Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Prekljuce sam kod jednog prijatelja jeo i dok sam jeo nista nije bilo. Medjutim nakon desetak minuta posle jela poceo sam da osecam u ustima neku cas gorcinu cas kao neki sladak ukus a pljuvacka je pocela jace da se luci. Sve sam mislio procice medjutim juce tokom celog dana sam imao taj osecaj u ustima. Kad sam jutros ustao osecao sam gorcinu u ustima a i glavoboljnu u predelu cela a i nekako kao malo onako otezano gledanje kao da ne mogu da se usredsredim na jednu tacku kad gledam. Danas tokom celog dana stalno me tera da pljujem a taj osecaj gorcine i slatkoce u ustima jos uvek ne prolazi. Ne osecam nikakve bolove u telu. Bol u glavi mi je proso ali sad uvece nekako pocinjem da osecam kao da me po malo pece u stomaku.
Sta mislite sta bi moglo da bude?
Nisam ga zvao da ga pitam sta je to solio u jelo koje vestacke zacine i slicno jer ne verujem da je namerno nesto stavio obzirom da je i on jeo iz istog lonca. A takodje ga nisam zvao da ga pitam da li i on to oseca tu nelagodnost.
Jelo je bilo kao neko mleveno meso sa povrcem. Ali kontam da je isto stavljao neke vestacke zacine. Pre bih reko da su u pitanju ti zacini ali neznam nagadjam
Sta mislite sta bi moglo da bude?
Nisam ga zvao da ga pitam sta je to solio u jelo koje vestacke zacine i slicno jer ne verujem da je namerno nesto stavio obzirom da je i on jeo iz istog lonca. A takodje ga nisam zvao da ga pitam da li i on to oseca tu nelagodnost.
Jelo je bilo kao neko mleveno meso sa povrcem. Ali kontam da je isto stavljao neke vestacke zacine. Pre bih reko da su u pitanju ti zacini ali neznam nagadjam