DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
ovo samo englezi mogu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po ruralnim sredinama toga svuda ima, i nekad je pitanje i nestasice (odgovarajuce) hrane za dete i ko zna cega jos, ali mi ovo stvarno nije jasno za obrazovane ljude solidnih primanja da i dalje ne mogu i nece da otresu sestogodisnje dete sa sise i jos se time diceIskreno se nadam da tema nije postavljena radi provokacije.
Ovo nisu bas pojedinacni i usamljeni slucajevi, ja kod nas po ruralnim sredinama znam za zene koje doje svoju da kazem odraslu decu (6-7 godina). Jeste neobicno, ali svako ima pravo na izbor. Da li je bolesno, nemam pojma, moguce da majka podsvesno pokusava da produbi vezu sa detetom i drzi je na istom intimnom nivou kada je dete bilo beba.
Sa druge strane, dojenje u poznim godinama deteta nema isti efekat kako kada je bilo beba kada je ishrana u pitanju.
Zasto? Majcini mleko je bas ukusno, sladunjavo.Zato sto najverovatnije misle da tako treba.
Ja cak vise ni obicno mleko ne pijem, ne trpi mi zeludac.
Po logici stvari bi trebalo da im bude gadno na ukus.
mislim da ovo nije zdavo,cak me podsca i na onu scenu iz igre prestola ko zna
![]()
Nesto slicno i ja mislim, da pokusava da zadrzi jednaku vezanost dece za sebe kao u trudnoci i dok su bili bebe tako sto podrzava njihovu infantilnost, uz opravdanje pred sobom, i sto pokusava da nametne drugima, da je majcino mleko prosto cudotvorno i kujuci ulogu majke u decijim zivotima negde u zvezde. To je sigurno spregnuto sa slikom dobre majke koja je potpuno posvecena svojoj deci, bez svesti da ce morati, i to sto ranije, da se uci da daje deci prostora da se razvijaju samostalnije i da se polako okrecu drugim stvarima...Iskreno se nadam da tema nije postavljena radi provokacije.
Ovo nisu bas pojedinacni i usamljeni slucajevi, ja kod nas po ruralnim sredinama znam za zene koje doje svoju da kazem odraslu decu (6-7 godina). Jeste neobicno, ali svako ima pravo na izbor. Da li je bolesno, nemam pojma, moguce da majka podsvesno pokusava da produbi vezu sa detetom i drzi je na istom intimnom nivou kada je dete bilo beba.
Sa druge strane, dojenje u poznim godinama deteta nema isti efekat kako kada je bilo beba kada je ishrana u pitanju.
Deca gube refleks sisanja kad pocnu da menjaju mlecne zube.
Ovo dete jos uvek ima koristi od dojenja
Какве користи? Сад ће цело место да се спрда с њим.
Који блам, ужасссс...
Saznaj sama ako te interesuje.
mom detetu od 12god ostaju jos 4 mlecnihsvaki odmor trcim pred skolu da podojim ali nece baksuz mali
Procitaj sta sam napisala jos jednom. Bistricak![]()
nemoj sad da se vadis
sta ces ako ti budem rekla da je mm pre neku goduinu izvadio poslednji mlecni zub?![]()
Ja jos uvek imam mlecni zub![]()
Ja jos uvek imam mlecni zub![]()