- Poruka
- 5.549
ljubavi ne znam kako da ti kazem,mislim,hmmmmm ne lozim se na ekavicu,ali cu ti vjerovat na rijec i ne sumnjam u tvoje ljubavnicke sposobnosti.............ali ja sam MUSKO![]()
to TI mislis!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubavi ne znam kako da ti kazem,mislim,hmmmmm ne lozim se na ekavicu,ali cu ti vjerovat na rijec i ne sumnjam u tvoje ljubavnicke sposobnosti.............ali ja sam MUSKO![]()
Imali ste priliku od 1991 do 1995. pokazati svoje junaštvo pa niste. Ja sam svoju priliku u tom periodu iskoristio.[/QUOTE]
Kako?
Jel' u Oluji ili nekoj još i strašnijoj "ofanzivi"?...baš me interesuje?![]()
jako tuce AC&DC
kako bi dobio po nosu radi ovog medjugorja da si blize
medjugorje destincija koju posjeti godisnje izmedju 1-2 miliona turista,kad vec lupas
Ajde pichkice odhebi sa srpskog foruma i bolje pripazi na one Hrvatice na tvom koje su se raspopamile za sprskim izgledom i naglaskom![]()
Po mojim informacijama medjumurje godišnje poseti 1,5 milijardi hodočasnika i 15-18 milijardi turista. Sve zbog one Gospe iz Medjunožja.![]()
Po mojim informacijama medjumurje godišnje poseti 1,5 milijardi hodočasnika i 15-18 milijardi turista. Sve zbog one Gospe iz Medjunožja.![]()
jos jedan predstavnik spc-e,zakletog borca za hriscanstvo i sveto trojstvo![]()
Imali ste priliku od 1991 do 1995. pokazati svoje junaštvo pa niste. Ja sam svoju priliku u tom periodu iskoristio.
Po Svetu da,ali vi niste Svet.Polusvet,možda?Malo se makni sa bauštele i prolunjaj po bijelom svijetu...
Bio sam u Akciji Maslenica (izravno) i Medački džep (posredno) tokom 1993. i početkom 1994 (do meseca aprila). Bio sam mlad i lud tada.Imali ste priliku od 1991 do 1995. pokazati svoje junaštvo pa niste. Ja sam svoju priliku u tom periodu iskoristio.[/QUOTE]
Kako?
Jel' u Oluji ili nekoj još i strašnijoj "ofanzivi"?...baš me interesuje?![]()
U akciji Oluja nisam imao tako časnu ulogu: tešio sam zabrinutu ženu jednog našeg bojovnika koji se posle vratio živ i zdrav i sav ponosan šta je stigo na 22 km od Banja Luke.
Bio sam u Akciji Maslenica (izravno) i Medački džep (posredno) tokom 1993. i početkom 1994 (do meseca aprila). Bio sam mlad i lud tada.
U akciji Oluja nisam imao tako časnu ulogu: tešio sam zabrinutu ženu jednog našeg bojovnika koji se posle vratio živ i zdrav i sav ponosan šta je stigo na 22 km od Banja Luke.
Koju bre chasnu ulogu krv ti ***** onu retardiranu. ALO MODERATORI VIDITE LI VI OVO U USTA VAS HEBEM? Medacki dzep gde ste ubili srpske civile to je bila tvoja casna uloga. More mars sisice jedna!
A sta rade muski turisti, razgledaju prirodne lepote?
Jesi li morao da bezis kad te je zatekao sa svojom gospoDZom?U akciji Oluja nisam imao tako časnu ulogu: tešio sam zabrinutu ženu jednog našeg bojovnika koji se posle vratio živ i zdrav i sav ponosan šta je stigo na 22 km od Banja Luke.
Pratio sam vesti dobro i shvatio na vreme šta znaći potpisivanje Daytonskog sporazuma. Zar bi inače bio živ.Jesi li morao da bezis kad te je zatekao sa svojom gospoDZom?
Ju, ebote, ja se zayebav'o, a ti stvarno prevrn'o gospoju...Pratio sam vesti dobro i shvatio na vreme šta znaći potpisivanje Daytonskog sporazuma. Zar bi inače bio živ.
Koju bre chasnu ulogu krv ti ***** onu retardiranu. ALO MODERATORI VIDITE LI VI OVO U USTA VAS HEBEM? Medacki dzep gde ste ubili srpske civile to je bila tvoja casna uloga. More mars sisice jedna!
Skuliraj se. U Akciji Medački džep sam bio POSREDNO. Dakle, nisam učestvovao direktnu u akciji već se cela okolna bojišnica zbog toga "probudila" pa su bili česti i neugodni atriljerijski dueli (ja sam bio na minobacaču 120 mm kao nišandžija).
Ju, ebote, ja se zayebav'o, a ti stvarno prevrn'o gospoju...
Ako, ako junace, on ce meni pred Banjaluku da stize.