Pa kad se sve uzme u obzir Slovensko rotirajuće "predsjedništvo" je blamaža zato što su kao i nekada u pokojnoj Jugi uvjek i isključivo gledali samo i isključivo svoj interes.A Piranska vala(uvala) bi većinom trebala po međunarodnom pravu biti pod jurisdikcijom RH.No sada iza njih "stoji" EU.Ali i Tadić kaže da bi u EU ušao odmah.E sada vrlo je izvijesno da će ga uvjetovati s ili priznanje Kosova ili EU.Neće mu ostaviti prostora za treću opciju.A što se tiče odnosa Hrvati-Srbi tu je sve jasno.Ako je netko dobar i ja sam s njim bio OK.U mojoj postrojbi bilo je i pravoslavaca i Srba i nitko ih nije zafrkavao zbog porijekla.Sa onima s kojima sam bio dobar prije rata dobar sam i danas.U ratu sam izgubio i dva prijatelja od kojih je jedan mučen pa ubijen u Trebinju pa ne mrzim Srbe.U principu ne podnosim u svojoj blizini samo one koji su mjenjali imena ili za vrijeme rata vojno djelovali onako kako se to ne smije bez obzira na stranu.Uvjek ima debila koji ne razmišljaju svojom tintarom pa seru gluposti ali takvi u u manjini.Hvala bogu.