Hrvatska traži od Srbije limuzinu Ante Pavelića !

Sve ukazuje da hrvatska država pokušava da ukloni sve kompromitirajuće
dokaze svoje neslavne prošlisti.Šta je tu nerazumljivo.
Neka konačno neko podigne optužnicu za genocid nad srbima za vreme
Ndh,pa ako se moglo suditi retroaktivno u Nirnbergu zašto ne bi moglo i pred
međunarodnim sudom u Hagu,presedan je napravljen.

Sinko,kompletne NDH arhive su u Beogradu.

Raci ako ti nešto nije jasno.....

Treba da se podigne tuzba . Genocif nikad ne zastareva . Sve jedno je ko ce optuznicu da podigne . Moze i Juznoafricka Republika . A najpravednije je da to uradi Srpka Drzava , Srpske Izbeglice, SPC.

To sto Hrvatska sada radi , to je normalno . Hrvatska se ponasa kao normalna drzava , jer se to jednostavno tako radi . Hrvatski politicari su odgovorni pred svojim narodom , i vole svoju Drzavu i narod . Mi treba da naucimo od njih , kako se to radi, to jest kako se manipulise medijima , svojom javnoscu , medjonarodnim istitucijama, a bogami , i kako se ponasa prema velikim silama , na primer Rusiji .

Cesto mi je zao sto i nasi politicari nemaju takav osecaj prema svojoj drzavi i svom narodu .

Inace , svakom je onako , kako mu objasne mediji , da mu je . Otud u Srbiji toliko srbomrzaca , a u Hrvatskoj ih nema, mislim Hrvatomrzaca . Kod naas je taj posao obavila B92, koju odmah treba ukinuti , ili zapaliti . .[/QUOT

A zašto meni repliciraš,koju sam ja to neistinu izgovorila?

Valjda i autohtoni Srbi pripadaju Hrvatskoj po tim istim konvencijama pa ih Hrvatska ne priznaje,čak ih je i izopštila iz Ustava i da ne pobrajam..

Normalno da pripadaju!!!

Činjenica je da i oni nisu priznavali RH kao svoju državu. Molili su boga da pada kiša u Srbiji.

Što se mene tiče mogli su i ostati u novom Ustavu RH,ali sve da su oni i ostali ,Veliki brat je povukao crtu na granici Karlobag -Karlovac-Virovitica....no to je druga priča..

Normalno da pripadaju!!!

Činjenica je da i oni nisu priznavali RH kao svoju državu. Molili su boga da pada kiša u Srbiji.

Što se mene tiče mogli su i ostati u novom Ustavu RH,ali sve da su oni i ostali ,Veliki brat je povukao crtu na granici Karlobag -Karlovac-Virovitica....no to je druga priča..

OOO brat po ideologiji tog velikog brata je sve to praktično primenio u Jasenovcu,moža je to bio razlog da je ne priznaju

Hrvatska će pokrenuti diplomatsku akciju za vraćanje „dijelova hrvatske povijesti“ koji se nalaze u muzejima u Srbiji, najavio je načelnik Vojnog muzeja u Zagrebu Dinko Čutura.

Među eksponatima koje traže Hrvati je i „mercedes“ koji je 1942. Adolf Hitler poklonio poglavniku NDH Anti Paveliću. Istraživanje „Alo!“ pokazalo je da pomenuta limuzina tipa 770K, dugačka šest metara i teška četiri tone, uopšte nije u Srbiji, već u Sloveniji.
:

Како то сада сматрају за део своје повести и културе, а ограђују се од НДХ???
Кога они праве лудима???:evil:

ma kakvi bre sta vam je hrvatska nema povijest

pa 1000 godina ste bili pod svapskom cizmom i za to vreme niste imali povijest.

:think: Austrija
Pa Nemci(jedno te isto jel)
Sad Ameri
Ma bogata istorija majku mu!:rtfm::lol:

A ta limuzina bi isla pod presu:)...bez ikakvog razmisljanja,pa bi poslao to u Kroaciju(presovano u kocku) da igraju
picture.php

Poslednja izmena:
Normalno da pripadaju!!!

vraticemo se ne sikiraj se.jos smo zivi:ok:

Back