Hrana bogova

dobrica_91

Zainteresovan član
Poruka
135
U starogrcki bogovi da bi ostali vjecno mladi i lijepi pili su nektar.E sad da li je moguce uzeti cvijetni nektar i konzumirati ga? Kakav ce efekat te konzumacije biti? (Znam da bi trebalo brdo cvijeca unisiti)

pa ne znam onog koje daje najvise nektara.... nisam precizirao koje cvijece jer nije receno ni u jednom epu o kojoj je vrsti cvijeca rijec.... ja sam kontao ono uzmes inekciju i izvuces koliko ti treba XD...

da ali to se zove med ne nektar ili treba vatati pcele dok nedodju do kosnice da im se otme med :)

Med ti je namirnica koja ima neogranicen vek trajanja, naravno ako ga cuvas u optimalnim uslovima ( sobna temperatura, gde nije izlozen svetlosti ), moze da se kristalise al to je to, samo ga stavis u topu vodu ( teglu naravno u kojoj je med ne med sam za sebe ) i on ce se vratiti u prvobitno stanje...

Med ti je namirnica koja ima neogranicen vek trajanja, naravno ako ga cuvas u optimalnim uslovima ( sobna temperatura, gde nije izlozen svetlosti ), moze da se kristalise al to je to, samo ga stavis u topu vodu ( teglu naravno u kojoj je med ne med sam za sebe ) i on ce se vratiti u prvobitno stanje...

da ne lupim sada, al mi se cini da sam cula da su u piramaidama nasli i med koji je bio potpuno sacuvanog ukusa i hemijskog sastava..
ubite me sad, ako nisu piramide onda jeste isto neka drevna civilizacija..

Back