Христос васкрсе!

Нисам ја никакав мрзитељ Срба. Ако ти себе престављаш као све Србе онда у реду. Али мислим да ниси ти сви Срби. Ја јесам Бугарин али не знам шта ти значе речи бугарски пропагандиста? То што говорим истину о неким историјским догађајима који се не уклапају у твоју личну идеализовану бајковиту историју? Честитао сам празник и Србима и Бугарима и Румунима и Грцима и Русима и свима осталима који славе данас Ускрс. Нисам ја навео Христос васкресе Срби. Бог не зарезује пуно то ко је које националности као што ти са таквим сатанистичким размишљањима мислиш. Као што рекох моје мишљење да ти немаш ни х од хришћанства али као што паметно рече дулесрбенда нека Бог одлучује о томе ко је какав хришћанин а ко не.
Ти си бугарски националиста којем је једина улога овде да нам намеће вашу бугарску пропаганду и негира злочине које сте правили и које још увек правите над мојим народом. И онда дођеш да ми честиташ Васкрс? Ниси лицемер? Хришћан си, то је хришћанска етика и наук?

Jako si lepo i prikladno ljudima cestitao Uskrs.
Nisi se povodio za decom komunista koja i inace ne znaju gde im je düpe, a gde glava
pa ovaj praznik nazivaju nekakvoim Vaskrsom
, Voskrsom
, tek su pre nekoliko godina i culi da to uopste i postoji.
Не тарандај!
Васкршња посланица Српске Православне Цркве
....и фарбај тамо Муји са бауштела јајца ;)
fatimina jaja.jpg

Нисам ја никакав мрзитељ Срба. Ако ти себе престављаш као све Србе онда у реду. Али мислим да ниси ти сви Срби. Ја јесам Бугарин али не знам шта ти значе речи бугарски пропагандиста? То што говорим истину о неким историјским догађајима који се не уклапају у твоју личну идеализовану бајковиту историју? Честитао сам празник и Србима и Бугарима и Румунима и Грцима и Русима и свима осталима који славе данас Ускрс. Нисам ја навео Христос васкресе Срби. Бог не зарезује пуно то ко је које националности као што ти са таквим сатанистичким размишљањима мислиш. Као што рекох моје мишљење да ти немаш ни х од хришћанства али као што паметно рече дулесрбенда нека Бог одлучује о томе ко је какав хришћанин а ко не и ко је какав човек.

Ma preskoci ga bre, ima ljudi mizantropa, nema veze odakle su, mrze sve, a naravno da si ti tu a prvom mestu,
ali druga sam recimo ja.

Ти си бугарски националиста којем је једина улога овде да нам намеће вашу бугарску пропаганду и негира злочине које сте правили и које још увек правите над мојим народом. И онда дођеш да ми честиташ Васкрс? Ниси лицемер? Хришћан си, то је хришћанска етика и наук?
Ја чак нисам ни националиста. Никада нисам негирао злочине било које и било чије па ни оне које су починили неки припадници мог народа. Али ти негираш злочине неких припадника свог народа и јако ти смета када ти неко са добром намером и њих помене. Са добром намером да се злочини никада више не понове од било кога и према било ком. Само сагледавајући све злочине као злочине и све злочинце као злочинце из било кога народа па били они припадали и народу коме и сам припадам можемо рећи да смо хришћани. Ти то очигледно ниси. Нисам теби честитао Васкрс. Јер ти ниси ни хришћанин и не знам како си се ти уопште нашао прозваним мојим честитањем Васкрса мојим суграђанима и свим грађанима Србије. Једино ако је Крстарица твој приватни форум онда у реду. Теби таквом никада не бих ништа честитао па ни Васкрс.Значи да поновим Христос васкрсе свим грађанима Србије који га данас славе Србима, Бугарима, Румунима, Македонцима и осталима православцима у Србији сем форумашу жеженију којем не желим да честитам Васкрс.

