ХРВАТ: Срби нам могу спасити сезону – не морају да плате, нека дају жито

nesko101

Elita
Poruka
20.796
Бивши сплитски градоначелник и подузетник Жељко Керум одлучио се, као независни кандидат, кандидирати на парламентарним изборима.

split1.jpg

Далматински портал је разговарао с њим.

„Био сам у дилеми ићи или не ићи. На јесен се увијек покретала кампања за локалне изборе. Рачунао сам, идем на парламентарне изборе, то ми је увод, одморит ћу се два мјесеца па онда наставити у девети за локалне. Обрађујем тржиште студиозно. Гледам појединачно све што треба бирачима. И онима који ме неће бирати. Усуђујем се рећи да потребе града Сплита не зна нитко као што знам ја, ни рјешења не зна нитко као ја“, рекао је Керум.

Србе треба наговорити да дођу

Коментирао је надолазећу туристичку сезону. Каже да има рјешење.

„Ова сезона ће бити лоша, јесен још гора, а зима најгора. Ако идуће године буде лоше, ми смо тешки патос. Ми се морамо окренути сусједима. Министар туризма се треба престати сликавати, требао би звати људе. Словачку, Мађарску, поготово Србију. Они једва чекају доћи на море. Осигурати им сигурност, повољне цијене и субвенције. Пустити људе да уживају и одраде годишњи. Људи би дошли, нас би то извукло ове сезоне. Нама ће доћи нешто Мађара, Чеха, Словака, Словенаца. Талијани неће доћи, али и боље када су заражени.

Срби. Триба њих наговорити да дођу и они би дошли. Да сам министар туризма, ја бих с њиховим министром туризма то ријешио у року од 24 сата. Живит се мора. Треба радити добро, а не зло. Не треба се то ни платити. Они су познати произвођачи. Има пшенице, житарица. Нека дају жи/то и кукуруза. То се тако ради. Робна размјена. Њихови пољопривредни производи бољи с

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...iti-sezonu-ne-moraju-da-plate-neka-daju-zito/

Mogu i ja da nastavim dalje ovaj tekst a glasi:
Srpski proizvodi su bolji od svih u okruženju samo što mi sami Srbi tu činjenicu
poričemo još i ponižavamo sami sebe jer tako volimo bestraga.
Dakle zašto mi Srbi tako ne razmišljamo kao ovaj hrvat gradonačelnik za sve u okruženju?
Zar se od pametnog neprijatelja ne možemo dovesti pameti?

Srpski proizvodi su bolji od svih u okruženju samo što mi sami Srbi tu činjenicu
Dakle zašto mi Srbi tako ne razmišljamo kao ovaj hrvat gradonačelnik za sve u okruženju?

Pa to im je i bio "poslovni model" jos za vreme bivse Juge.
Imamo more i hotele, od Vlaha cemo uzeti jevtino zito i ostale proizvode, pa ce sve to pojesti Nemci a nama ostaviti svoje Marke.
Sad to nekako ne ide, pa tako ni taj poslovni model ne daje vise uobicajene rezultate.

Pa to im je i bio "poslovni model" jos za vreme bivse Juge.
Imamo more i hotele, od Vlaha cemo uzeti jevtino zito i ostale proizvode, pa ce sve to pojesti Nemci a nama ostaviti svoje Marke.
Sad to nekako ne ide, pa tako ni taj poslovni model ne daje vise uobicajene rezultate.
Šta je problem da se Srbi isto tako prema njima ponašaju i nađu način da ih koriste?

Da dodjem da mi izbuse gume i da me u nekoj ulicici pretuku stanglama iz cistog mira?
Rijeka i od Rijeke na više ka Istri uključujući i ostrva,možeš.Sve od Rijeke ka jugu,marš u pi.čku materinu.Ti tamo ni sebi dobro ne misle a ne nama.Pa komšija iz ulice mi je bio sa riječkim tablama u Splitu i razbili čoveku šofer šajbnu.Poludeo je potpuno bio.Sad kad mu spomeneš Split odlepi.

Мој познаник има кућу на Крку (породично наслеђе његове тазбине), каже да су људи ок али да су цене свега језиве.
Jesu jezive cene zato što su prilagođene švabama i italijanima njima su i dalje jeftine.Ali moram da ti kažem i ovo!
U DrugojKući na Adi espreso je 175 din u Ljubljani na Prešernovom Trgu je 1.10€ a na rivi na otoku 10kn a čim se pomeriš malo 9kn a u ZG isto 9-10kn pa ti vidi.Ispade kafa u BG najskuplja.

што више шугословенаца оде код њих - боље свима
Pa daaa isti fazon imaju i ustaše ko god ne mrzi Srbe je jugić jugosloven četnik ..
Pa naravno.
A Srba u Hrvatskoj inače ima pun ku.r.ac samo što to ne možeš znati dok ne progovoriš ekavicom i ne kažeš da si iz Srpske ili Srbije.:D
A ima i normalnih Hrvata koliko hoćeš.
Otud ta trauma hrvatskih desničara jer oni to ZNAJU.

Бивши сплитски градоначелник и подузетник Жељко Керум одлучио се, као независни кандидат, кандидирати на парламентарним изборима.

split1.jpg

Далматински портал је разговарао с њим.

„Био сам у дилеми ићи или не ићи. На јесен се увијек покретала кампања за локалне изборе. Рачунао сам, идем на парламентарне изборе, то ми је увод, одморит ћу се два мјесеца па онда наставити у девети за локалне. Обрађујем тржиште студиозно. Гледам појединачно све што треба бирачима. И онима који ме неће бирати. Усуђујем се рећи да потребе града Сплита не зна нитко као што знам ја, ни рјешења не зна нитко као ја“, рекао је Керум.

Србе треба наговорити да дођу

Коментирао је надолазећу туристичку сезону. Каже да има рјешење.

„Ова сезона ће бити лоша, јесен још гора, а зима најгора. Ако идуће године буде лоше, ми смо тешки патос. Ми се морамо окренути сусједима. Министар туризма се треба престати сликавати, требао би звати људе. Словачку, Мађарску, поготово Србију. Они једва чекају доћи на море. Осигурати им сигурност, повољне цијене и субвенције. Пустити људе да уживају и одраде годишњи. Људи би дошли, нас би то извукло ове сезоне. Нама ће доћи нешто Мађара, Чеха, Словака, Словенаца. Талијани неће доћи, али и боље када су заражени.

Срби. Триба њих наговорити да дођу и они би дошли. Да сам министар туризма, ја бих с њиховим министром туризма то ријешио у року од 24 сата. Живит се мора. Треба радити добро, а не зло. Не треба се то ни платити. Они су познати произвођачи. Има пшенице, житарица. Нека дају жи/то и кукуруза. То се тако ради. Робна размјена. Њихови пољопривредни производи бољи с

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...iti-sezonu-ne-moraju-da-plate-neka-daju-zito/

Još to iz ustiju srbofoba Keruma.

Back