House husband

Ne znam ni jednog rudara ali znam puno žena koje kao mazge vuku muža, decu, kuću, posao i familiju na leđima.

Jeste, stvarno. Mislim, koja još budala danas veruje u rudare i da oni postoje? Svašta! Oni su ti isto kao Deda Mraz, Bigfut ili čudovište iz Loh Nesa - svi pričaju o njima a niko ih nije video!

Oni silni što izgiboše u Aleksincu i Knjaževcu, to su sve fejk njuz. Isto oni sa Rudnika, iz Bora, Lazarevca, Kostolca, Vrdnika, Majdanpeka, Mokre Gore.... to nisu nikakvi muškarci. To su u stvari žene patuljci koje vredno rade da bi lenčuge muškarci mogli da sede po kafanama i loču!

Koliko samo sramotno ogavan komentar....

Jeste, stvarno. Mislim, koja još budala danas veruje u rudare i da oni postoje? