Hrvatska odgovorila Vučiću!

SRbi ne trebate skupljati drva, Vućić je rekao da će biti blaga zima..
Dobijamo jeftini gas od Putina, imaćemo najjeftiniji gas u Evropi. Lavrov to potvrdio juče.
Probajte vi da izboksujete neku povoljnu cenu od Bajdena, možda vam i pošalje, mislim vi ste im "partneri" ne .
Na Ruse ne računajte jer vam još uvek pamte učešće u Staljingradskoj bici, a i danas vaši snajperisti ubiaju civile gore u Donbasu.

Možda vam mi posudimo koji kubik, za bolnice i obdaništa, ali ako budete dobri ?

rvatska ce nestati
Pa već je izgubila neovisnost, bila je provincija Austrougarske, na kratko Hitlerova provincija a danas NATO provincija.
Svet je jednostavno shvatio da ustaše nikako ne treba pustiti da samostalno upravljaju svojom provincijom, jer nisu u stanju da obuzdaju svoj genocidni karakter.
800px-Zločin_ustaša_na_Kozari_1942.jpg

Dobijamo jeftini gas od Putina, imaćemo najjeftiniji gas u Evropi. Lavrov to potvrdio juče.
Probajte vi da izboksujete neku povoljnu cenu od Bajdena, možda vam i pošalje, mislim vi ste im "partneri" ne .
Na Ruse ne računajte jer vam još uvek pamte učešće u Staljingradskoj bici, a i danas vaši snajperisti ubiaju civile gore u Donbasu.

Možda vam mi posudimo koji kubik, za bolnice i obdaništa, ali ako budete dobri ?
Zato je Mesic dobio orden od Putina

Back