Hrvatska će Srbiji uštedjeti milijun eura

Ko nipodaštava? :dontunderstand:
Sačuvaj Bože. Ja sam reko da je to ok i da je tada Srbija imala zenit u razvoju.
Kakvo je to nipodaštavanje?
Sandžak je bio u NDH, to sam htio reći. A ima još likova koji prizivaju tu umobolnu tvorevinu. :thumbdown:

Onda se nismo razumeli, ni ja nisam toliki idiot pa da se pozivam na Dusanove granice. Samo sam eto pravio paralelu izmedju ondashnjih i danasnjih Srba koji su samo bleda senka njihovih, jakih i preduzimljivih predaka.

Jes da spamujemo,ali ovo mi interesantno :D Pusti Carigrad , mogao je da organizuje dobru odbranu, pronadje saveznike, ubedi zapadnjake na krstaske ratove dok jos nije kasno. Bio je sjajan osvajac, ali i dobar diplomata,uopste ne sumnjam u pobedu Hriscanstva da je samo jos koju godinu poziveo:(

E, ali Carigrad je ulaz na evropski kontinent. Da je zalupio vratima, Turci bi bili u velikim problemima, a Europa bi imala vremena da se organizira u obrani.

Ali ajde, to je sad ŠBBKBB varijanta.
Vratimo se temi. :ok:

E, ali Carigrad je ulaz na evropski kontinent. Da je zalupio vratima, Turci bi bili u velikim problemima, a Europa bi imala vremena da se organizira u obrani.

Ali ajde, to je sad ŠBBKBB varijanta.
Vratimo se temi. :ok:

Hehe u pravu si. Nishta kao sto rekoh fala vam braco za to milionche, jos kad bi se neko od vas setio pa Duletu poslao koji dinar......:cool: Obecavam da bih ga potrosio za plemenite stvari, pomaga sirotinju i tako to:hahaha:

Jes da spamujemo,ali ovo mi interesantno :D Pusti Carigrad , mogao je da organizuje dobru odbranu, pronadje saveznike, ubedi zapadnjake na krstaske ratove dok jos nije kasno. Bio je sjajan osvajac, ali i dobar diplomata,uopste ne sumnjam u pobedu Hriscanstva da je samo jos koju godinu poziveo:(

Da baba ima onu stvar bila bi deda,
pusti to sta bi bilo da je bilo,
mislim da je bilo nekorektno:) od njega to sto je osvajao Peloponez,
dok je islam prodirao kroz Konstantinopolj.

To me podseti na onaj vic: Uce Hrvata novim hrvatskim jezikom i pitaju ga kako se kaze ovca, on kaze male cetvoronozni setajuci travojedac;Bravo, a kako se kaze coban?; Cuvar malih cetvoronoznih setajucih travojedaca; Bravo! E sad kad to sve lepo znas pevaj nam Coban tera ovcice:D

Neeeeeeee,nije istina to je po starom rječniku..

Sada je čuvar malih četveronožnih šetajućih travojedaca = ovcopazitelj

Back