Hrvati uredjuju vesti B92?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa gazda im 'rvat, večiti novinarčić u pokušaju...šta tu ima čudno ? :roll:

Nego i da se zanemari šta pričaju, pogledati KAKO pričaju ti voditelji...spikeri...kako god...odvratnije i antipatičnije face, a naročito ženske, retko da mogu da se vide bilo gde...samo zamišljam da im izraz ostane u tom fazonu...nešto k'o grč facijalis i strašila nam ne bi trebala...baš su jadni...svi...:?:roll:

Nego i da se zanemari šta pričaju, pogledati KAKO pričaju ti voditelji...spikeri...kako god...odvratnije i antipatičnije face, a naročito ženske, retko da mogu da se vide bilo gde...samo zamišljam da im izraz ostane u tom fazonu...nešto k'o grč facijalis i strašila nam ne bi trebala...baš su jadni...svi...:?:roll:

Uopste i negledam B92 pa i ne znam na sta lice.
Koliko sam cuo sve manje i manje srba ima koji zele da rade na toj televiziji pa je vlasnik verovatno prinudjen da uvozi radnu snagu iz krvatske pa zato takav recnik i te divne face.

Uopste i negledam B92 pa i ne znam na sta lice.
Koliko sam cuo sve manje i manje srba ima koji zele da rade na toj televiziji pa je vlasnik verovatno prinudjen da uvozi radnu snagu iz krvatske pa zato takav recnik i te divne face.

Ma ni ja ne gledam zato što baš želim...nešto se mora i iz moranja...a izroda nije da nema...svi su oni lsd-ovci, a zna se ko preovlađuje u toj sekti narkomanskoj, te onaj mentol ni ne treba da ih uvozi...tu su oni, a kakav gazda takva i goveda...:lol:

Ma ni ja ne gledam zato što baš želim...nešto se mora i iz moranja...a izroda nije da nema...svi su oni lsd-ovci, a zna se ko preovlađuje u toj sekti narkomanskoj, te onaj mentol ni ne treba da ih uvozi...tu su oni, a kakav gazda takva i goveda...:lol:

Ceo dan pricam da tu ima posla za mog skotskog ovcara i sada se to potvrdilo.
Hvala Sandrina na informacijama.

gledao sam danas na rts onog hrvata filipa svarma , urednika na B-92, autora filma jedinica i novinara Vremena.

Znaci on i ne pokusava da se folira da je Hrvat, prica otvoreno hrvatski na nasoj televiziji a jede srpski hleb.

Bruka sta se namnozilo u nasoj zemlji i jos pritom DELI LEKCIJE

Jutros sam na sajtu B92 procitao vest "Microsoft mora da posudi novac" . Onda se nekoliko ljudi na komentarima pobunilo zbog toga i oni su hrvatsku rec "posudili" izmenili u srpsku rec "pozajmili" .

Da li je ovo dokaz da Hrvati uredjuju vesti na B92?

Ovde Magana ,prvi put se javljam ali ja odavno govorim da je to ustaska televizija.Muka mi je posmatrajuci odredjene likove npr.Pesicku, raznorazne samozvane analiticare,priucene novinare iz kaziprsta itd... Nisam fobicna, vrlo realno sagledavam stvari i nadam se da ce konacno da se mediji oslobode od antisrba.Mozda se neko nece sloziti ,prihvatam druga misljenja ali posmatrajuci Danicu Vucinic ne mogu da shvatim sta smo dozvolili da se radi u nasoj SRBIJI.Mislim da je vreme da se nas narod probudi.Puno pzdrava.

Ne slazem se. Dame su im ok, fine i dobre zene. Ne sve naravno. Olja Beckovic me jako nervira kao i jos po neke. Ali recimo ove dve sto vode vecernje vesti, Zivana Saponja Ilic i Ivana Konstantinović su odlicne kako voditeljke tako i licnosti, uvek nasmejane. A i dobro izgledaju, sto da se ne kaze :P
Na ostalim televizijama nisu ni blizu voditeljke vesti, cast izuzecima.

gledao sam danas na rts onog hrvata filipa svarma , urednika na B-92, autora filma jedinica i novinara Vremena.

Znaci on i ne pokusava da se folira da je Hrvat, prica otvoreno hrvatski na nasoj televiziji a jede srpski hleb.

Bruka sta se namnozilo u nasoj zemlji i jos pritom DELI LEKCIJE

Ma da mi to sve proteramo i time ubijemo 2 muve istim udarcem. Vise ih necemo morati slusati, a ni gledati i obezbedicemo da Toma sledeci put pobedi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back