rz brzotrz 1972
Poznat
- Poruka
- 7.778
Pa imas li uspjeha u lijecenju vjernika?Odricu li se vjere poslije utvrdjivanja dijagnoze od tebe?Ja jesam ateista i kao doktor što se bavi bolesnim ljudima tako se i ja bavim vernicima i religijom.
Doktora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa imas li uspjeha u lijecenju vjernika?Odricu li se vjere poslije utvrdjivanja dijagnoze od tebe?Ja jesam ateista i kao doktor što se bavi bolesnim ljudima tako se i ja bavim vernicima i religijom.
Neki da. Ja nemam ordinaciju niti ništa slično. Nego pokušam tako na forumima da pričam sa ljudima ko shvati shvatio je. Ko ne njemu ne mogu da pomognem onda bar pokušavam da ga učinim boljim čovekom i boljim vernikom.Pa imas li uspjeha u lijecenju vjernika?Odricu li se vjere poslije utvrdjivanja dijagnoze od tebe?
Doktora.
Imas po manastirima obrazovanih monaha i monahinja.Otidji u neki.Probaj i njih da izlijecis.Bas bih volio da udjes u sto vise manastira PC.Neki da. Ja nemam ordinaciju niti ništa slično. Nego pokušam tako na forumima da pričam sa ljudima ko shvati shvatio je. Ko ne njemu ne mogu da pomognem onda bar pokušavam da ga učinim boljim čovekom i boljim vernikom.
Ne. To su ljudi od biznisa. Pričati njima kako je religija loša bilo bi isto kao i narko dileru pričati o tome kako je posao sa drogma loš i opasan.Imas po manastirima obrazovanih monaha i monahinja.Otidji u neki.Probaj i njih da izlijecis.Bas bih volio da udjes u sto vise manastira PC.
A vjerniku kada pricas on promjeni misljenje i postane ateista.Aha,kako da ne.Kao sto bih i ja ateistu uveo u vjeru.Ne. To su ljudi od biznisa. Pričati njima kako je religija loša bilo bi isto kao i narko dileru pričati o tome kako je posao sa drogma loš i opasan.
Neki da neki ne. Zašto si postao vernik?A vjerniku kada pricas on promjeni misljenje i postane ateista.Aha,kako da ne.Kao sto bih i ja ateistu uveo u vjeru.
To moze samo sa onima koji nisu ni vjernici ni ateisti.Koji su ni tamo ,ni ovamo.
Ja sam bio ateista,a sada se trudim da vjerujem Nisam vjernik za primjer drugima,a ateista vise nikada necu biti.I da, u vjeru nisam usao iz neke ljute muke.Krstio sam se sa 32 godine.
Za Slavu sam nosio koljivo i kolac na osvestavanje.Iako nekrsten osjecao bih se nekako ,,posebno"za vrijeme Liturgije.Pomislio bih da cu poceti da cesce dolazim na Sluzbu.Da nije samo jedan dan u godini.Dugo je to trajalo da krenem cesce.Jedan slucajni,turisticki dolazak umanastir Cokesina podno Cera je bio taj okidac.Onda sam poceo da idem redovno na Sluzbu,krstio se i poceo postiti i pricescivati se.Onda iz svoje ljudske slabosti ponovo prestao da idem na Sluzbu a sa tim i da se pricescujem.Taj prestanak nema veze sa svestenim licima ili zloupotrebom nekoga u Crkvi koje ima.Sada ponovo pocinjem od pocetka.Ponovo se vracam u Crkvu.Ne ide mi lako.Neki da neki ne. Zašto si postao vernik?
Da li si pročitao Bibliju?Za Slavu sam nosio koljivo i kolac na osvestavanje.Iako nekrsten osjecao bih se nekako ,,posebno"za vrijeme Liturgije.Pomislio bih da cu poceti da cesce dolazim na Sluzbu.Da nije samo jedan dan u godini.Dugo je to trajalo da krenem cesce.Jedan slucajni,turisticki dolazak umanastir Cokesina podno Cera je bio taj okidac.Onda sam poceo da idem redovno na Sluzbu,krstio se i poceo postiti i pricescivati se.Onda iz svoje ljudske slabosti ponovo prestao da idem na Sluzbu a sa tim i da se pricescujem.Taj prestanak nema veze sa svestenim licima ili zloupotrebom nekoga u Crkvi koje ima.Sada ponovo pocinjem od pocetka.Ponovo se vracam u Crkvu.Ne ide mi lako.
Jesam Novi Zavjet 2 puta.A cesto sam citao kao u Crkvi kada se cita Jevandjelje.Jednu pricu iz Jevandjelja.Stari Zavjet sam pocinjao ali mi je bilo tesko da ga citam pa sam odustao .Mislim da cu ponijeti Bibliju na posao pa citati tamo.Posto kao portir imam tu mogucnost.I ja se trudim da budem prost u vjeri.Ne da budem nesta pametan kada se prica o necemu na vjerskim temama.Da li si pročitao Bibliju?
Ali pročitaj ti Stari Zavet. Ja kada sam pročitao Stari Zavet prestao sam da budem vernik.Na
Jesam Novi Zavjet 2 puta.A cesto sam citao kao u Crkvi kada se cita Jevandjelje.Jednu pricu iz Jevandjelja.Stari Zavjet sam pocinjao ali mi je bilo tesko da ga citam pa sam odustao .Mislim da cu ponijeti Bibliju na posao pa citati tamo.Posto kao portir imam tu mogucnost.I ja se trudim da budem prost u vjeri.Ne da budem nesta pametan kada se prica o necemu na vjerskim temama.