Hronicni umor

Nemanja Jah

Primećen član
Poruka
625
Dakle, poslednjih 10 dana konstatno sam mrtav umoran, legnem da spavam u 00h ustanem sutradan u 12h opet umoran, spavam 9 satai, ustanem opet umoran, cak sam napravio i pauzu sa treniranjem u teretani misleci da sam se preforsirao i posle 3
-4 dana odmora, opet mrtav umoran, i nije mi do zivota, ne mogu da se pokrenem? sta moze da dovede do toga? Fizicki sam aktivan, hranim se zdravo, treniram, spavam, odmaram i opet po ceo dan umoran? :dontunderstand:

Ja nisam lekar ali mogu iz nekog ličnog iskustva da ti kažem da se i meni dešava isto to...a oni koji jesu lekari su mi rekli da je to posledica ovih naglih promena temperatura ;)

Dakle, poslednjih 10 dana konstatno sam mrtav umoran, legnem da spavam u 00h ustanem sutradan u 12h opet umoran, spavam 9 satai, ustanem opet umoran, cak sam napravio i pauzu sa treniranjem u teretani misleci da sam se preforsirao i posle 3
-4 dana odmora, opet mrtav umoran, i nije mi do zivota, ne mogu da se pokrenem? sta moze da dovede do toga? Fizicki sam aktivan, hranim se zdravo, treniram, spavam, odmaram i opet po ceo dan umoran? :dontunderstand:

pa ako nisi primetio u zadnjih 10 dana je bilo naglih promena temperature a to zna da utiče na organizam i može da dovede do osećaja umora.

Хронични умор може бити последица:
1. пуно рада
2. пуно нерада
3. неке болести или повишене константно, а минимално, температуре
4. реаговања на климатске промене као што су ове данас

Човек који претерано много ради, а мало спава често је хронично уморан.
А човек који не ради ништа пада му базична енергија, једноставно, не креће се, не ради ништа и организам реагује успоравањем метаболизма и умором.

Нпр. студије су показале да ко чешће има сексуалне односе, има и већу потребу. Ко их има ређе и потреба опада.

А човек који не ради ништа пада му базична енергија, једноставно, не креће се, не ради ништа и организам реагује успоравањем метаболизма и умором.

Нпр. студије су показале да ко чешће има сексуалне односе, има и већу потребу. Ко их има ређе и потреба опада.

..hmhmhm...:think: Sofija, studije na videlo! Odmah!:lol:

Zato ne pravite pauzu dužu od 2 dana a treći nadoknadi propušteno.

Back