- Poruka
- 6.833
zašto je to važno![]()
taurunumu ...si rekao da je mlad i zelen i da nije bio prisutan....mene zanima koje si godiste, jel ti to pravi problem da kazes ili....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto je to važno![]()
Haha stajati mirno na hrvatsku himnu
'se to neko zayebava ovde sa mnom
Pa i kod nas ljudi stoje mirno na "Lijepu našu"!
Čak i pjevaju!
No, da bi imali snimak sa "Bože pravde", prvo moramo sačekati da neki srpski tim ili Srbin/Srpkinja pobijedi u nečemu u Hrvatskoj.
Jedino valjda ima snimak kad je Cvetković došao, pa su mu svirali himnu.
Al oni vojnici ionako vazda stoje mirno!![]()
ma OK je, nisu to Hrvati zasluzili ali red je...niko ne krivi Novosadjane zato sto su lepo vaspitani![]()
Malo mi se povraca od te price kako je Novi Sad kulturan..pretpostavljam da je liberalni Beograd na losem glasu ili sta..?
novosadske picketine![]()
Ово је доказ да су Хрвати добродошли и да су међунационалне тешкоће превазиђене. Хвала новодсадској публици, од пар стотина углавном учесника олимпијаде и родитеља такмичара, на ширењу љубави на Балкану.
Niste zviždali hrvatskoj himni?Šta vam je?!
Zabrinut sam za vas.![]()
Ово је доказ да су Хрвати добродошли и да су међунационалне тешкоће превазиђене. Хвала новодсадској публици, од пар стотина углавном учесника олимпијаде и родитеља такмичара, на ширењу љубави на Балкану.
To je ono sto vi nemate
lako se je kurciti na svom terenu,vi to dobro znate
Cisto sumnjam da bi se nadaleko cuveni po kulturi hrvati ovako poneli da se svira Srpska himna negde u hrvatskoj
Al ko sto rekoh,to je i razlika kojom se ponosimo,a ti umesto da kazes svaka cast,podjebavas.Ali sta ocekivati od takvih.....![]()
Pa ne znam baš.
Ovamo kao fino i kulturno stojite dok je himna, a s druge strane tu i tamo spalite ambasadu, džamiju i još tako poneku nebitnu građevinu.
Dajte se odlučite više da li bi piškili ili kakili.![]()
Govori "covek" ciji narod danas skoro 20g posle ratnih zbivanja napada i tuce pravoslavne popove (Split, Sibenik, Sarajevo itd.), a kad smo kod rusenja, daleko je poznato vase preoravanje groblja.![]()
Pa vi se volite hvaliti kako ste fini i krasni, tema je o vama.
Uostalom, ti imaš svoju voljenu kanadsku himnu, briga tebe za Srbima i Hrvatima.![]()
Pa sta se ti onda javljas, ******* ti se na taj okupatorski avatar![]()