Hrskavi krompirici sa ukusom a da nije friteza

Umri_muski

Legenda
Poruka
70.042
Moja majka zna ili je znala to da napravi super, sad ne zna, ili joj tesko ili sta ja znam,
Znaci znala je igru sa dodavanjem vode , poklapanje, do pola poklapanjem, ne znam mozda smanjenjem vatre i sve sto treba a dobijala je pomfit kao kod mek donaldsa samo sto nije bio u fritezi...

E sad, kod ove teme dozvoljeno je i dry cooker recepti , air dryer recepti , sve zivo samo da se dobija recept koji nije mc donaldsov, tj 5,5min u ulju na 210C

01072024434.jpg

Upravo ih przim, ne na mast nego kombinacija suncokretovog i kokosovog ulja.

Pa ja prenosim ono sto su javno izneli mc donaldsi, sad mozda sam zeznuo 10C manje vise...ali to je njihova receptura, i nije da nema logike, intezivno jako snazno i kratko, to jeste kombinacija i kod mesa i kod krompirica, ali friteznog...

Pa ti po objektima brze hrane su vec przeni pa zaledjeni i onda doprzeni. Kao i oni koji se prodaju zaledjeni u marketima, lepo pise sastojak krompir, ulje

KAd smo kod hrskavog da li je neko od vas probao one friteze na vruć vazduh.
Meni koleginica reče prošlog meseca kako je kupila i od tad skoro svaki dan priča kako je prezadovoljna. E sad ona je naručila preko fejsa i reče da nema garancija, ja bih ipak uzela u nekoj radnji.
Ne bih uzimala onu od 6l kao njena jer mislim da za mene jednu nema potrebe. 4,5l mislim da je sasvim dovoljno i cena do 50e.
Ja sam našla i ovu opciju. Ima godinu dana garancije ali mi deluje prevelika

https://m.facebook.com/story.php?id=100064148314613&story_fbid=878044487677154

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:

Back