HP6715b ...

n@t@shic@

Ističe se
Poruka
2.624
Zelela bih da kupim ovaj lap top - HP6715b pa vas zato pitam za misljenje i trazim malu pomoc ....
1.Komentari od onih koji ga imaju ...
2.Koja se dodatna oprema dobija uz njega ... i da li se u opste dobija ???
HVALA VAM !!! nadam se da cete mi sto pre odgovoriti ... :) cus
pozz

ovako,

ja ga imam,

ali ima vise verzija tog modela (razliciti procesori), ja imam:
amd thurion64 X2 1.9GHZ

160gb hdd

1gb ddr2

x1250 graficka

prednosti:
odlican, brz, svaki "zadatak" brzo izvrsi. dosta veliki HD, kvalitet izrade.mnogo dopunskih uredjaja (mislim na card reader i itd..)..

mane:
brzo se greje, a radi na malo vecim temperaturama (sve zavisi gdje ga drzis).

JA GA IMAM 4 MJESECA, I EKSTRA, ZADOVOLJAN SAM SA NJIM. preporuka.

pozzz

ovako,

ja ga imam,

ali ima vise verzija tog modela (razliciti procesori), ja imam:
amd thurion64 X2 1.9GHZ

160gb hdd

1gb ddr2

x1250 graficka

prednosti:
odlican, brz, svaki "zadatak" brzo izvrsi. dosta veliki HD, kvalitet izrade.mnogo dopunskih uredjaja (mislim na card reader i itd..)..

mane:
brzo se greje, a radi na malo vecim temperaturama (sve zavisi gdje ga drzis).

JA GA IMAM 4 MJESECA, I EKSTRA, ZADOVOLJAN SAM SA NJIM. preporuka.

pozzz
Hvala...gde si ga kupio ??? i kolko je kostao ??? ja gledam u pakomu za 49.999 tj 50 000 din .... e da ... i jel se dobija dodatna oprema - torba ,mis ...

da, i ja sam u pakomu,50 000din...

ja sam kao poklon dobio torbu i digitalni fotoaparat...a sad nesto drugo daju valjda, prosli mjesec su davali web kameru, a sad valjda samo torbu...ne znam...

Ja sam u firmi dobio 6710b (Intel T7250) 1GB DDR 120 GB HDD+ dodao sam jos 1GB i crkao HDD posle 15 dana,ovako nije los,ali posle dugogodisnjeg koristenja ACER-a i DELL-a......nikako da se naviknem na njega,vidim da cu da ga djoram za neki stariji sa nekim u firmi.....

....sve u svemu nije los....klasika !!!

***, prije su sve davali za 50 000din, sto je bilo bas povoljno...a samo i njega da dobijes za 50 000din je vise nego super, u ostalim kosta po 57 000din i to sa manjim HD, od 120gb...

Back