gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Ruse.Pa kada bi trebali da biramo izmedju Siptara i Hrvata-koga bi izabrali?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruse.Pa kada bi trebali da biramo izmedju Siptara i Hrvata-koga bi izabrali?
Pa kada bi trebali da biramo izmedju Siptara i Hrvata-koga bi izabrali?
mnogo si konfuzna u poslednje vreme
ne stignem te pratiti![]()
suviše stvari pratim istovremeno pa procuri ponešto iz različitih priča.
usvakoslučaju opusti se, još mi nisi dao razloga da te kritikujem.
izuzev ako podržavaš ubijanje pasa i mačaka ili tako nešto, onda imaš sveće što mi treba pasoš(putovnica) da bih te našla, istekle mi isprave moram da vadim nove.
protic sam ubijanja životinja...mada kad me poslednji put ugrizao nemački ovčar poželeo sam da mi je puška u blizini i da ga ukokam od jada i besa...
al dobro ker(jel se tako kaže?) je cepljen tako da me prošlo...inaće da nije uf...
šala...
volim jako životinje, posebno dok su male, dok narastu su obično zločeste isto kao i ljudi![]()
protic sam ubijanja životinja...mada kad me poslednji put ugrizao nemački ovčar poželeo sam da mi je puška u blizini i da ga ukokam od jada i besa...al dobro ker(jel se tako kaže?) je cepljen tako da me prošlo...inaće da nije uf...
šala...
volim jako životinje, posebno dok su male, dok narastu su obično zločeste isto kao i ljudi![]()
Kazu da je Pas covekov najbolji prijatelj-jesmo li ikada pitali psa da li je to stvarno tako?kad porastu, prema ljudima su ponekad onakve kao su ljudi zaslušili ali češće su bolje. bar su moja iskustva takva a sretala sam svašta, od konja koji su prešivljavali takva maltretiranja da pasa kojima je auto alomio kičmu.
većina ljudi koji se brinu o životinjama izgrade negativan stav prema ljudima, ja sam na dobrom putu da postanem jedna od takvih.
protic sam ubijanja životinja...mada kad me poslednji put ugrizao nemački ovčar poželeo sam da mi je puška u blizini i da ga ukokam od jada i besa...
al dobro ker(jel se tako kaže?) je cepljen tako da me prošlo...inaće da nije uf...
šala...
to je zato shto su zhivele sa loshim ljudima..one kojima se posvecuje paznja su dobrice
ne bih se složio u potpunosti...al neka ostane po tvom
(mnogo ovisi i o samoj životinji....al više o tom na pdf Kućni ljubimci)![]()
naravno da svaka životinja ima svoju psihologiju ali prema ljudima se postavljaju uglavnom onako kako se ljudi prema njima postave.
Znam malo pre sam razgovarao sa jednim krokodilom....
Samo ljubazno i uctivo i sve je u redu....
e sad, divlje životinje su druga priča. one i nemaju nikakv odnos prema čoreku ali svakako nece te napasti yato sto hodas na dve noge i nemas kryno na telu.
Zivotinja ne moze da bude nikad kriva, da bude dobra ili zla...
One su mnogo vise ogranicene instiktima i uslovnim refleksima od coveka....i treba imati u vidu
Zmija, pas, lav, krava sve jedno...Ne moze poskok da bude kriv sto te je ujeo, nego si ti kriv sto si ga slucajno zgazio ...
Pas nikada ne napada coveka zato sto mu je to tako doslo ili sto je iznad njega u lancu ishrane vec iz straha....
Zato je odgovoran samo vlasnik, koji mora da socijalizuje tu zivotinju, da je ne maltretira, da ne potstice agresivnost, da ga ne drzi na lancu, da je izvodi medju druge ljude i pse (od kad je stene)..
Pas brzo uci i lako ce se navici na ostale ljude i zivotinje...
све што је Ју треба одмах раскантати као творевину
Pa kada bi trebali da biramo izmedju Siptara i Hrvata-koga bi izabrali?
1. A kada bi hrvati birali između San Rema i Eurosonga šta bi izabrali sada a šta pre 10 godina?
2. Birali su Jadransku ligu a sada je pljuju!
![]()
1.
1.NLB Liga do pre nekoliko godina su pričali sve najbolje o njoj a sada govore kako je to luzerska liga. Ako je takva sada bila je takva oduvek a ne od kada su tu srpski klubovi.
2. Eurosong Iako će Beogradska Evrovizija biti najgledanija ikada u istoriji Eurosonga i najorganizovanija (broj press-room-a, sala, kompjutera, video i audio efekata, broj novinara, turista...) hrvati u svojim internet novostima i blogovima govore sve najgore...
3. FIAT.Odjednom posle memoranduma sa FIATom se našlo brdo tekstova o tome kako hrvati više nikada neće voziti zastavina vozila i da je u najvećem procentu zastupljen VW i mole se da tako ostane iako Zastava ranije i ova sada neće imati nikakve veze.
Najavljeni su modeli: 600, Grande Punto itd
Prvo su postavio stupidnu temu, sad još i ovo........
Šta te briga šta Hrvati..........