MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 34.220
To je na sudu odavno dokazano. Nema se što dalje dokazivati.pa, to bi dokazali na sudu, ja ti rekoh da mozes da mi budes brat, ali moramo posteno da se razjasnimo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je na sudu odavno dokazano. Nema se što dalje dokazivati.pa, to bi dokazali na sudu, ja ti rekoh da mozes da mi budes brat, ali moramo posteno da se razjasnimo
Žali se na "grešku" upravi suda.pa, ocigledno je to bila greska, kakve veze oni imaju sa fra... znas onog koji je klao decu?
Images for fra bakotic ustase
vas je vatikan instruirao, jel da?
Catholic clergy involvement with the Ustaše - Wikipedia
ako je vatikan kriv, a jeste, onda ste vi bili izmanipulisani
ja VAM PRASTM, ali morm da razyebem onda vatikan i jezuitsko osinje gnjezdo.
ruje ce sve to da njukuju, ne beri brigu, sada kada smo u ratu, nema vise nazad..
A da vi priznate da ste krivovjerci i slijedite shizmatičku sektu koja nema veze s kršćanstvom i Bogom i da se vratite u katoličku vjeru od koje ste otpali? Sve ćemo vam oprostiti pa i vaše otpadništvo od vjere i Papa će vas opet prigrliti kao svoje, baš kao nekoć davno.MOST6:
najpostenije da ti kazem:
da vi priznate da je vas papa zayebao da je nepogresiv i namesnik boziji, i da je korumpiran jer je prodavao oprostajnice [indulgencije] i da ste vi, a ne mi - sizmatici, i da se vratite u pravu veru, pravoslavnu, sve cemo da vam oprostimo
inace ima da radi batina i to ruska nuklearna i po vama, nece vas spasti to malo tenkica kao ni svabe ni poljake, razuebace to sve rusi, rasta da ginete badava kO GLUPE UKRE [istocni obred, papska vlast], kada smo mi u pravu, a vi u krivu?
ALI vi radite kako vam volja, ja vam samo kazem kako bi bilo najbolje za vas: pravoslavlje postoji i za 1000 godina, a rimokatolicanstvo ne.
papstvo je usralo motku, i sada ima da ga nema. nece samo zapad ugasiti, nego i vatikan!
da je do zapada samo ruje bi ga vec skenjale! mora vatikan da padne! jezuite moramo da bacimo na kolena. ja licno imam pik nanjih, a ti nemoj da mi verujes.
Takvih i to Srba ima kod vas u Srbiji na lopate.
znaci bez pape nema nista od posla?Sve ćemo vam oprostiti pa i vaše otpadništvo od vjere i Papa će vas opet prigrliti kao svoje
Bog je samo jedan. Papa je njegov pastir na Zemlji.znaci bez pape nema nista od posla?
izvini, ali to je za mene idolopoklonstvo, nema nista od grljenja, svi ste papisti, on je vas bog, a nama covek ne moze da bude bog
papa je bar za mene niko i nista;' ajde nemoj da se svadjamo, ako ste vi papini idolopoklonici, mi nismoBog je samo jedan. Papa je njegov pastir na Zemlji.
Jeste li vi idolopoklonici srpskog patrijarha?papa je bar za mene niko i nista;' ajde nemoj da se svadjamo, ako ste vi papini idolopoklonici, mi nismo
Smatraj to i odgovorom za vašu tražnju "100 milijarde za bonbardovanje"
polako duso mozda ti ne ostane ni za jeleceSmatraj to i odgovorom za vašu tražnju "100 milijarde za bonbardovanje"
srbi su, dobar deo, samo vucicevi idolopoklonici, ukljucujuci i patrijarhaJeste li vi idolopoklonici srpskog patrijarha?