Hrvati se hvale - kod bilo kojeg Pape imamo poseban status

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
Gotovo je sigurno da će i novi papa, tko god on bio, biti naklonjen Hrvatima, jer je poseban status Hrvatske u Vatikanu dio stoljetne tradicije

Svi znamo koliko je Ivan Pavao II. učinio za Hrvatsku. Rijetke su države za koje se toliko zauzimao i koje je pohodio čak tri puta.

http://www.vecernji.hr/vijesti/tko-su-pape-koji-su-zaduzili-hrvate-clanak-522382

"Jer je poseban status Hrvatske u Vatikanu dio stoljetne tradicije" - naravno, pre 100 ljeta ste poceli da istrebljujete Srbe, uz pomoć Nemačke i Vatikana

"Svi znamo koliko je Ivan Pavao II. učinio za Hrvatsku. Rijetke su države za koje se toliko zauzimao i koje je pohodio čak tri puta" - jel to onaj Papa koji je prvi priznao hrvatsku državu i koji je dao blagoslov za bombardovanje Srbije ?

Ah ti dobri katolici, večito ih je život mazio...

Ja se ne bih hvalio da sam sluga najvecoj satanistickoj i genocidnoj organizaciji u istoriji.

Vaznije je imati dobar status u Bozijim ocima, nego u zlikovackim.

Mnogo ce lose da prodju saradnici zla.
Kad jedan narod pocini genocid nad Bozijom decom zarad interesa genocidnog Vatikana, nema cemu dobró da se nada.
Hrvati su pocinili genocid nad najvecim neprijateljima Vatikana(satanizma) u ovom svetu- nad pravoslavnim Srbima i Jevrejima.

Takvim Hrvatima, koji se hvale svojim slugeranjstvom papstvu, bilo bi bolje da pocnu da kupuju azbestne gace - za jezero ognjeno.

Postoji, doduše nedokaziva mogućnost, da je već jedan papa bio iz ovih krajeva. E sad, je li bio Hrvat, Srbin ili što drugo nije moguće utvrditi. A diplomatske veze između Apostolske Stolice i Hrvata stare su više od 1000 godina.

I sa područja današnje Srbije je bilo desetak rimskih careva.Uključujući i Konstantina. Pa opet ne pričamo da su oni bili Srbi. Čak nam ne pada na pamet takva suluda ideja.

Kad shvatite da Tesla,Marko Polo, Ruđer Bošković ili Penkala nisu Hrvati lakše ćete se odrediti prema svetu. Marin Držić je onaj kim treba da se dičite. Pod uslovom da i on nije neki Vlaj :lol:

A Papa Hrvat...nit' je bilo , nit' će kad biti :)

I sa područja današnje Srbije je bilo desetak rimskih careva.Uključujući i Konstantina. Pa opet ne pričamo da su oni bili Srbi. Čak nam ne pada na pamet takva suluda ideja.

Kad shvatite da Tesla,Marko Polo, Ruđer Bošković ili Penkala nisu Hrvati lakše ćete se odrediti prema svetu. Marin Držić je onaj kim treba da se dičite. Pod uslovom da i on nije neki Vlaj :lol:

A Papa Hrvat...nit' je bilo , nit' će kad biti :)

Taj papa je bio Slaven, pitanje je samo koje etničke grupacije. To nema nikakve veze s rimskim carevima. :roll:

Nikola Tesla je hrvatski Srbin ili Srbin iz Hrvatske, svejedno.
Marko Polo nije Hrvat.
Ruđer Bošković je Hrvat.
Slavoljub Penkala je Hrvat, jer se sam izjašnjavao kao Hrvat. Po tvojoj suludoj logici mnogi velikani francuske, njemačke i talijanske povijesti nisu dio nacionalne kulture tih zemalja zato što im je porijeklo različito.

Руђер Бошковић није Хрват - мешанац је из брака Србина и Талијанке.
Бошковић никада није било хрватско презиме нити ће бити.

Svi dubrovački Boškovići su Hrvati i jednom u nekoliko godina okupljaju se iz cijeloga svijeta i dolaze u Hrvatsku. Pravi Hrvati i domoljubi.

