Hriscanstvo

Da li je to stvarno tako bilo?
Da li se jedan Isus,koji nije znao za brijac zrtvovao da spase celu ljudsku rasu kroz svoju patnju,cije je ime i dan danas sinonim za beskrajnu ljubav i nadu u bolje sutra ili....
Je sve to samo farsa.
Manipulacija od strane crkve,kojom bi se zavele lakoverne budale i naivni ljudi koji se nece mesati u politiku,koji nece dizati glave,osim sto ce lakoverno verovati da kroz kakve god probleme prosli u sadasnjem zivotu,bice kasnije nagradjeni vecnim zivotom gde ce im se sve nadoknaditi!
Istina ili Laz?!
Razmislite o tome,jer smo svi mi ipak samo zrno peska u Sahari.

Reče to onaj ko na svom avataru ima demone iz horor filmova.
Ako ti je u mozgu kao na avataru potpuno te shvatam zašto si napisao ovo što si napisao.
Da se razumemo, tebi niko ne brani da budeš ateista, ali isto tako meni niko ne brani da sa tobom sučelim mišljenja.
Ako smeš izađi mi na crtu i dokaži svoje reči. Ja ću biti onaj ko zastupa Boga na ovom blogu, a tebe bih molio da kažeš koga ćeš ti da zastupaš.

NeshaDeBeli;bt78879:
Reče to onaj ko na svom avataru ima demone iz horor filmova.
Ako ti je u mozgu kao na avataru potpuno te shvatam zašto si napisao ovo što si napisao.
Da se razumemo, tebi niko ne brani da budeš ateista, ali isto tako meni niko ne brani da sa tobom sučelim mišljenja.
Ako smeš izađi mi na crtu i dokaži svoje reči. Ja ću biti onaj ko zastupa Boga na ovom blogu, a tebe bih molio da kažeš koga ćeš ti da zastupaš.
Nesho,pusti...

Back