Ја чак нисам ни националиста. Никада нисам негирао злочине било које и било чије па ни оне које су починили неки припадници мог народа. Али ти негираш злочине неких припадника свог народа и јако ти смета када ти неко са добром намером и њих помене. Са добром намером да се злочини никада више не понове од било кога и према било ком. Само сагледавајући све злочине као злочине и све злочинце као злочинце из било кога народа па били они припадали и народу коме и сам припадам можемо рећи да смо хришћани. Ти то очигледно ниси. Нисам теби честитао Васкрс. Јер ти ниси ни хришћанин и не знам како си се ти уопште нашао прозваним мојим честитањем Васкрса мојим суграђанима и свим грађанима Србије. Једино ако је Крстарица твој приватни форум онда у реду. Теби таквом никада не бих ништа честитао па ни Васкрс.Значи да поновим Христос васкрсе свим грађанима Србије који га данас славе Србима,Бугарима, Румунима, Македонцима и осталима православцима у Србији сем форумашу жеженију којем не желим да честитам Васкрс.
Колко си се расписао и сваким словом потврдио колики си лицемер, свака ти част.

Jako si lepo i prikladno ljudima cestitao Uskrs.
Nisi se povodio za decom komunista koja i inace ne znaju gde im je düpe, a gde glava
pa ovaj praznik nazivaju nekakvoim Vaskrom, Voskrsom, tek su pre nekoliko godina i culi da to uopste i postoji.
Crkveno je sa O,koristi ga crkva vec vise od 200 goina,to je ruskoslovenski....to sto si ti glupaca i dokazno u vec vise navrata nikakav problem.....a pre U bio je V i Vaskrs se smatra srpskim...

Poslednja izmena:
Crkveno je sa O,koristi ga crkva vec vise od 200 goina,to je ruskoslovenski....to sto si ti glupaca i dokazno u vec vise navrate nikakav problem.....
Али, ни Ускрс није погрешно. Али јесте погрешно, са хришћанског становишта, да се вређа и неко назива ,,глупаком" или ,,глупачом" јер има другачији став од нас.

Али, ни Ускрс није погрешно. Али јесте погрешно, са хришћанског становишта, да се вређа и неко назива ,,глупаком" или ,,глупачом" јер има другачији став од нас.
Slusaj ta vredja odavno i ovo nije vezano za ovaj post,nego za stotine pre gde se je pravila pametna i vredjala ljude....i apsolutno zasluzeno,neka se ne petlja sto ne zna...i da i Uskrs nije pogresno.....

Crkveno je sa O,koristi ga crkva vec vise od 200 goina,to je ruskoslovenski....to sto si ti glupaca i dokazno u vec vise navrate nikakav problem.....a pre U bio je V i Vaskrs se smatra srpskim...

Ja koristim normalan srpski, tako sam ucila, nista se tu nece menjati, ne morate vi mladi ljudi meni da objasnjavate
da Uskrs nikada nije postojao. Ja ne kazem ni da je neko vostao nego je ustao pa ce tako biti i sa Uskrsem.
Tako je uvek bilo, tako ce i ostati.

Reč Uskrs pripada srpskom narodnom jeziku, u kojem je u veoma davno vreme početno "U" dobijeno od starog početnog "V".

Tako da je potpuno ispravno i u duhu našeg srpskog jezika i pravoslavlja čestitati i Usrks, kao i Vaskrs.

Ja koristim normalan srpski, tako sam ucila, nista se tu nece menjati, ne morate vi mladi ljudi meni da objasnjavate
da Uskrs nikada nije postojao. Ja ne kazem ni da je neko vostao nego je ustao pa ce tako biti i sa Uskrsem.

Reč Uskrs pripada srpskom narodnom jeziku, u kojem je u veoma davno vreme početno "U" dobijeno od starog početnog "V".

Tako da je potpuno ispravno i u duhu našeg srpskog jezika i pravoslavlja čestitati i Usrks, kao i Vaskrs.
Da u pravu si,svaka cast sada korsits google pre lupanja....to je narodno a crkveno je sa O i V i tacno je i jedno i drugo a u gornjem postu vredjas ljude koji koriste crkveno....

Ma pusti bre tu omladinu koja do juce nije ni cula za Uskrs.
Uvek je bio Uskrs, nezavisno od vaskrsenja Hrista, tako ce i ostati jer ja ne mogu da kazem vaskrsnje jaje, vaskrsnji rucak,
vaskrsnji praznici, to je sve uskrshnji.

Nisi ti ni lingvista ni filolog.
Toliko!

Back