Hrvati prave video - igru "Bitka za Vukovar"

Nisam napisao da ne smeju da se prave takve igre nego samo da ja sebe ne želim više da vidim u tome. Možda i zato što sam igrao uživo.

Могуће је да ти ниси публика, него неко од 15 година.

Нису се ни ветерани Вијетнама питали да ли су баш заинтересовани да гледају филмове и играју игре о тет офанзиви и сл. "Јао, немојте, мени је тешко кад се сетим!"

Зашто да не? Због чега су југословенски ратови света крава која не сме да се користи као материјал за игре?

Имаш безброј стратешких и ФПС игара који се баве свим могућим биткама из старе ере, светских ратова и сл.
Одавно постоје такве игре:

Neviđeni mitomani. Prema zvaničnim podacima, hrvatske i bošnjačke postrojbe u operaciji Koridor imale su 7 511 poginulih i ranjenih, a stvarni gubici bili su 3-puta veći, 22 533. Angažovali 40 brigada, od toga 8 iz Hrvatske, 16 brigada Armije RBiH i 16 brigada Herceg-Bosne. Ovo je bitka, pored one u Vukovaru, za koju Hrvati i Bošnjaci najviše mitomanišu i lažu. Čuj, poraženi su zbog dogovora Miloševića i Tuđmana. Tamo, gde su teško poraženi, tamo pokušavaju opravdati njihove sramne poraze sa pričama o izdaji, prodaji i ne znam čime još.

Back