Hrvatska himna u Novom Sadu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i kod nas ljudi stoje mirno na "Lijepu našu"! :D
Čak i pjevaju!

:hahaha::hahaha:

No, da bi imali snimak sa "Bože pravde", prvo moramo sačekati da neki srpski tim ili Srbin/Srpkinja pobijedi u nečemu u Hrvatskoj.
Jedino valjda ima snimak kad je Cvetković došao, pa su mu svirali himnu.
Al oni vojnici ionako vazda stoje mirno! :mrgreen:

Evo kako prolazi srpska himna u hrvatskoj...

Btw, pobedio je Milorad Cavic u rijeci, na evropskom prvenstvu u plivanju itd...ako je vec do pobede Srba u hrvatskoj..

Poslednja izmena:
Ово је доказ да су Хрвати добродошли и да су међунационалне тешкоће превазиђене. Хвала новодсадској публици, од пар стотина углавном учесника олимпијаде и родитеља такмичара, на ширењу љубави на Балкану.

Ово је доказ да су Хрвати добродошли и да су међунационалне тешкоће превазиђене. Хвала новодсадској публици, од пар стотина углавном учесника олимпијаде и родитеља такмичара, на ширењу љубави на Балкану.

hahaha, ljubavi na balkanu nikada nece biti, jer za ljubav je potrebno 2. Mi srbi odavno svima pruzamo ruku pomirenja i prijateljstva, ona ostaje u vazduhu, a nerjetko dobijemo i samar. Cestitam novosadjanima sto su pokazali da su civilizovani i sto nisu izvizdali himnu, mada ja licno ne bih ustao na njihovu himnu, ali je isto tako ne bih ni izvizdao:neutral:

Niste zviždali hrvatskoj himni? :eek: Šta vam je?!

Zabrinut sam za vas. :sad2:

To je ono sto vi nemate :mrgreen:
lako se je kurciti na svom terenu,vi to dobro znate
Cisto sumnjam da bi se nadaleko cuveni po kulturi hrvati ovako poneli da se svira Srpska himna negde u hrvatskoj
Al ko sto rekoh,to je i razlika kojom se ponosimo,a ti umesto da kazes svaka cast,podjebavas.Ali sta ocekivati od takvih.....:cool:

Имали смо пар пута прилику да видимо како 'рвати реагују на нашу химну... ал' добро, то су ствари у којима се ми разликујемо. Пре свега КУЛТУРА, па све остало...:cool:

U pitanju je" Evropsko juniorsko atletsko prvenstvo" a ne olimpijada !
Svakog dana takmicenja je bilo prisutno 5 - 7 hiljada gledalaca a ne par stotina !
Takmicari i roditelji su uglavnom bili na jugo-istocnoj tribini.

To je ono sto vi nemate :mrgreen:
lako se je kurciti na svom terenu,vi to dobro znate
Cisto sumnjam da bi se nadaleko cuveni po kulturi hrvati ovako poneli da se svira Srpska himna negde u hrvatskoj
Al ko sto rekoh,to je i razlika kojom se ponosimo,a ti umesto da kazes svaka cast,podjebavas.Ali sta ocekivati od takvih.....:cool:

Pa ne znam baš.

Ovamo kao fino i kulturno stojite dok je himna, a s druge strane tu i tamo spalite ambasadu, džamiju i još tako poneku nebitnu građevinu.

Dajte se odlučite više da li bi piškili ili kakili. :lol:

Pa ne znam baš.

Ovamo kao fino i kulturno stojite dok je himna, a s druge strane tu i tamo spalite ambasadu, džamiju i još tako poneku nebitnu građevinu.

Dajte se odlučite više da li bi piškili ili kakili. :lol:

Govori "covek" ciji narod danas skoro 20g posle ratnih zbivanja napada i tuce pravoslavne popove (Split, Sibenik, Sarajevo itd.), a kad smo kod rusenja, daleko je poznato vase preoravanje groblja. :thumbdown:

Pa vi se volite hvaliti kako ste fini i krasni, tema je o vama.

Uostalom, ti imaš svoju voljenu kanadsku himnu, briga tebe za Srbima i Hrvatima. :lol:

Pa sta se ti onda javljas, ******* ti se na taj okupatorski avatar :mrgreen:

canadian-flag-heart.jpg

Poslednja izmena:
koliko predivnog uzajamnog vredjanja na ovoj temi.
naravno da ce dobiti katanac, jer je elementarna pristojnost odslusati sa postovanjem himnu bilo kog naroda, i tu nema sta da se diskutuje.
bas se ponosim ponekad sto zivim u novom sadu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back