- Poruka
- 70.757
a slicicu da nam stavis?Ja sam trenutno u Crikvenici i super je!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a slicicu da nam stavis?Ja sam trenutno u Crikvenici i super je!![]()
Pa nije problem. Staviti ću, nisam znao da li koga to zanima, pa dobro. Budem stavio, plaža, grad, apartman...? Što treba.a slicicu da nam stavis?![]()
mene vise zanima grad, plaza, priroda od aparmanaPa nije problem. Staviti ću, nisam znao da li koga to zanima, pa dobro. Budem stavio, plaža, grad, apartman...? Što treba.
Na Plitvicama.gde u hrvatskoj možete provesti miran lep odmor nešto luksuznije, iznajmite bungalov ili tako nešto
Pa evo onda par slika.mene vise zanima grad, plaza, priroda od aparmana![]()
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa ovdje baš i nema nešto pretjerano cvrčaka, bar ih ja ne čujem. Samo na jednom mjestu sam ih čuo, u parku.hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
skoro pa cujem cvrcke i osecam miris cetinara i mora![]()
ja sam uglavnom letovala u Dalmaciji kao mala...tamo ih je bilo puno...Pa ovdje baš i nema nešto pretjerano cvrčaka, bar ih ja ne čujem. Samo na jednom mjestu sam ih čuo, u parku.
Da, u Dalmaciji ih ima puno više (navodno) nego na sjevernom Jadranu.ja sam uglavnom letovala u Dalmaciji kao mala...tamo ih je bilo puno...
posle sam dosta puta bila u Rovinju, a tetka mi zivi tu kod Bribira...jednom bih volela i taj kraj da obidjem
iskreno tamo nisam bila ima vise od 20 godina, ali me jako lepe uspomene vezu za svaki deo HrvatskeDa, u Dalmaciji ih ima puno više (navodno) nego na sjevernom Jadranu.
Pa dođi opet, ako želiš. Ja sam vidio nekoliko auta sa srpskim tablicama i čuo ih nekoliko da pričaju ekavicom.iskreno tamo nisam bila ima vise od 20 godina, ali me jako lepe uspomene vezu za svaki deo Hrvatske![]()