hrabrost

Pa ja jednostavno pomislim da mnodo volim sebe i da niko nema pravo da mi to ugrozava.Tj niko nema pravo da svojim ponasanjem cini da se ja osecam lose.Tako da jednostavno najiskrenije i bez vredjenja kazem odredjenoj osobi sta mi smeta kod nje.Jednostavno tako te ljudi i vise cene.Ako osoba ne prihvati to sto sam joj rekla i i dalje se ponasa ko kreten onda je otkacim.
Na kraju ti ostane nekoliko ljudi s kojima se super slazes umesto budala koji te cimaju i nerviraju.

kisses:
ljudi kako skupite snagu i da li je uopste imate da nekome (ko vam nesto znaci) kazete ono sto vam smeta, ili ono sto osecate?
:( :D :evil: :? :x :?:

Pa po meni nije potrebna nikakva hrabrost, to je nesto prirodno, tako bi svi trebali da se ponasaju da bi sve bilo bolje bla, bla... :roll:

Mislim da to dolazi sa godinama.Kao klinka nisam imala hrabrosti bilo sta da kazem , trpela sam u sebi i nervirala se.Sada je to mnogo lakse, cim mi nesto smeta to otvoreno i kazem jer ne zelim da gubim vreme sa nekim ko mi ne odgovara.Ma kada bi zbog svega i svih gubila nerve verovatno bih zavrsila u "Lazi L".
Samo opusteno i ti treba da budesh sebi na prvom mestu!! :D :D :shock:

Слажем се да то иде са годинама или са зрелошћу.
Увек кажем, али не све што мислим, него све што мислим да треба рећи! И увек дипломатски, љубазно али одлучно.
И због тога ме људи углавном више цене него што ме воле. :?

Back