Hriscanstvo 2-Svestenici Bozji ljudi?

Pretpostavimo za trenutak da postoji Bog i da je on nas otac prema kome osecamo beskrajnu ljubav,postovanje i poverenje,onda on kao glavnokomandujuci ima svoje najvatrenije predstavnike na zemlji-svestenike,koji bi trebali da ga postuju,vole....ali i da se pridrzavaju njegovih zapovesti.
Zanimljivo je to sto ima toliko licemerja medju svestenstvom,da im ja skidam kapu,jer ipak treba biti poseban i izuzetno snalazljiv da se zavara toliki narod kako si iako Bozji pretstavnici ti koji cine mnoga zlodela i proser***** se za zlatnu medalju.Primer drug je skoro osvestavao kucu za slavu,svestenik mu je kada ga je pozvao rekao:"Da naravno da cu doci kod tebe,cena je 100 e."Zanimljiv primer,sta bi sa skromnoscu?
Kosava izgleda izuzetno jako duva ovih dana,pa ju je ocigledno ponela sa sobom.)
A u inostranstvu jos gore!!!
Doduse necu da ulazim u cene jer nisam bas nesto upucen kakva je Svestenicka tarifa tamo,ali cuo sam da se njihovi svestenici izuzetno slabi na mlade momke,pogotovo iz Hora Beckih Decaka,u cijem je zlostavljanju ucestvovao brat Pape Benedikta 16-og,cak i sam papa!
E sada prijatelji,dolazimo na to da je svestenstvo izuzetno materijalno isplativ posao,nikada vam nece zakucati poresko na vrata,jos ako ste sexualno labilni,onda je to pravi izbor za vas.)
Ako meni ne verujeta,bacite se na citanje lokalnih novina koje su samo povrsni prikaz istine.
Razmislite o tome,jer smo svi mi ipak samo zrno peska u Sahari.

Šta misliš koliko sami sveštenici veruju u boga?
To je isplativ posao.. Biti sveštenik ili političar.
A ta priča oko pape i njegovog brata..biće i to zataškano verovatno..nažalost. Uostalom, kao da bi teško bilo da se utvrdi ko je zlostavljao, dovoljno je da bilo koje od te dece to kaže - ali verovatno ih niko nije pitao.

Back