Хронологија Милатовићевих изјава - у пет дана, пет пута пљунуо на Србе...

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Могао је остати суздржан на сва ова питања, макар из поштовања према Србима који су га изгласали.

Да се подсетимио:
- Јаков дефинитивно признаје Косово* као државу. Не доводи у питање ни помисао да се стање као такво промени.

- Јаков дефинитивно сматра да се у Сребреници десио геноцид. Ни о томе се не размишља.

- Јаков је пре неки дан изјавио да нема говора о било каквом обнављању било каквог савеза са Србијом.

- Јаков иде прво у посету Бриселу, па у Љубљану, па тек онда у Београд... :/

- Јаков поштује ЦПЦ (као и све остале верске заједнице у ЦГ).

Има још тога? Ко се сети нека додаје...
Ако неко има теорију зашто Милатовић све ово ради и говори, слободно нека је изнесе.

Могао је остати суздржан на сва ова питања, макар из поштовања према Србима који су га изгласали.

Да се подсетимио:
- Јаков дефинитивно признаје Косово* као државу. Не доводи у питање ни помисао да се стање као такво промени.

- Јаков дефинитивно сматра да се у Сребреници десио геноцид. Ни о томе се не размишља.

- Јаков је пре неки дан изјавио да нема говора о било каквом обнављању било каквог савеза са Србијом.

Ако неко има теорију зашто Милатовић све ово ради и говори, слободно нека је изнесе.
- Јаков наставља са санкцијама Русији

JAKOV MILATOVIĆ: Rusija izvršila agresiju na Ukrajinu - Nastavljamo sa sprovođenjem svih sankcija​

Да се подсетимио:

meni je lik odvratan, arogantan, imam neku mucninu kad ga samo pogledam. I moram reci da mi je drago sto su crnogorci dobili ovako odvratnu osobu da im kroji kapu. Milo je bio djubre za nobelovca al ovaj ce ga nadmasi.

meni je lik odvratan, arogantan, imam neku mucninu kad ga samo pogledam. I moram reci da mi je drago sto su crnogorci dobili ovako odvratnu osobu da im kroji kapu. Milo je bio djubre za nobelovca al ovaj ce ga nadmasi.
Надам се да неће, да барем није кримос као Мило... Ал онај Спајић је још гори. Добро па он није предсједник

Боље све него мило, ал и Милатовића се има за шта критиковат

Да се подсетимио:

Da li je potrebna teorija zašto bi neko poštovao zakone sopstvene države? Govorim o ovome vezano za CPC.

To nije nikakav novi stav; iznosio ga je u javnosti i ranije. I iznosili su ga i drugi; isti bi iznosio i da je Andrija Mandić danas predsednik, kao i doslovno bilo ko.

Samo se ovde na Krstarici od toga pravi nekakvo pitanje.

Надам се да неће, да барем није кримос као Мило... Ал онај Спајић је још гори. Добро па он није предсједник

jos nista nije uradio, nista znacajno rekao al mi intuicija govori da on zraci vrlo negativnom energijom. Nisam se u takvom "prorocanstvu" prevario ni kod Milosevica, ni Djukanovica, ni kod Zaeva, ...............o Bajdenu i Zelenskom necu ni trositi reci.........sto se tice negativne energije kojom zrace.

Ko je predsednik San Marina i kakva je njegova spika povodom svetskih pitanja.
glasovi crne gore, makedonije, slovenije, albanije u UN , sa sve ukupno 8-9 miliona gradjana, nadglasavaju Kinu, Indiju, Rusiju sa skoro 3 milijarde gradjana, buduci da se glasovi u UN broje prostom matematikom........u ovom slucaju 4 prema 3.
Unistenjem Srbije, NATO ce dobiti jos nekoliko glasova u UN ....sandzak, presevsku dolinu, vojvodinu, a mozda i macvu, timocku krajinu, branicevo, tollicu........................sto vise iseckana Srbija to vise glasova za NATO.

Да се подсетимио:

Koalicija Za budućnost Crne Gore okupljena oko Demokratskog fronta na zadnjim parlamentarnim izborima, jasno je izašla sa tim stavom. To je izjavio Zdravko Krivokapić, iz čijeg je i šinjela izašao Milatović. Pa to je bio stav i prethondog predsedničkog kandidata DF-a, Miodraga Lekića.

