(Hrvatska je...)tako daleko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde pichkice odhebi sa srpskog foruma i bolje pripazi na one Hrvatice na tvom koje su se raspopamile za sprskim izgledom i naglaskom:lol:

Srpski humor je najjači.......:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Istine radi, Todorić junior guzi jednu vašu manekenku,mislim da se zove Milica.

Kapičić junior guzi jednu našu manekenku .

http://www.index.hr/xmag/clanak/nak...miranda-vidjak-sa-srpskim-glumcem/279699.aspx

http://mojportal.hr/zabava_i_lifestyle/showbiz/zvijezde/milica_mihajlovic_i_ivan_todoric

Bratski 1-1

Imali ste priliku od 1991 do 1995. pokazati svoje junaštvo pa niste. Ja sam svoju priliku u tom periodu iskoristio.[/QUOTE]

Kako?:dontunderstand:

Jel' u Oluji ili nekoj još i strašnijoj "ofanzivi"?...baš me interesuje?:think:
Bio sam u Akciji Maslenica (izravno) i Medački džep (posredno) tokom 1993. i početkom 1994 (do meseca aprila). Bio sam mlad i lud tada.
U akciji Oluja nisam imao tako časnu ulogu: tešio sam zabrinutu ženu jednog našeg bojovnika koji se posle vratio živ i zdrav i sav ponosan šta je stigo na 22 km od Banja Luke.

Bio sam u Akciji Maslenica (izravno) i Medački džep (posredno) tokom 1993. i početkom 1994 (do meseca aprila). Bio sam mlad i lud tada.
U akciji Oluja nisam imao tako časnu ulogu: tešio sam zabrinutu ženu jednog našeg bojovnika koji se posle vratio živ i zdrav i sav ponosan šta je stigo na 22 km od Banja Luke.

Koju bre chasnu ulogu krv ti ***** onu retardiranu. ALO MODERATORI VIDITE LI VI OVO U USTA VAS HEBEM? Medacki dzep gde ste ubili srpske civile to je bila tvoja casna uloga. More mars sisice jedna!

A sta rade muski turisti, razgledaju prirodne lepote?

Pročitaj moj post opet i videčeš da sam procenio da aktivni deo od 6 miliona stranih turista po.ebe 1 milion naših stranih turistkinja.
A da nastavim računicu: Nama Hrvatima ostane na raspolaganju cca milion stranih turistkinja a nas u primorju živi 1 milion. Od tog našeg miliona, 500 000 su muškarci. Odbij malu decu, starce, pedere, oženjene, impotentne, rimokatoličke fanatike i sl. i dobiti češ brojku od, lupam, 100 000 frajera koji moraju da zadovolje milion žena (odnos 1/10). Kad sam bio galeb, u saradnji sa personalom hotela (koji su nam nameštali poziciju), radili smo tuta forzza. Sad kad sam oženjen, druga su vremena, ali još uvek čovek može da se snađe pogotovo šta su Hrvatice mnogo dostupnije nego nekad.

Poslednja izmena:
Koju bre chasnu ulogu krv ti ***** onu retardiranu. ALO MODERATORI VIDITE LI VI OVO U USTA VAS HEBEM? Medacki dzep gde ste ubili srpske civile to je bila tvoja casna uloga. More mars sisice jedna!

Skuliraj se. U Akciji Medački džep sam bio POSREDNO. Dakle, nisam učestvovao direktnu u akciji već se cela okolna bojišnica zbog toga "probudila" pa su bili česti i neugodni atriljerijski dueli (ja sam bio na minobacaču 120 mm kao nišandžija).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back