Hrvatska

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko sam ja primetila nije kyo taj koji je poceo da provocira ovde tako da mi nije jasno u cemu je problem.

koja je politika drugih sajtova je samo njihova stvar,a na negativne stvari,smatram da ne treba da se ugledamo,niti da se njima vodimo.

ko je ciji prijatelj,zaista ne znam,niti su to moja posla.

ali ostajem pri molbi da se teme koje se ticu politike prenesu na taj forum,a da se evropa ostavi za neke druge stvari.

Najljubaznije molim da budem prva ''žrtva'' represije i da budem doživotno banovan, ako ste već odlučili da to bude politika ove kuće, t.j. da se dopusti proverenim provokatorima kao što su Tokyo alias kyo....Alex84 da imaju svoju temu i da razglabaju o velikohrvatskim interesima na našem sajtu, a da u međuvremenu nama po IP-u ne dozvoljavaju ni da privirimo na njihove. I da mi Alex84 piše na e-mail: ''Ne možeš mi ništa, ja imam prijatelja moderatora na Krstarici !?'' (znam ja i KO je to.....)

Potpuno tacno.!Dokle cete i ZASTO da se slihtate ustashama?A na njihove forume ne mozemo ni nos da promolimo?Sramota.Nemojte da mislite da sam neki covekomrzac i sovinista ili ne daj boze radikal ali sto je mnogo mnogo je.''Svaka vam cast''.:mad:

Poslednja izmena:
koliko sam ja primetila nije kyo taj koji je poceo da provocira ovde tako da mi nije jasno u cemu je problem.

koja je politika drugih sajtova je samo njihova stvar,a na negativne stvari,smatram da ne treba da se ugledamo,niti da se njima vodimo.

ali ostajem pri molbi da se teme koje se ticu politike prenesu na taj forum,a da se evropa ostavi za neke druge stvari.

ovu temu sam upravo otvorio zbog ove situacije...da se ljudi druže...da pronalaze stare prijatelje, drugare, koleginice i poznanike... plemenita ideja i plemenita tema..
:arrow::arrow::arrow:
U Hrvatskoj sam zivela 7 godina i mogu da kazem da me za taj period vezu jako lepe uspomene!

Drago mi je! Da ne bude da je ovde grozno za ziveti,pogotovo Srbima.Ne kazem da je bajno,ali nije ni lose

Dok sam ja zivela u Hrvatskoj (u Erdutu) nije bilo nekih velikih problema...Zao mi je sto sada ne idem tamo cesce...pozdrav

U Erdutu? A pa blizu mi je to...proci cu tuda za jedno nedelju ipo... A gde sad zivis?

Sada zivim u okolini Novog Sada tj. u Begeču!Inace rodjena sam u Osijeku...

Aha,znam gde je Begeč :) Takodje sam rodjena u Osijeku... A kad si otisla iz Erduta?Nemas vise nikog tamo,cim kazes da ne dolazis cesto?

U Erdutu sam zivela od 1990. pa do 1997. Onda smo se svi preselili u Begec osim tate...on jos tamo zivi i radi.U Erdut ne idem cesto zato sto su se skoro svi odselili,ostali su uglavnom stariji ljudi...Gde se tebi vise svidja?U Osijeku ili u Vukovaru?

Znam da neki ljudi rade i zive ovde,a deca im preko.. U Osijeku,mnogo je lepsi,imas sta za videti,gde prosetati,otici,za razliku od Vukovara koji je prakticno mrtav grad,jednostavno nemas gde ni otici..dosta ljudi je odselilo,sve vise starih ostaje..i gde je tu buducnost?! Da se razumemo,meni ce on uvek biti drag jer tamo sam provela najveci deo dosadasnjeg zivota(naravno zahvaljujuci ratu), prijatelji su mi odande,jer u skolu sam isla u VU,sve lepe i ruzne uspomene iz detinjstva vezu me za taj grad,kakav god on bio..i naravno osim prijatelja fali mi i zivot s porodicom..moji su i dalje tamo,mama i brat nece da se vrate u OS,tako da zivim bez njih...al bar se vidimo jako cesto,po 3 puta nedeljno..eto..

.a nekima nikad dosta u svemu vide "provokacije" i "zavere"

žalosno je da se mesta poput ovog gde su se na 2. strani upravo našle (najverovatnije) dve poznanice koje se od rata nisu videle...taman i da to nisu....stekle su još jedno poznanstvo možda danas sutra prijateljstvo....

samo želim reć da neki "ljudi" uopšte nisu shvatili poentu ove teme

osim toga ako se nekome tema ne sviđa ima hiljade drugim tema na Krstarici pa neka ZAOBIĐE:idea:

Najljubaznije molim da budem prva ''žrtva'' represije i da budem doživotno banovan, ako ste već odlučili da to bude politika ove kuće, t.j. da se dopusti proverenim provokatorima kao što su Tokyo alias kyo....Alex84 da imaju svoju temu i da razglabaju o velikohrvatskim interesima na našem sajtu, a da u međuvremenu nama po IP-u ne dozvoljavaju ni da privirimo na njihove. I da mi Alex84 piše na e-mail: ''Ne možeš mi ništa, ja imam prijatelja moderatora na Krstarici !?'' (znam ja i KO je to.....)

Hvala vam za sve ove godine koje sam proveo ovde, ali ovako nešto mi NE TREBA !
a da spomenes koje si ti meni slao u kojima mi prijetis??takodjer glumis moda i kazes da si ti zatvorio temu:think:aj bas me zanima kako ti to mozes jer ocito nisi mod.Napiso si i da nikad nece biti otvorena..a vidis je,jer razum naspram gluposti je pobijedio.Uostalom tvoje poruke meni su proslijedjene kome treba...close lock

odlicno primijeceno..svako sa imalo razuma bi vidio tko je to poceo..cestitke jer zbilja svjesno i odgovorno radis svoj posao:klap:

Potpuno tacno.!Dokle cete i ZASTO da se slihtate ustashama?A na njihove forume ne mozemo ni nos da promolimo?Sramota.Nemojte da mislite da sam neki covekomrzac i sovinista ili ne daj boze radikal ali sto je mnogo mnogo je.''Svaka vam cast''.:mad:
ja neznam na koje si ti to forume isla,sa foruma odakle ja dolazim su srbi itekako dobrodosli i nikad nije bilo sranja..dat cu ti link ak te zanima,a ako ikad na tom forumu budes imala neugodnosti ja se kunem da vise nikad ovdje necu ni promirisati

ja neznam na koje si ti to forume isla,sa foruma odakle ja dolazim su srbi itekako dobrodosli i nikad nije bilo sranja..dat cu ti link ak te zanima,a ako ikad na tom forumu budes imala neugodnosti ja se kunem da vise nikad ovdje necu ni promirisati

Ti i ne možeš da promirišeš, možeš samo da PROSMRDIŠ !

a da spomenes koje si ti meni slao u kojima mi prijetis??

A zašto se sad nastavljaš STOKO ustaška ???

Dobio si nazad forum, ali to tebi nije dosta , jer ti ionako nisi na forumu zbog toga, nego da se iživljavaš i prkosiš nama Srbima.

E, NEĆE MOĆI OVE NOĆI !

Neka nas SVE banuju, pa neka na forumu ostanu samo ustaški koljači .......(kyo i ostali).
A ti nisi sposoban čak ni koljač da budeš, ti si običan nesretnik, i rođena majka te se stidi.

CENTER]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back