He heee Nemogu nasa severna braca bez SRBA pa da j..e rak raka hehehehehehe,nemogu da nam oproste sto su PREKO SRPSKIH LEDJA DOBILI KIFLA REPUBLIKU jer inace bi Madjari danas imali MORNARICU zajedno sa Austrijom he he. Ovaj koji je postavio ove karte ovde,da je to neko ucinio tamo kod njuh na nekoj od njihovih stranica,pa to bi bilo hladno iskljuceno,demantovano,sa uvredama ispraceno! Sovim se dokazuje koliko su OPSEDNUTI SVOJOM DRZAVOM,koliko su opsednuti Hrvatstvom da im je preslo u bolest sve ovo i ono u njihovoj drzavi sto se doigadja! Braco severna,nekitite se tudjim teritorijama,nemoj te jer bili ste AUSTROUGARSKA kao i Srbi sto su bili pod otomanskim carstvom al se NEKITE TERITORIJAMA tudjim nego svojim dansasnjim,a opet trebao je ovaj koji je postavio sve ovo da postavi i karte pre AUSTRUGARSKOG ULASKA na toboze njihove teritorije da vidimo kolika bese drzava njihova!!! Tuzno je gledati sve ovo izlaganje neistine,tuzno i jadno kao sve steceno dosad! Pitanje cu postaviti,GDE ZIVE HRVATI u Hrvatskoj kad se izuzmu teritorije koje su joj pripojene u novije doba, Slavonija,Istra,Dalmacija,i sta ostade na kraju? Hrvatska kao zrno graska! Al ne Hrvatska je i Slovacka,Ceska,deo Madjarske,Austrije,Srbije pa i Rumunije,Slovenija itd.Sve je Hrvatska odavde dovde,odande donde-smesno citati pa nesmogoh snage da zaobidjem,pa sam prokomentarisati morao nazalost. Zao mi je ako neko smatra za uvredu ovo sto sam napisao,al nema sta da se vredjate jer na SRPSKOJ stranici je pisano,pa imam pravo kao gradjanin drzave Srbije i da komentarisem ULJEZA.Trebao si sve ovo negde na Austrijskom forumu da postavis,izbacili bi sve JER NIJE NJIHOIVO,al eto,kod nas moze sve,jer DEMOKRATIJA je kod nas VECA nego tamo preko dunava. Hvala na razumevanju.