Svi dubrovački Boškovići su Hrvati i jednom u nekoliko godina okupljaju se iz cijeloga svijeta i dolaze u Hrvatsku. Pravi Hrvati i domoljubi.

Бошковићи нису Хрвати и не засмејавај ме више.
То како се они ДАНАС осећају је сасвим друга ствар и нема везе са историјском истином.

Taj papa je bio Slaven, pitanje je samo koje etničke grupacije. To nema nikakve veze s rimskim carevima. :roll:

Nikola Tesla je hrvatski Srbin ili Srbin iz Hrvatske, svejedno.
Marko Polo nije Hrvat.
Ruđer Bošković je Hrvat.
Slavoljub Penkala je Hrvat, jer se sam izjašnjavao kao Hrvat. Po tvojoj suludoj logici mnogi velikani francuske, njemačke i talijanske povijesti nisu dio nacionalne kulture tih zemalja zato što im je porijeklo različito.

Tesla nikada nije živeo u Hrvatskoj , jer ona nije ni postojala za njegovog života .Kao što sam ti dala primer kad bi mi sad svojatali rimske careve kad srpske države nije ni bilo.

O ostalima je iluzorno govoriti. Nama je više nego drago što i danas Srbi daju umetnički i svaki drugi pečat Hrvatskoj ,a i drugim zemljama u okruženju.

Tako da slobodno svojatajte Džonija Štulića, Arsena Dedića, Mirka Ilića, Radeta Šerbedžiju ...i sve ostale kojih se nisam setila :)

Tesla nikada nije živeo u Hrvatskoj , jer ona nije ni postojala za njegovog života .Kao što sam ti dala primer kad bi mi sad svojatali rimske careve kad srpske države nije ni bilo.

O ostalima je iluzorno govoriti. Nama je više nego drago što i danas Srbi daju umetnički i svaki drugi pečat Hrvatskoj ,a i drugim zemljama u okruženju.

Tako da slobodno svojatajte Džonija Štulića, Arsena Dedića, Mirka Ilića, Radeta Šerbedžiju ...i sve ostale kojih se nisam setila :)

Tesla je rođen 1856., Hrvatska je postojala u okviru Austro-Ugarske pod imenom Trojedna Kraljevina Hrvatska, Dalmacija i Slavonija. Prema tome, rodio se u Hrvatskoj unutar A-U. Isto kao što si se ti ili tvoji rodtelji rodili u SR Srbiji unutar SFRJ. Ili Srbija nije postojala u vrijeme Jugoslavije?

Rade Šerbedžija je porijeklom Srbin i to nitko ne osporava. Nama je zadovoljstvo što on, za razliku od krajiških pobunjenika, cijeni svoju domovinu. To mu služi na čast.

...Славенку Дракулић, Перу Квргића, Душана Џамоњу, Божидарку Фрајт, Ксенију Пајић, Сању Вејновић итд итд итд

Boškovići su Hrvati, a ti živi u svojim fantazijama. Pravi patrioti!

Као кад бих ја рекла да су Векарићи и Шоштари Срби.
Но добро, вама је логика одувек била слаба тачка.
Једноставно не умете да се погледате у огледало.

Tesla je rođen 1856., Hrvatska je postojala u okviru Austro-Ugarske pod imenom Trojedna Kraljevina Hrvatska, Dalmacija i Slavonija. Prema tome, rodio se u Hrvatskoj unutar A-U. Isto kao što si se ti ili tvoji rodtelji rodili u SR Srbiji unutar SFRJ. Ili Srbija nije postojala u vrijeme Jugoslavije?

Rade Šerbedžija je porijeklom Srbin i to nitko ne osporava. Nama je zadovoljstvo što on, za razliku od krajiških pobunjenika, cijeni svoju domovinu. To mu služi na čast.

Slobodno ga usvojite :)

Nije bio ni prvi ni poslednji Srbin koji je pobegao iz Hrvatske glavom bez obzira i utočište našao u Srbiji ne pitajući se kako je njegovim zemljacima, a čim se sve završilo popljuvao tu istu majku Srbiju i uliznički se vratio među Hrvate.

Back