- Poruka
- 216
gde u hrvatskoj možete provesti miran lep odmor nešto luksuznije, iznajmite bungalov ili tako nešto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta mislis po luksuznije. Da li je 500 eura na dan puno?gde u hrvatskoj možete provesti miran lep odmor nešto luksuznije, iznajmite bungalov ili tako nešto
Placati toliko puno, a ne vidim da se dobije puno za te novce ne vidim bas ljepotu. Koliko vidim 0 bodova za privatnost. Sardela sistem skoro.
ja nigde u okruzenju ne bih placala vise od 50 evra za dvoje smestaj...toliko...Ne znam sta mislis po luksuznije. Da li je 500 eura na dan puno?
Placati toliko puno, a ne vidim da se dobije puno za te novce ne vidim bas ljepotu. Koliko vidim 0 bodova za privatnost. Sardela sistem skoro.
Ali ja sam ja klosar.
Sve ovisi sta covjek zeli i u kakvim je mogucnostima.ja nigde u okruzenju ne bih placala vise od 50 evra za dvoje smestaj...toliko...
za 100 evra po noci odem na drugi kraj sveta, biram sta cu, gde cu...
slazem se...meni je destinacija uvek bila bitnija od smestajaSve ovisi sta covjek zeli i u kakvim je mogucnostima.
Odlična preporuka!Iz ličnog iskustva mogu da preporučim Lošinj. Stvarno predivno ostrvce, malo je luksuznije kao što želiš, a mogu se naći sve vrste smeštaja pa i bungalovi (kamp Čikat, recimo).
Bravo!slazem se...meni je destinacija uvek bila bitnija od smestaja
Slozio bi se u dijelu ako npr. ides na Filipine, ali kako ne idem to mi nije bitno.slazem se...meni je destinacija uvek bila bitnija od smestaja
BisBravo!
Slazem se Losinj je jako lijep, a u navedenom kampu sam bio davno. Do sada se sigurno podiglo na bolji nivo.Iz ličnog iskustva mogu da preporučim Lošinj. Stvarno predivno ostrvce, malo je luksuznije kao što želiš, a mogu se naći sve vrste smeštaja pa i bungalovi (kamp Čikat, recimo).
mi smo dve žene pod stresom, potreban nam je mir, blizina plaže, ne želimo bučne noći i ako je moguće bez dece koja vrište, samo privatnost i samoćaNe znam sta mislis po luksuznije. Da li je 500 eura na dan puno?
Ali ja sam ja klosar.
imamo ograničen vremenski okvir (8 dana) i stoga, a i zbog trenutne situacije na aerodromima, putujemo automobilom (i našim koferima).Не бих тражио ништа боље од грчких пешчаних плажа,
је беш ломатање по далматинском кршу !
Meni je cela Istra odlična za odmorgde u hrvatskoj možete provesti miran lep odmor nešto luksuznije, iznajmite bungalov ili tako nešto
Kamo god da odes vjerujem da ce ti biti dobro. Malo prije istrazi cijene preko bookinga ili nekih slicnoh sajtova.mi smo dve žene pod stresom, potreban nam je mir, blizina plaže, ne želimo bučne noći i ako je moguće bez dece koja vrište, samo privatnost i samoća
Uzivajtehvala
to je to![]()
Kako je prosao odmor? Sta ste na kraju odabrale?gde u hrvatskoj možete provesti miran lep odmor nešto luksuznije, iznajmite bungalov ili tako nešto
Ja sam trenutno u Crikvenici i super je!Prije 3 godine sam bila na Kvarnerskom primorju, Crikvenica, Krk, Rab, Mali Lošinj. Nešto preljepo. Ostrva su mi posebna, tako čisto more.... delfini... čudo prirode. Svakako bi preporučila. Možeš imati svoju privatnost, nije čovjek na čovjeku. Mali Lošinj je broj 1, Rab isto, Krk.. a Crikvenica je za one koji vole da ima malo više ljudi.