Hrvatica (43) dobila ćerku sa dečkom od 16?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Renata Juras zaljubila se u Ervina i spavali su zajedno kada je ona imala 41, a on 13 godina. Sada su dobili ćerku, a uskoro će venčanje

Renata Juras (43) i njen mladi verenik Ervn (16) dobili su ćerku kojoj su dali ime Noemi. Renata je devojčicu rodila u subotu, nešto pre ponoći. Presrećni roditelji su rekli da je porođaj prošao dobro i brzo . Renata je već u ponedeljak pustena kući. .

- Bio sam na porođaju. U trenutku kada se naša ćerka rodila toliko su me preplavili osećaji da sam zaplakao. Dali su mi i da prerežem pupčanu vrpcu, to je bilo predivno - rekao je Ervin za OE24. gde možete videti i zajendičku fotografiju Renate, Ervina i male Noemi.

Dodao je kako je super osećaj biti tata te kako bi rado svaku sekundu proveo s Noemi.

- Na porođaju sam Renati pomagao koliko sam mogao, držao sam je za ruku i brisao joj znoj s čela. POkušavao sam da je smirim. Drago mi je da Renata ima toliko iskustva s decom, jer sam ja još malo nesiguran. Ne znam kako da se ponašam s bebama, ali već danas ću joj prvi put promeniti pelenu - kaže Ervin.

Renata je Austrijancu Ervinu bila trener rukometa. Zaljubili su se i spavali zajedno. Ona je tad imala 41, a on samo 13 godina. Zbog polnog odnosa s maloletnikom osuđena je na 22 meseca zatvora uslovno. Nakon što je napunio 14 godina, prema zakonu su smeli biti zajedno. Renata ima dve ćerke iz prvog braka, a obe su starije od Ervina. Nakon skandala oko suđenja i seksa s maloletnikom Renata je dobila otkaz u rukometnom klubu u kojem je trenirala dečake. Sada trenira žensku ekipu.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/...2012/hrvatica-43-dobila-cerku-sa-deckom-od-16

On sada ima sesnaest godina, ali sve je pocelo pre tri. Da bolesno, ali mislim da su jos bolesniji novinari koji ovo sve prenose kao nesto slatko.

ajde da se moral stavi po strani, nije mi jasno sta ona vidi u detetu i kakvu ona nalazi satisfakciju, to nije muskarac, to je dete u razvoju sa neformiranom licnoscu i telom.....njeni razlozi su svakako bolesni.....a on je jos dete i izmanipulisan je skroz na skroz.....uskoro ce njemu oci da se otvore a tada ce trajna steta biti nanesena....nije mi jasna njegova majka jer sam gledala na tv da ona to odobrava....i to nije normalno te verovatno taj decko vuce neke ozbiljne traume iz svoje primarne porodice.....

ајд са 16 још и боже помози,ал са 13 је био дериште и по за жену од 41
ваљда имапотребу да га научи неке ствари
а он од кога да учи
у пракси

ал ајде, ваљда сви ми имамо нешто што би некоме другоме било ненормално,болесно.....

п.с. овај мој пост није одговор никоме,пишем само моја размишљања уопштено

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back