HPV

• Začetnik teme Začetnik teme dja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imao sam ranije na prstima, al to nema veze. Ovo je cisto da prevventivno:) Reci mi ako znas gde to mogu da proverim. Jel u bolnici ili u nekoj privatnoj klinici. I koliko to kosta

ja znam da se nakon uklanjanja radi tipizacija za genitalne, i to se radi skidanje u nekoj klinici pa klinika salje na ispitivanje
a ovako sad sam od sebe da radis ne znam gde i da li se uopste radi
ne znam ni da iko radi tipizaciju posle uklanjanja sa prstiju (koze) jer su to uglavnom tipovi koji ne prave dalje probelem, za razliku od genitalnih

idi kod dermatovenerologa i oni ce znati da ti kazu detaljno, ako si bg to ti je u dzordza vasingtona, ne treba uput
ako si neki drugi grad onda valjda pri bolnici dermatologija

Pazi ovako, ja hocu da uradim test da vidim da li imam taj virus. Nemam nikakve simptome, niti sta slicno, samo hocu da se uverim da nemam. Bradavice nemaju veze sa tim po drugi put ti kazem. Ja sam te bradavice imao pre nego sto sam ijednu mrcio, tako da su te bradavice bile od neceg drugog... Znaci, odem na dermatologiju ili venerologiju, sta li vec, i trazim da odradim taj test. Ne treba mi nikakav uput, jel tako?

pa i te na prstima su od hpv virusa najcesce, samo drugi tip...

ako si bg ides na adresu koju ti rekoh bez uputa, ako nisi bg idi kod opste prakse pa uput za dermatovenerologa pri nekoj klinici u gradu u kom si

ako sad nemas ni jednu kazi im da si imao pre....

Ako ja dobro razumem ti hoces da se testiras na humane papiloma koji izazivaju kondilome,za to prvo po uput kod specijaliste dermatologa ili urologa pa ce te on poslati na testiranje u laboratoriju

Back