго није преостало. Никакву Велику Србију нисмо правили, наша бројчаност и распрострањеност
стварала је вама илузију Велике Србије.
Јасеновац и геноцид над Србима у НДХ је доказ ове моје тврдње.
Извршење непојамних злочина у два светска рата називаш наивношћу?
Дучић је са две песме и једном реченицом рекао суштину ваше покварености и зла којим вас је задојила римокатоличка црква.
Stari moj, reći ću ti jednu stvar. Hrvatski sabor nikad nije blagoslovio ulazak Hrvatske u zajednicu sa Srbijom. Poznata je i rečenica Stjepana Radića: "Hrvati, ne idite kao guske u maglu", i na koncu konca poznato je i pismo Svetozara Pribićevića 'Pismo Srbima" u kojem govori o pogrešnosti srpske politike prema Hrvatima i pokušaju Srba da vladaju nad Hrvatima.
****** te NDH, što ja imam s njom?

Stari moj, reći ću ti jednu stvar. Hrvatski sabor nikad nije blagoslovio ulazak Hrvatske u zajednicu sa Srbijom. Poznata je i rečenica Stjepana Radića: "Hrvati, ne idite kao guske u maglu", i na koncu konca poznato je i pismo Svetozara Pribićevića 'Pismo Srbima" u kojem govori o pogrešnosti srpske politike prema Hrvatima i pokušaju Srba da vladaju nad Hrvatima.
****** te NDH, što ja imam s njom?
Управо то сам и написао. Ништа вам друго није преостало након одлука поменутих скупштина.
Значи ушли сте из интереса а не из наивности како си тврдио у предходним уписима.
Владао је краљ и Србима и Хрватима и Словенцима и свим осталима у тој држави и нико вас
није терао да му искажете лојалност и прихватите га за свог владара.
Замисли да су Срби писали снаф песмуљке о освети након што сте га убили?
Нешто овако.
PjesmaHrvatskogVojnika.png

Само континуитет геноцида.

Управо то сам и написао. Ништа вам друго није преостало након одлука поменутих скупштина.
Значи ушли сте из интереса а не из наивности како си тврдио у предходним уписима.
Само континуитет геноцида.
Hahaha, ti nemaš pojma što pričaš. Ja ti govorim da HR sabor nije izglasao udruživanje sa Kraljevinom Srbijom. To je izvršeno protiv volje Hrvata. Svetozar Pribičević je to obavio na svoju ruku, a na kraju je i on uvidio koliku je grešku napravio.

Hahaha, ti nemaš pojma što pričaš. Ja ti govorim da HR sabor nije izglasao udruživanje sa Kraljevinom Srbijom. To je izvršeno protiv volje Hrvata. Svetozar Pribičević je to obavio na svoju ruku, a na kraju je i on uvidio koliku je grešku napravio.
Светозар Прибићевић увео Хрватску у СХС?
Па откуд Хрвати у краљевини СХС? Какве ингеренције је Прибићевић имао да то учини?
Он чак и није Хрват али Трумбић јесте.
Да ли си свестан да је и Србија уцењена од стране великих сила на стварање СХС?
Или то или егзистенција западнидринске СХС под нечијим протекторатом.
Имаш о свему томе опширно на енглеској википедији.
https://en.wikipedia.org/wiki/Geneva_Declaration_(1918)

@Grom_sa_neba! , sjećaš se kada je Kubi pisao da je na forumu Karačića toliko isprovocirao, da ga je ovaj uz psovanje majke pozvao na fizički obračun?

:rotf:

Još je napisao: "Kada me tako pozovu na tučnjavu, e tu znam da su pečeni."

:mrgreen:

I Kubura stari troler 😄
Da li ga ima mozda ovde kao Vuksija ☺ ili samo na Imbexu? 🤔

...

Back