lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 11.033
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije neka novost.Slovenija i Hrvatska su i do sad kao članice NATO vojno sarađivale.Što li će na ovo kazati i komentirati Mr.Lazanjski-Garfild ?
склапају савезе са државама са три пушкомитраљеза.Pogledajte prilog 1780676NATO saveznici Hrvatska i Slovenija su veoma zabrinuti povodom dešavanja u BiH, Kosovu i Metohiji. Smatraju da imaju veliku odgovornost za Zapadni Balkan, te očuvanje mira i stabilnosti u regionu.
Slovenija je uvijek imala umjerenu vlast.Da li i ovo upereno protiv Srbije?
Ovako usput, Slovenija nikada nije imala ljevičarskiju vlast.
Tri puškomitraljeza i NATO zaleđinom!склапају савезе са државама са три пушкомитраљеза.
Slovenija je uvijek imala umjerenu vlast.
Ako su naglasili da će se truditi održati mir i stabilnost onda nije protiv Srbije! Ili možda jeste?Da li i ovo upereno protiv Srbije?
Ovako usput, Slovenija nikada nije imala ljevičarskiju vlast.
Mislio sam u odnosu na Hrvatsku.Možeš misliti. Slovenija ili jako lijevo ili jako desno. Zadnja umjerena vlast je bio DEMOS.
Mislio sam u odnosu na Hrvatsku.
Partizani pretežno.Nijemci su ih dosta raselili.На чијој су страни били током Другог Светског?
Niko se nije uznemirio,nego si ti dobio krila.Zašto se Srbi uznemire svaki put kad netko najavi očuvanje mira i stabilnosti?
Volimo da ebemo mir i stabilnost.Zašto se Srbi uznemire svaki put kad netko najavi očuvanje mira i stabilnosti?
шта бре склапају савез кад су већ у савезу? да уплаше Србију?Tri puškomitraljeza i NATO zaleđinom!
Kažu da neprijatelja, ma kakav bio, ne treba nikada podcijeniti!
..a 3/4 Hrvat...dobro ..neka siJa sam 1/4 slovenac.![]()
Poštujem Slovence,dobar narod s nacionalnom svjesti,drže do sebe.Ja sam 1/4 slovenac.![]()