Hrabrost

Kako da ne!
Prvo levi kroše, pa desni, pa direktni direkt, onda ubistveni aperkat i na kraju nokaut da ga dokrajčiš...
Naravno verbalni, podrazumeva se - ako imaš mozak.
I muuuda, naravno, podrazumeva se.:zcepanje:

Pa.. ne znam kako povratiti nešto što na prvom mestu nije bilo tvoje...? Osvojiti... napraviti svojim... orobiti... napraviti svojim robom... sve to je borba za koju ne vredi ginuti, i ustalom niko nije nikom vlasnik, niko nikog nema. Ipak, ne osvrćite se na mene, autor ima pitanje, ne ja:
Sta nam to, pored ociju, nedostaje da bismo videli?
Ja pitam autora, da bismo videli ŠTA?

Svašta, ovde se ne radi o tome, ali čekam odgovor jer nisam sigurna da je stvar onoga o čemu razmišljam. @flaj , na temi se bavimo malo duhovnijim stvarima od bulumije koja je inače opet duhovna stvar, nije da nije...

Svašta, ovde se ne radi o tome, ali čekam odgovor jer nisam sigurna da je stvar onoga o čemu razmišljam. @flaj , na temi se bavimo malo duhovnijim stvarima od bulumije koja je inače opet duhovna stvar, nije da nije...

Narvno da se ne radi o bukvalnoj bulimiji, taman posla.
Tema je postavljena u hakimovskom stilu i svako je vidi na svoj način.
Za tebe je duhovna, za mene psihološka, intelektualna.
Pardon. :kpozdrav:

Možemo reći. :aha2:

Čovek nije relativan.
Samo onaj koji se do poda savija je relativno biće, i zavisi od sila koje ga pomeraju kao lutku na koncima.

..................................................

Mislio sam da se čovek sastoji od 70% vode i 30% straha.
Nije tako. To je precizan sastav nečoveka.
Čovek se sastoji od 70% vode i 30% hrabrosti.

Poslednja izmena:
Ok, zašto čovek oseti strah kad je pitanje pripadanja Bogu ili Đavolu?
Gde pripadamo, koliko ćemo postići, zašto je važno da pripadamo kad ljudi nisu svesni kvaliteta koji obezbeđuju tu pripadnost?
Izgleda da je poslednje da će pripasti Bogu.
Pre će pripasti nečemu drugom.
Onde smo se bavili esencijom, a ovde samo subjektima. Koliko su esencija kao narod isto što i pojedinačni slučajevi?

Ti ne govoriš o čoveku, nego o onom drugom, nečoveku.
Onom koji je napravio drugi izbor. Takav pripada nekome, njemu ne pripada ništa.
Naći ćeš sagovornike (ne i odgovore) na forumima sa kojih je proterana pisana reč pa zamenjena pamfletima.

Naći ćeš odgovore tek kada se usudiš.
Ako se usudiš.
I tu dolazimo do naslova.

Back