Pa i Andrija Mandić je u poslednje vreme prestao da priča o nekakvom povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova. O tome samo Medojević priča. Jasno je da bi, da je Mandić pobedio, isti stav ima oi on. Crna Gora priznaje Kosovo kao suverenu državu, svog suseda i oko toga se predsednik države uopšte ni ne pita, kao što se nije pitao ni nekada Filip Vujanović, kada je bivša vlast odlučila da prizna Kosovo.

Tema ti je uglavnom postavljanje pitanja kao da se ti ove stvari uopšte i očekivao, a nije bilo nikakvog razloga.

Koalicija Za budućnost Crne Gore okupljena oko Demokratskog fronta na zadnjim parlamentarnim izborima, jasno je izašla sa tim stavom. To je izjavio Zdravko Krivokapić, iz čijeg je i šinjela izašao Milatović. Pa to je bio stav i prethondog predsedničkog kandidata DF-a, Miodraga Lekića.

Pa i Andrija Mandić je u poslednje vreme prestao da priča o nekakvom povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova. O tome samo Medojević priča. Jasno je da bi, da je Mandić pobedio, isti stav ima oi on. Crna Gora priznaje Kosovo kao suverenu državu, svog suseda i oko toga se predsednik države uopšte ni ne pita, kao što se nije pitao ni nekada Filip Vujanović, kada je bivša vlast odlučila da prizna Kosovo.

Tema ti je uglavnom postavljanje pitanja kao da se ti ove stvari uopšte i očekivao, a nije bilo nikakvog razloga.
Priča i Knežević o povlačenju priznanja.
Medjutim to su sve prazne priče jer DF u novoj vladi neće dobiti ključna mesta koja se bave time.

ostaje da se vidi. Al mislim da je i ova rotacija u crnu goru americka operacija jer milo gubi autoritet i sve teze kontrolise konkurentske mafijaske organizacije u crnoj gori...........sto pokazuju ucestali incidenti i obracuni plemenskih klanova.
Jedno vreme ce narodu biti zamaglene oci sa ovim likom a ako amerika nadje za shodno i on ce biti uklonjen i zamenjen drugom "sahovskom" figurom.

Da li je potrebna teorija zašto bi neko poštovao zakone sopstvene države? Govorim o ovome vezano za CPC.

To nije nikakav novi stav; iznosio ga je u javnosti i ranije. I iznosili su ga i drugi; isti bi iznosio i da je Andrija Mandić danas predsednik, kao i doslovno bilo ko.

Samo se ovde na Krstarici od toga pravi nekakvo pitanje.
Проблем је јер сама по себи ЦПЦ није канонска, дакле, она је узурпатор на канонској територији СПЦ.

Проблем је јер сама по себи ЦПЦ није канонска, дакле, она је узурпатор на канонској територији СПЦ.

Zašto je to problem? Sekularna država se ne meša u kanonska pitanja; to je uopšte ne interesuje i ne spada u njene nadležnosti.

Njegovo biračko telo čine i Crnogorci i Srbi pa ako bi se dodvoravao samo jednima prošao bi kao Milo ili Mandić a neki drugi bi ga zamenio. Mora biti dobar i sa zapadom jer čitav program mu se bazira na povećanju plata.
Није ни поента ни додворавање, него бар да се суздржао од давања било каквих коментара. Ако већ оће да буде помиритељ, нека не мири Црну Гору тако што ће да таласа о Косову, Сребреници... Чак и да није у позицији да о томе да своје мишљење, могао је на много лепше начине да то подели са јавношћу. Например: "Ја као председник Црне Горе не желим да се мешам у догађаје који су се одвијали у периоду када малтене нисам био ни рођен. Влада у којој сам био је признала геноцид, али ја као председник свих грађана не желим да дам никакву изјаву која може да направи раздор међу грађанима Црне Горе".

Да је на питање о Косову одговорио "Ја сам верник СПЦ, на Косову је Пећка Патријаршија, велика светиња мог народа, али тренутно нисмо у позицији да повучемо признање КиМ из тог и тог разлога".

