Hrvatska pred bankrotom

I nije veliki prosek-Hrvatska je izuzetno skupa drzava..
Vece plate su rezultat prevelikog zaduzivanja proteklih 15 godina..
Za 15 godina postojanja Hrvatska je postala jedna od najzaduzenijih zemalja na Svetu..
Da ste imali drzavu 150 godina-Vas dug bi bio veci od americkog..
Iduce godine treba da vratite 11.5 milijardi evra-to je nemoguce..
MMF je digao ruke od Hrvatske-vise i ne saradjuje-nema program pomoci-jer nacin da se pomogne ne postoji..
Kifloidna drzava ce bankrotirati-Italijani cu uzeti svoje-Slovenci ce uzeti svoje-Srbi ce uzeti svoje-Madjari ce uzeti svoje i Hrvatima ce ostati Palagruza sa svetionikom..

malo si se presao u pustim zeljama...
RH jos nije ni pokusala zatraziti pomoc od MMF
a za ostalo, preporucam da pozurite doci "po svoje" prije nego Srbija izgubi tuzbu pa ces i doista svoje morati prodavati....:D
mi smo uvijek spremni za sve koji dolaze po svoje...gostoljubiv narod

malo si se presao u pustim zeljama...
RH jos nije ni pokusala zatraziti pomoc od MMF
ovdje si u pravu
a za ostalo, preporucam da pozurite doci "po svoje" prije nego Srbija izgubi tuzbu pa ces i doista svoje morati prodavati....:D
šta da ti ovdje kažem:roll:...nada umire posljednja:mrgreen:...al mislim da se uzalud bilo čemu nadaš:idea:
al ako ti srce i duša ispunjenija time što misliš da će Hrvatska tužbu dobiti eto ja ti to zadovoljstvo kao ni suci na Međunarodnom sudu sigurno još 5-6 godina neće sreću dirati:hahaha:
a onda slijedi hladan tuš :sad2::think:
mi smo uvijek spremni za sve koji dolaze po svoje...gostoljubiv narod

no comment:roll:

ovdje si u pravu

šta da ti ovdje kažem:roll:...nada umire posljednja:mrgreen:...al mislim da se uzalud bilo čemu nadaš:idea:
al ako ti srce i duša ispunjenija time što misliš da će Hrvatska tužbu dobiti eto ja ti to zadovoljstvo kao ni suci na Međunarodnom sudu sigurno još 5-6 godina neće sreću dirati:hahaha:
a onda slijedi hladan tuš :sad2::think:

no comment:roll:

namjerno tako odgovoreno, na ocitu provvokaciju..

7_4_2[1].gif

misliš li da je provokacija na provokaciju efikasna mjera?

pogotovo kad tvoji osobni stavovi nerjetko ni ne odudaraju previše od ove provokacije?
:think:

da, dok se ne pretjera...i komunikacija ostaje u "normalnim" granicama..:)
a demokracija i jeste razliciti stavovi....ja uopce nemam namjeru izvan granica RH bilo gdje "ici po svoje" niti podrzavam nikoga tko bi to evtl. imao na umu..
tako da neznam gdje ti vidis tu slicnost stavova
ali ako ih ipak vidis, onda isto OK

Priblizava se Kraj Hrvatske..
Dugovi rastu-proizvodnja pada-turista ce biti sve manje..
Sa ekonomskom krizom -dolazi i politicka kriza..
Predsednik Hrvatske je pevao ustaske pesme..

http://www.javno.com/en/croatia/clanak.php?id=206788

Da mediji objave da je Merkelova pevala nacisticke pesme-sigurno bi to bio Kraj njene politicke karijere..
Medjutim Hrvatima se SVE tolerise na Zapadu...

pa sad neznam kakve veze ima ekonomska kriza i svjetska recesija, koja ce (a i vec je) zahvatila RH sa onim sto evtl. Sanader pjeva...
al dobro, ako ti je lakse..
samo malo ces se nacekati dok RH bankrotira, i ako, pomoci ce nam, kako i sam kazes , Zapad koji nam sve tolerira pa ce nam tolerirati i bankrot...
ili mislis drugacije..?

pa sad neznam kakve veze ima ekonomska kriza i svjetska recesija, koja ce (a i vec je) zahvatila RH sa onim sto evtl. Sanader pjeva...
samo malo ces se nacekati dok RH bankrotira, i ako, pomoci ce nam, kako i sam kazes , Zapad koji nam sve tolerira pa ce nam tolerirati i bankrot...
ili mislis drugacije..?

ma bole nas bre q da li cete da bankrotirate ili ne,nismo mi kao vi pacenici,visimo ovde cekamo kad ce Srbiji da se nesto lose desi da se sladite eeeeeeeeeeeee:think::think:

ili mislis drugacije..?

Mesic je pevao ustaske pesme..
U stara Titova vremena-dobio bi najmanje 3 meseca zatvora..
I tolerancija ima granica.
I Zapad ce bankrotirati-bankrotirani ne pomaze bankrotiranom...
Ako Kina i Rusija postanu vodece svetske sile -najverovatnije ce okriviti i osuditi Zapad za rusenje Jugoslavije i stvorice trecu Jugoslaviju..
To nece biti masonska tvorevina-vec Konfederacija Entiteta....

Mesic je pevao ustaske pesme..
U stara Titova vremena-dobio bi najmanje 3 meseca zatvora..
I tolerancija ima granica.
I Zapad ce bankrotirati-bankrotirani ne pomaze bankrotiranom...
Ako Kina i Rusija postanu vodece svetske sile -najverovatnije ce okriviti i osuditi Zapad za rusenje Jugoslavije i stvorice trecu Jugoslaviju..
To nece biti masonska tvorevina-vec Konfederacija Entiteta....[/QUOTE]

pa ideja i nije toliko losa...
pocmu najprije sa Bosnom, pa kad se to onako fino kofederativno uhoda, mozemo bez problema dalje...

Back