Hristos se rodi bezbozhnici!

tebe treba ostaviti ne treba te banovati

Za$to bi neko normalan uop$te razmi$ljao o ovom drugom, a posebno ako sebe smatra hri$caninom. Za$to bi postojalo jednoumlje na forumu. Bolje i bezumlje nego jednoumlje u svakom sluchaju. Znam da je ovo tabu tema i ne chude me reakcije slichne tvojoj jer govore o vama.

treba te ostaviti pred Lice da sam svoje skrnavljenje izneses pred onoga koga spominjes ovde i na ovakav nacin

E sad si se oprala pred Licem za vjek vjekov. Ako si mi rekla :wink:

kliche reci ti da si kreten, malo je

Tvoj sud ima posebnu tezhinu, ali ako je malo evo ti mesta pa dopi$i _______________

U svakom sluchaju. Temu sam postavio podstaknut delima ljudi koje poznajem i koji ne mogu ni jedan dan u godini da se odreknu masnoca, cigareta, pu$enja, alkohola i raznog. Zanimalo me je dokle sve to mozhe da ode kad je sex u pitanju i eto..

vidim potrefilo te moje sudjenje
ja nisam ta koja sudi
ima Onaj koji jeste
iznela sam svoj trenutni osecaj
ono sto me je dotaklo u tvome pitanju
razumem o cemu govoris, ali ako je neko tako oko tebe skrnav zar ti moras da budes josh gori?
razlozi za ban mogu biti razni
sustina je u nepostovanju
pa tako ako ces gledati jednosmerno, sajberski, forumski za ban je potrebno da ti recimo efendija oapli uzduz i popreko celu rodbinu sa sve sitnom decom i machkama
ali ima nas eto, koji mislimo, da je nepostovanje zene isto sto i nepostovanje Bogomajke.
a spomen Imena Njenog Sina na jednom ovakvom mestu i u ovakvom kontekstu razlog za ban. meni je istinski zao sto ih spominjem i sama trenutno, nije im mesto na medijima i u ovakvim prepiskama.
ja nemam potrebu da svoje lice perem svojim izjava pred bilo kim
za pokazivanje sebe u tom smislu postoji i vreme i mesto
sto me opet ne sprecava da kazem sta imam u vezi sa tvojim postom
ista prica kliche
samo razlicite strane

Danas je jedan od najsvetijih dana u hri$cjanskoj crkvi, rodjenje Isusovo, a ovde na forumu sve pr$ti od raznih vulgarnosti i razvratnosti.
Zanima me da li obracate pazhnju na velike verske praznike i da li ste uzdrzhani pri iskazivanju svoje sexualnosti u vreme dana kada su veliki praznici. Da li se sexate ili precutno izbegavate da se kre$ete na znachajne datume. Osecate li grizhu savesti ili ste potpuno ravnodu$ni prema ovim pojavama. Da li imate obraza i srca da ga zavuchete zhenici u bulju ili joj svr$ite na facu i da sutra odete u crkvu i zapalite svecu ili budete na liturgiji. Da li vi zhene imate obraza da izblajvate dragom kitu i da sutra poljubite popa u ruku. Kako se odnosite prema svemu tome?

Izvini faco, ali kakvo je ovo ponasanje? Kako uopste imas muda da nazoves nekoga Bezboznicima?
I ja se slazem sa tobom da je 7-og januara jedan od najvecih hriscanskih praznika, ali ovo tvoje ponasanje uospte nije primereno. Odakle ti samo toliko kefalo da SEX nazivas necim neprimerenim i nekulturnim? Sta si ti koji ***** ovde da zabranjujes nekome da uziva u tome... I sam HRISTOS je to radio, a Devica Marija nije oplodjena od Svetog Duha vec mora i da se ona sa nekim malo povaljala.
Posavetovala bih te onako drugarski da prvo ispitas svoju bolesnu psihu, a narocito tvoju nenormalnu svest, a posle toga: DA PROMENIS OVAJ PEDERSKI AVATAR. Tek kad to uradis mozes nekome nesto, a do tad pali i idi radi nesto pametno.
S ljubavlju Vasa Iwana!:grudvanje:

Danas je jedan od najsvetijih dana u hri$cjanskoj crkvi, rodjenje Isusovo, a ovde na forumu sve pr$ti od raznih vulgarnosti i razvratnosti.
Zanima me da li obracate pazhnju na velike verske praznike i da li ste uzdrzhani pri iskazivanju svoje sexualnosti u vreme dana kada su veliki praznici. Da li se sexate ili precutno izbegavate da se kre$ete na znachajne datume. Osecate li grizhu savesti ili ste potpuno ravnodu$ni prema ovim pojavama. Da li imate obraza i srca da ga zavuchete zhenici u bulju ili joj svr$ite na facu i da sutra odete u crkvu i zapalite svecu ili budete na liturgiji. Da li vi zhene imate obraza da izblajvate dragom kitu i da sutra poljubite popa u ruku. Kako se odnosite prema svemu tome?

Jeste Bog uzima dvogled kada su Njegovi praznici pa bash tad gleda shta ti radish inace ne vidi....I kao da morash da budes pristojan samo u crkvi, ''na bitne datume'' kao da si odjednom pod reflektorima a van njih si zivotinja....I na kraju kao da je sex neshto greshno pa treba da se stidish toga kad odlazish u crkvu......

Back