На питање о савезу са Србијом "Тај референдум је био пре 17 година, колико год он био легитиман или не ја као данашњи председник Црне Горе немам основа да га преиспитујем."....

Могао је тако и он сам да изјави. А не овако како је и сам.

Нисам очекивао промену курса ЦГ ал нисам ни очекивао лајање на Србе одма када је проглашен за победника избора

Priča i Knežević o povlačenju priznanja.
Medjutim to su sve prazne priče jer DF u novoj vladi neće dobiti ključna mesta koja se bave time.
У праву си оно за Мандића. Просто, сви који макар дођу до ступња кад је могуће да ће постати власт у ЦГ, одједном забораве на све оно што су годинама причали, радили, мислили...

Да се подсетимио:

Ne znam zašto ste očekivali drugačije?

S razlogom pričaju Knežević i Medojević, a ne Mandić.
Медојевић је до јуче био НАТОфил, Црногорац који "није Србин"... Откуд сад одједном тај заокрет?

А Мандић, коме је свака објава на ИГ била о Србији, Космету, РС, српским спортистима...сад одједном ни да честита дан државности Србији, на сретење.

А сав поносан је честитао дан РС, јер тада није званично био у предсједничкој трци

Ne znam zašto ste očekivali drugačije?
Нисам ја ни очекивао као што рекох никакве битније промене у ставу према Србији, само дс неће "лајати" и причати то што "лаје" и прича. Макар то.

Није ни поента ни додворавање, него бар да се суздржао од давања било каквих коментара. Ако већ оће да буде помиритељ, нека не мири Црну Гору тако што ће да таласа о Косову, Сребреници... Чак и да није у позицији да о томе да своје мишљење, могао је на много лепше начине да то подели са јавношћу. Например: "Ја као председник Црне Горе не желим да се мешам у догађаје који су се одвијали у периоду када малтене нисам био ни рођен. Влада у којој сам био је признала геноцид, али ја као председник свих грађана не желим да дам никакву изјаву која може да направи раздор међу грађанима Црне Горе".

Да је на питање о Косову одговорио "Ја сам верник СПЦ, на Косову је Пећка Патријаршија, велика светиња мог народа, али тренутно нисмо у позицији да повучемо признање КиМ из тог и тог разлога".

На питање о савезу са Србијом "Тај референдум је био пре 17 година, колико год он био легитиман или не ја као данашњи председник Црне Горе немам основа да га преиспитујем."....

Нисам ја ни очекивао као што рекох никакве битније промене у ставу према Србији, само дс неће "лајати" и причати то што "лаје" и прича. Макар то.
Neće se progoniti crkva i prosrpski političari. Ljudima u Srbiji to deluje malo ali onima u Crnoj Gori je to veliko.

Могао је тако и он сам да изјави. А не овако како је и сам.

Нисам очекивао промену курса ЦГ ал нисам ни очекивао лајање на Србе одма када је проглашен за победника избора

Kakvo crno lajanje, kada ti se postavi pitanje da li ostajete dosledni da nema promene politike sad kad u izbori gotovi i ti odgovoriš na pitanje ne, nema promene politike?

Nije to nikakvo lajanje, to je nešto sasvim najnormalnije i niko normalan ili ko je uopšte upućen u politiku nije time iznenađen. Šta, ovaj ga pita da li ste velikosrpski trojanski konj i sada će vuk da skine jagnjeću kožu kad prođu izbori, a ovaj da odgovori da, jesam? :D

I da je njegov privatan stav da treba povući priznanje nezavisnosti Kosova, za šta nema više ni nikakav razog jerbo je Vučić ušao u finalnu fazu uspostavljanja dobrosusedskih odnosa i prihvatio da Kosovo može ulaziti čak i u međunarodne organizacije, bukvalno bi bio idiot da je to sad posle izbora izjavio.

Šta, da pruža nekakve populističke izjave od kojih nikakve koristi nema da bi mu tamo neko u Beogradu malo tapšao, a na sebi nacrta metu? Pa kakva je to nakaradna logika?!?

Back