HRVATSKA ....KAFA SA HITLEROM

Dve stvari:
1.)Nemci su ubijali stoku komunisticku i njihove pomagace
2.)Ustase i balije su ubijale Srpsko stanovnistvo,bez obzira da li su bili za komunjare ili cetnike.
Da nije ona BANDA CRVENA pravila srhanje '41,Nemci ne bi ni "ushli" u Yu.

Само у једном селу на Церу су стрељали 2000 мештана које су на превару окупили ради одмазде због напада Церског четничког корпуса на Шабац 22.септембра 1941.
6000 Шапчана је одведено у сремско село Јарак где су требали да буду ликвидирани. Ко год је заостао у том крвавом маратону био је убијен.

pa dobro i kod nas stadionu 50 iljada ljudi peva "noz ,zica ,srebrenica" i "ubi siptara "i to bez da im debil sa bine govori bilo sta nego sami onako od srca :mrgreen:

Upravo tako!

Interesantno je, upravo to, što ti neverovatno liče jedni na druge, iako se, formalno, nalaze na različitim stranama.Imamo jednog Davidovića, koji propoveda "čistotu srpske rase" itd... pritom to radi na isti način na koji to rade njegove ustaške kolege u Hrvatskoj ili Nemačkoj.Čak je i pozdrav isti.....

U stvari, mislim, da se oni savršeno razumeju, međusobno...

Interesantno je da se sve te navijačke grupe, zatim ekstremni desničari slični "strojevcima" i drugim skins-olikim grupama zaklinju u tradiciju i narodno nasleđe, a da je pri tom pokret kome pripadaju uvežen iz inostranstva!

Cela ta skins ikonografija: fajerke, kratko podšišana kosa itd... to nema nikakve veze ni sa Srbijom, ni sa Hrvatskom (ako je reč o njihovim fašistima). To je u stvari supkulturni bagaž povučen sa zapada koji oni toliko pljuju.U stvari ceo, "skinhead" fazon je krenuo iz UK.

Хахаха...:lol:

Ако уопште и постоје,кога би ти могао да уврстиш у ту групу,ако не њих?

па Србе......кога другог?.....наиме није геноцид бацити нуклеарне бомбе на Хирошиму и Нагасаки, али зато побити "потурице" који су убијали Србе јесте.

Р.Ѕ. над Србима никада није извршен геноцид, они су се "самоубијали" и "самопротеривали", а свако приказивање Срба као жртава је патриЈотизам:super::super::super:

Nisam do sada imao previse prepirki i nesporazuma sa nekim od posetilaca ovog foruma, iz Hrvatske......smatrao sam da svako treba da se brine o svojim budalama, pa sam se tako i ponasao.....najcesce sam se preganjao sa nasim , patriJotskim budalama...........

Ali.....evo jedne teme, u kojoj bi voleo da prodiskutujem upravo sa hrvatskim prijateljima.......naime, nisam pristalica teorija o "genocidnim narodima" , a narocito ne bih mogao hrvate da ubrojim u takve, ako uopste i postoje.....no, ipak.....ovakvi incidenti, se suvise cesto pojavljuju u hrvatskoj javnosti , i ostavljaju prilicno gorak ukus, i bude sumnju, da se deo hrvata nije odrekao svog ustaskog backgrounda........naprotiv, cak se i ponosi onim cega se pametni stide.......

I pored tolikih , brojnih ispada ustastva, i nacisticke podloge te famozne NDH......uspeli ste, i to vam odajem priznanje, da stvorite sliku u svetu, kako su srbi, koji su najvecim delom bili na strani antifasisticke borbe...........bad guys, a hrvati....drzavnom politikom privrzeni silama osovine.......zrtve..........

Ima tu svega.......od vase sposobnosti , do nase gluposti.....narocito sposobnosti vasih politicara, i gluposti nasih......

Molim , ipak objasnjenje za ovaj incident, koji je odjeknuo do Izraela............

http://www.haaretz.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=827790&contrassID=1&subContrassID=1

narocito su interesantni komentari citalaca "haaretza".......odvojite koji minut za to.....

to je bio doista ispad ustastva...tip se branio kao....sala..., vidio u Italiji, napravio gaf i htio u novine...neznam vise, ali znam da je osuden....distribucija secera je , cim se za to saznalo, naravno zabranjena...
mozda nemogu objektivno procjeniti ali mislim da takvih ustaskih ispada nema bas mnogo, ni vise ni manje nego u bilo kojoj drugoj zemlji, mozda cak i manje ako pogledamo austriju, Njemacku, Francusku i jos dosta drugih...htjela sam reci, budale su svugdje iste i ima ih svugdje...sto smatram pozitivnim u RH je da nemamo niti jednu jedinu stranku koja cak i skriveno simpatizira sa ustastvom, a stranke ekstremno desne orijenatacije su, po broju biraca, neznatne; cak, u meduvremenu umjereno-desna ,Dapiceva stranka ima samo jednog poslanika...isto tako dobrim smatram cinjenicu, kad god se dogodi neki ustaski ili fasisticki ispad, o tome se raspisu svi nasi mediji, na sve strane (upravo jedan osuden na tri mjeseca zatvora jer je u Zadru, u crkvi, za vrijeme mise nekoliko puta urlao "Heil Hitler"...inace teski ovisnik, razbijac), takoder se oglase sve NVO a i clanovi vlade...kontaverzna diskusija o Thompsonu, i njegovim koketiranjem sa ustastvom, vjecite diskusije dali ga zabraniti ili ne, svakodnevni novinarski izvjestaji o njemu u negativnom kontekstu mu je najbolja reklama a i podsticanje klinaca na bunt...inat...bez te medijske "hajke" on bi bio najobicniji "narodnjak" na dnu ljestvice popularnosti

p.s. a. sasvim druga tema je, sto mnogostosta nije naucno istrazeno i obradeno o toj nesretnoj i zlocinackoj NDH...uzroci njenog nastanka npr. koliko je uopce bila legalna i legitimna i koliko je doista predstavljala volju hrvatskog naroda, odnosno bila rezultat tadasnje politicke elite...i jos dosta neistrazenih serioznih pitanja..

ma to je trend svuda
evo u bgd,i to ove godine,vlasnik mpc,zabunovic napravio neki fensi hotel
i u jednom lobiju okacio ogromnu hitlerovu sliku,neznam zasto
i u goste u taj hotel dosao i ambasador izraela
kada e video hicu...ispao mu jezik do kolena
odmah digao prasinu do neba,naljutio se kao fol nesto,i ta je slika odmah skinuta
tako da,nema to veze IDI DADA sa nacionalnoscu,vec pameti.....zabunovic se ponovo zabunio:)

:rumenko:
Само у једном селу на Церу су стрељали 2000 мештана које су на превару окупили ради одмазде због напада Церског четничког корпуса на Шабац 22.септембра 1941.
6000 Шапчана је одведено у сремско село Јарак где су требали да буду ликвидирани. Ко год је заостао у том крвавом маратону био је убијен.

otkud znas za ovo??
sremacki nemci su ih docekali sa druge strane,tako da dogadjaj znam iz prve ruke:rumenko:
znam isto ako,da ih je neko u tom trku,dok su prolazili kroz sela polivao vrelom vodom,ako znas srem,znas koje je selo pre jarka

Back