bubnjar 83
Početnik
- Poruka
- 8
sta znate o Hristu i veri kojoj pripadate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bubnjar 83:sta znate o Hristu i veri kojoj pripadate?
Da li u tebi postoju sumnja u ono sto te vera naucila?vujadin:О вери знам скоро све а о Христу знам оно што ме вера научила, и што сам замишљам.
DeteSunca:Da li u tebi postoju sumnja u ono sto te vera naucila?
Михајло:ЈЕДНА СВЕТА САБОРНА И АПОСТОЛСКА ЦРКВА ПРАВОСЛАВНА
СВЕ ОСТАЛО ЈЕ ЛАЖ
knindza88:" Postojao je samo jedan Hriscanin- on je umro na krstu."
Ниче је био германски паганин, можда не отворено али је то видлјиво кад се читају нјегове кнјиге.....Чуди ме да уопште уважава христа као свеца.....knindza88:" Postojao je samo jedan Hriscanin- on je umro na krstu."
Nietzsche
Nigde Nice u predhodno pomenutoj recenici nije rekao da je Isus svetac!goxy:Ниче је био германски паганин, можда не отворено али је то видлјиво кад се читају нјегове кнјиге.....Чуди ме да уопште уважава христа као свеца.....
Колико ми се чини кад сам читао антихриста није баш да га је сматрао обичним човеком...DeteSunca:Nigde Nice u predhodno pomenutoj recenici nije rekao da je Isus svetac!
goxy:Колико ми се чини кад сам читао антихриста није баш да га је сматрао обичним човеком...
Бтв....Нема потребе да вичеш да би истакла свој став......
vujadin:Томе Nietzsche се не зна порекло , па ни његовим мислима, сумњам да имају неку вредност у хришћанству.
Вујадин
Bi2:Koliko se sećam njegov otac je bio sveštenik, i on je učio za teologa. Razočarenje u boga zbog očeve teške bolesti, verovatno je doprinelo da prekine školovanje, i okrene se od boga.
Da li je to slabost ili nije shvatio hrišćanstvo kako treba, ne znam. .
Можете ви рогати и боље!Katalinski:C C C
jadniče
Ма Ниче је био обична будала, која се на крају покајала(условно) јер није био ПРАВОСЛАВАЦvujadin:Томе Nietzsche се не зна порекло , па ни његовим мислима, сумњам да имају неку вредност у хришћанству.
Вујадин
Wilkołak:Danasnji moralni zakoni (koji se uglavnom ne postuju) su i utvrdjeni prema svetim spisima ... Time sto ti ne treba spis da bi odredio svoj moralni zakon nisi ni po cemu poseban i razlicit obzirom da je to izmisljanje tople vode.
Nisam ISTAKLA, vec ISTAKAO svoj stav. Drugo, nisam vikao vec mi je navika da stavim uzvicnik na kraju!goxy:Колико ми се чини кад сам читао антихриста није баш да га је сматрао обичним човеком...
Бтв....Нема потребе да вичеш да би истакла свој став......