HRANA GOLD FISH

sremski ribolovac

Početnik
Poruka
1
Da li neko zna gde mogu da kupim hranu Gold fish. Jednom sam je kupio i iznenadio sam se sa rezultatima i kvalitetom. Imao sam uspeha, ulovio sam tri kapitalna šarana. Ukoliko možete da mi kažete gde mogu da kupim ovu hranu ( da vam pomognem crvene je boje i ima aromu tuti fruti ) nek mi ostavi adresu u ovoj temi. Hvala

he he .. mislim da kod tebe nije hrana odigrala ulogu nego reca .. kod mene na Jugu tu hranu da ne kazem kod svakog ali kod svakog treceg ribolovca koji je malo boilje opremljen obavezno ima i tu hranu uz pregrst drugih, pa se nijedan od njih nije nesto pretrgo tim kapitalcima ..
Ipak mislim da si ti bio bas tu i u pravo vreme .. neverujem nesto bas u te primame, jer da je tako .. na nasim vodama bi plivali samo kederi .. :)

Da li neko zna gde mogu da kupim hranu Gold fish. Jednom sam je kupio i iznenadio sam se sa rezultatima i kvalitetom. Imao sam uspeha, ulovio sam tri kapitalna šarana. Ukoliko možete da mi kažete gde mogu da kupim ovu hranu ( da vam pomognem crvene je boje i ima aromu tuti fruti ) nek mi ostavi adresu u ovoj temi. Hvala

Imao sam priliku da koristim hranu Gold fish, i slažem se sa tobom, jer sam i ja zadovoljan. Zapravo tu hranu kupio je jedan moj prijatelj, pa ću njega da pitam gde je kupio i javiću ti.

Back