Hrvatska novi izuzetak na Balkanu???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kad se sve uzme u obzir Slovensko rotirajuće "predsjedništvo" je blamaža zato što su kao i nekada u pokojnoj Jugi uvjek i isključivo gledali samo i isključivo svoj interes.A Piranska vala(uvala) bi većinom trebala po međunarodnom pravu biti pod jurisdikcijom RH.No sada iza njih "stoji" EU.Ali i Tadić kaže da bi u EU ušao odmah.E sada vrlo je izvijesno da će ga uvjetovati s ili priznanje Kosova ili EU.Neće mu ostaviti prostora za treću opciju.A što se tiče odnosa Hrvati-Srbi tu je sve jasno.Ako je netko dobar i ja sam s njim bio OK.U mojoj postrojbi bilo je i pravoslavaca i Srba i nitko ih nije zafrkavao zbog porijekla.Sa onima s kojima sam bio dobar prije rata dobar sam i danas.U ratu sam izgubio i dva prijatelja od kojih je jedan mučen pa ubijen u Trebinju pa ne mrzim Srbe.U principu ne podnosim u svojoj blizini samo one koji su mjenjali imena ili za vrijeme rata vojno djelovali onako kako se to ne smije bez obzira na stranu.Uvjek ima debila koji ne razmišljaju svojom tintarom pa seru gluposti ali takvi u u manjini.Hvala bogu.

koliko se ja secam,istra je bila italijanska,u moje vreme,kad smo nosili bele rukavice i polucilindre,i pre nego nas je komunizam unistio :):):)
znaci,slovenija nikako,ali nikako nemoze da trazi nista sa istrom,vec mozda jedino italija,cuo sam da postoje istranezi,ljudi koji su poreklom iz istre,ali i to je nerealno,jer italija nije ni srbijia ni kosovo,vec ozbiljna evropska drzava,koja je u EU,i ciji su gradjani shvatili da granice nisu najvaznija stvar na svetu.....e sad,slovenija ima spor sa hrvatskom oko nekih ptriobalnih delova,i oko mora nesto.....vodene granice mislim da su u pitanju,i posto je tamo aktuelna prica o zepr-u,tu su se angazovali i slovenci,da nesto usicare ako mogu,a i hrvati hoce da neso usibicare od njih,sitno i naivno,bez tendencija da prekinu saradnju,zamrze se,ili popale ambasade:)

ali postavljac mi nije jasan,jel se on ovo veseli da komsiji crknre krava ili sta
mada je omanuo mnogo,nek recimo stavi temu texas ide iz usa........a ne istra iz hrvatske,zasto se postavljac jos bavi hrvatskom,a ne amerikom,koja nam i uze kosovo....nije valjda jos u 90-tim:)

Meni je mama pricala, kada je bila veoma mala, da se po naorud vikalo Trst je nas! i to u sred Beograda. Sad, nema bas 100% veze sa temom, ali cisto da napomenem. :D

мама ти причала кад била мала:rtfm:хмммммммммм..........

па да ли знаш када је била Тршћанска криза:?:

али тад смо оборили Америма неке авиончиће:rotf::super::rtfm::ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back