Hrvatska i sta nam se sve tamo moze desiti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stawwross:
ja idem tamo vec 4 g
i imam samo reci hvale,pre 5g sam doziveo vece neprijatnosti nego ti ali u crnoj gori
za hrvatsku tj njihoovo more do kraja zivota idem samo tamo
bgd-opatija=5 sati voznjje
i to opusteno
ok
ima budala svuda jbg
Da, i ja sam razmisljala na taj nacin...sve dok mi se nije dogodilo previse budala na jednom mestu da bi to nazvala koicidencijom....
Svakako, nadam se da ti neces imati tih problema.

Naravno da ima budala svuda, ali dajte JEDAN link za vest da je zapaljen hrvatski auto u CG ili Srbiji. Svakodnevno čitam sve novine, ali na tako nešto nisam naišao.

Dobro, bilo ono kamenovanje navijača Hajduka, ali to je druga kategorija, navijači se potuku i izmedju sebe, mislim na navijače istog tima....

To samo ukazuje na razliku o kojoj ovde pricamo. Tesko je tako nesto i zamsliti u Srbiji, mi tako ne iskazujemo sta mislimo. Dok su u Srbiji, nasi su gosti, ma sta o njima mislili a po drevnoj tradiciji, gost u kuci je zasticen, osim ako se ne ponasa kao kreten. Dakle, dokle god hrvati dolaze u Srbiju i ponasaju se normalno, nema problema
Za razliku od toga hrvati rade to drugacije...

Svo vreme se dogadjaji nasim ljudima u hr guraju pod tepih, u stilu "preterujete","svuda ima budala" i slicno.
Ne daj Boze ali ako ikada bude neki hr auto zapaljen u Srbiji, ima cela hrvatska da bruji o tome i sticice do vatikana i CNN, nove ce sankcije traziti za Srbiju, derace se ko da ih dere neko.
Kod nas se to samo "prima k znanju" i to je sve, nema problema, okrecemo i drugi obraz....
Koje smo mi budale...

Пошто су учестале теме о Далмацији и Хрватској (да ли случајно и баш у овом тренутку?),
лепо је подсетити се искуства које је Ђура Морнар доживела септембра 2007. у Дубровнику и о
коме нас је овде нашироко информисала.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back