Hrvati nas blokiraju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
4.292
IZVINJAVAM SE, IPAK SU BLOKIRALI SVAKOG NOVOG CLANA DA SE REGISTRUJE BEZ OBZIRA KO JE I ODAKLE JE ZBOG NJIHOVIH NEKIH TEHNICKIH PROBLEMA. A POCETNA TEMA JE GLASILA:

"Imam jedno pitanje, jel to hrvatski sajtovi blokiraju registrovanje ljudi iz Srbije na pojedinim njihovim sajtovima, tacnije forumima? Evo na tri njihova foruma ne mogu da se registrujem, ne daju a vidim ima taze tema od danas nije da ne rade. Reko ajde mozda su blokirali bas tu IP adresu ili mejl pa sam probao sa potpuno novom mejl adresom i to i kod sebe na internet a i kod par drugara i nigde ne daju.

Stvarno ako je to to dokle ide njihova patoloska mrznja to je strasno, cak i po cenu prihoda odnosno posete. A ajde da su tamo neki nacionalisticki sajtovi nego su to ugledni sajtovi vodece njihove TV stanice i par vodecih sajtova da ih ne imenujem."

Poslednja izmena:
Именуј их, овде није забрањено рекламирање. Баш ме интересује да ли је то стварно тако или је то још једна измишљотина у низу.

Imam jedno pitanje, jel to hrvatski sajtovi blokiraju registrovanje ljudi iz Srbije na pojedinim njihovim sajtovima, tacnije forumima? Evo na tri njihova foruma ne mogu da se registrujem, ne daju a vidim ima taze tema od danas nije da ne rade. Reko ajde mozda su blokirali bas tu IP adresu ili mejl pa sam probao sa potpuno novom mejl adresom i to i kod sebe na internet a i kod par drugara i nigde ne daju.

Stvarno ako je to to dokle ide njihova patoloska mrznja to je strasno, cak i po cenu prihoda odnosno posete. A ajde da su tamo neki nacionalisticki sajtovi nego su to ugledni sajtovi vodece njihove TV stanice i par vodecih sajtova da ih ne imenujem.

Daj link, ja ću da probam da se učlanim

to je odlichna ideja
treba primeniti dobre ideje i od mrskih neprijatelja ovde na forumu
banovati sve iz hr i zabraniti pristup novim polutanima koji u potrazi za korJenima i zbog krize identiteta hrle na ove forume iz ndh

to je odlichna ideja
treba primeniti dobre ideje i od mrskih neprijatelja ovde na forumu
banovati sve iz hr i zabraniti pristup novim polutanima koji u potrazi za korJenima i zbog krize identiteta hrle na ove forume iz ndh

Ma to je kontra produktivno neka dolaze u sto vecem broju jer evo krstarica ima google oglase i sad kad naidje hrvat njemu google daje hrvatske google reklame i sad on kad klikne na njih krstarica zaradjuje ali na racun hrvatskih oglasa. Dakle dolaze pare iz hrvatske.

e puca mi qurac za zaradu vlasnika krstarice
shto se manje meshamo medjusobno to bolje
shta koji moj imash da trazish na ustashkim forumima?
valjda si bolji od njihovih kompleksasha koji dolaze ovde

e puca mi qurac za zaradu vlasnika krstarice
shto se manje meshamo medjusobno to bolje
shta koji moj imash da trazish na ustashkim forumima?
valjda si bolji od njihovih kompleksasha koji dolaze ovde

Јеси ли размишљао о томе да некоме puca qurac за твоје мишљење.

Не видим разлог због чега је неки Хрват комплексаш ако посећује српске форуме, и обратно.

Пре бих рекао да ти имаш комплекс од њих, чим их толико мрзиш.

Imam jedno pitanje, jel to hrvatski sajtovi blokiraju registrovanje ljudi iz Srbije na pojedinim njihovim sajtovima, tacnije forumima? Evo na tri njihova foruma ne mogu da se registrujem, ne daju a vidim ima taze tema od danas nije da ne rade. Reko ajde mozda su blokirali bas tu IP adresu ili mejl pa sam probao sa potpuno novom mejl adresom i to i kod sebe na internet a i kod par drugara i nigde ne daju.

Stvarno ako je to to dokle ide njihova patoloska mrznja to je strasno, cak i po cenu prihoda odnosno posete. A ajde da su tamo neki nacionalisticki sajtovi nego su to ugledni sajtovi vodece njihove TV stanice i par vodecih sajtova da ih ne imenujem.

Комплекси су вечни, док су им Хрвати верни.

Прилажем поруку са једног форума коју сам примила од Хрвата који живи у Србији, који се нормално креће нашим улицама... Чисто да се види шта нам мисле док пролазе поред нас. ;)

Unt001.jpg

NE DAJU!
KAŽU, ISKLJUČENA MI EMAIL ADRESA!
DŽUKELE
VAŽNO DA DANAS KOD NAS NEKI SLAVE DAN MLADOSTI, PA SE JOŠ I DIČE TIME
ETO IM SFRJ I TITO

Што се тиче тих који славише тзв. Дан младости, тачније Титов рођендан, овим путем желим да им предам свечано штафету. :) Пламен бакље младости се не сме угасити! :)

Fetish-Fantasy-Elite-10-Dildo-Black-51.jpg

Od ovog trenutka odlukom moderatora na snazi je mjera zabrane uključivanja novih članova na forum HRT-a.

To je učinjeno zbog osobe koja se opetovano javlja pod raznim nadimcima, primjerice strongly-selfish i slično a koji se nakon baniranja odmah ponovno uključuje.

Osoba koja se javlja pod tim ali i drugim nadimcima, poput nesebican i slično unatoč zabrani, izrazito je morbidna, stoga je moderator procijenio kako joj ovdje nije mjesto, sada niti ikada.

Od ovog trenutka odlukom moderatora na snazi je mjera zabrane uključivanja novih članova na forum HRT-a.

To je učinjeno zbog osobe koja se opetovano javlja pod raznim nadimcima, primjerice strongly-selfish i slično a koji se nakon baniranja odmah ponovno uključuje.

Osoba koja se javlja pod tim ali i drugim nadimcima, poput nesebican i slično unatoč zabrani, izrazito je morbidna, stoga je moderator procijenio kako joj ovdje nije mjesto, sada niti ikada.

Aaaaa ok znaci nikom ne daju, epa onda se izvinjavam.

Што се тиче тих који славише тзв. Дан младости, тачније Титов рођендан, овим путем желим да им предам свечано штафету. :) Пламен бакље младости се не сме угасити! :)

Е, а ти Титови партизани су били херојски исправно у борби против окупатора, док су са друге стране Дражини четници кукавички разумно били за сарадњу са њима. Одлучи се. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back