Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Sretoh pre neki dan poznanicu, mlada žena, tridesetak godina, dvoje lepe dečice sa njom idu... ona ima jedno 100 kg, muž preko 120 kg, i deca gojazna dosta...
Pitamo se mi i ćaskamo, kaže brat joj otišao na more u Grčku, ja oduševljeno pitam gde i kako je tamo? Na šta mi ona kaže da ne zna gde je ali imaju lep apartman sa OGROMNOM kuhinjom... kaže oni idu u banju, i opet oduševljenje, našla je apartman sa VELIKOM kuhinjom... (inače može da letuje na maldivima ako želi ali teško je trčati oko dece(3 i 5 god)... i da, neće hotel ni slučajno jer jelte nema kuhinju...
Pita ona mene kako nam je bilo na odmoru, ja kažem prelepo, videli ovo, obišli ono, deca bila odlična... na to će ona “Pa da, tvoji veliki i jedu sve pa ti je lako.”
A ja u čudu...
Jel moguće da se nekim ljudima ceo život vrti oko hrane?
I da pri tom ne vide sebe, svoju porodicu.
Koliko vam je hrana bitna?
Živite da biste jeli ili jedete da bi živeli?
Pitamo se mi i ćaskamo, kaže brat joj otišao na more u Grčku, ja oduševljeno pitam gde i kako je tamo? Na šta mi ona kaže da ne zna gde je ali imaju lep apartman sa OGROMNOM kuhinjom... kaže oni idu u banju, i opet oduševljenje, našla je apartman sa VELIKOM kuhinjom... (inače može da letuje na maldivima ako želi ali teško je trčati oko dece(3 i 5 god)... i da, neće hotel ni slučajno jer jelte nema kuhinju...
Pita ona mene kako nam je bilo na odmoru, ja kažem prelepo, videli ovo, obišli ono, deca bila odlična... na to će ona “Pa da, tvoji veliki i jedu sve pa ti je lako.”
A ja u čudu...

Jel moguće da se nekim ljudima ceo život vrti oko hrane?
I da pri tom ne vide sebe, svoju porodicu.
Koliko vam je hrana bitna?
Živite da biste jeli ili jedete da bi živeli?