Hrvatske plisane zveri i hitna promena zakona

Ne bih se složio s tobom. Ja sam imao prvu curu s 7 godina i to sam bio "smrtno" zaljubljen. I poljubio sam je. I pisala mi je.
Ali mi nije jasno kakve veze ima to s politikom.
A naročito homosexualizam te dobi.
Da ne spominjem tendencioznost postavljača teme u vezi nacionalnosti!
LOCK!!!

:evil::evil:

E posto sam ja postavljac, da onda dodam...

Dakle isti dan, samo nekoliko casova kasnije...
ATLAS TV , crna gora....
Tema za debatu.....Tolerancija homoseksualnosti ....

I naravno ostra reakcija..
Prvo ide vic....

Dolazi crnogorac kod tate i dovodi decka.
"Tata, imam dve vesti , jednu losu za tebe i jednu dobru".
"Kazi prvo losu".
"Tata , ovo je moj decko, to je losa vest, ali je sa Cetinja, iz dobre familije"...

I tako crnogorci zakljucise da medju njima to postoji , ali da crna gora nije spremna da totalno uzjednaci sve seksualnosti po protagonisanju i vrednosti...
Za les , koji nema zive srodnike, ne treba se traziti dozvola rodjaka da bi se izmestao, tako da bi se moglo postaviti pitanje slobode nekrofilskog izrazavanja seksualnosti....
jer les bukvalno pripada drustvenoj zajednici....

Jeste odvratno , ali zar je jedini kriterijum mnostvo da bi neka seksualna orjentacija bila velicana (dopustenje je vec stvar intimnosti pripadnika koji je upraznjavaju, i tu je homoseksualnost dobila slobodu,kao i sadizam i mazohizam, za razliku od nekrofilije)...
Markiz de sad , Aleksandar Makedonski i poziv na njih i eto dozvole za upraznjavanje...ali ne i za popularisanje......
A to je izgleda problem....

Javno je izgovoreno na B92, a i na jos jednoj tv, da je cilj da se ekonomski zastite homoseksualni partneri i da bez braka posao nije zavrsen.....
Dakle nema odmora dok se ne donese zakon o podjednakom pravu homoseksualaca i na usvajanje i na brak....
A onda ce odmah biti normalno i decu uciti tome....(pa ja bih prvi onda sugerisao svojoj deci da se mnogo ne razlikuju od drugih , jer ce se ortodoksnim stavovima samo izdvajati i dobijati kazne od vecine u drustvu....polne karakteristike se drasticno menjaju, kao i seksualnost generacije, tako da se u tim odnosima izdvojena osoba nece naci, pa se nece dobro i zdravo ni razviti , psiholoski, jer ce biti drustveno izolovana u periodu kad najvise treba da uspostavlja drustvene odnose....)....

Back