DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Sex nije nista prljavo ili opskurno.
Nije, al' su njega tako naucili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sex nije nista prljavo ili opskurno.
tebe treba ostaviti ne treba te banovati
treba te ostaviti pred Lice da sam svoje skrnavljenje izneses pred onoga koga spominjes ovde i na ovakav nacin
kliche reci ti da si kreten, malo je
Imam obraza da popu ne poljubim ruku...
Doduse, vladiki Grigoriju bih poljubila...
Ali ne ruku...![]()
Ali ne ruku...![]()
Ali ne ruku...![]()
Danas je jedan od najsvetijih dana u hri$cjanskoj crkvi, rodjenje Isusovo, a ovde na forumu sve pr$ti od raznih vulgarnosti i razvratnosti.
Zanima me da li obracate pazhnju na velike verske praznike i da li ste uzdrzhani pri iskazivanju svoje sexualnosti u vreme dana kada su veliki praznici. Da li se sexate ili precutno izbegavate da se kre$ete na znachajne datume. Osecate li grizhu savesti ili ste potpuno ravnodu$ni prema ovim pojavama. Da li imate obraza i srca da ga zavuchete zhenici u bulju ili joj svr$ite na facu i da sutra odete u crkvu i zapalite svecu ili budete na liturgiji. Da li vi zhene imate obraza da izblajvate dragom kitu i da sutra poljubite popa u ruku. Kako se odnosite prema svemu tome?
Ovo je najnenormalnija tema koju sam videla od kad sam se opet vratila ovde na Krstaricu!!!!![]()
...rodi se - rodi![]()
Danas je jedan od najsvetijih dana u hri$cjanskoj crkvi, rodjenje Isusovo, a ovde na forumu sve pr$ti od raznih vulgarnosti i razvratnosti.
Zanima me da li obracate pazhnju na velike verske praznike i da li ste uzdrzhani pri iskazivanju svoje sexualnosti u vreme dana kada su veliki praznici. Da li se sexate ili precutno izbegavate da se kre$ete na znachajne datume. Osecate li grizhu savesti ili ste potpuno ravnodu$ni prema ovim pojavama. Da li imate obraza i srca da ga zavuchete zhenici u bulju ili joj svr$ite na facu i da sutra odete u crkvu i zapalite svecu ili budete na liturgiji. Da li vi zhene imate obraza da izblajvate dragom kitu i da sutra poljubite popa u ruku. Kako se odnosite prema svemu tome?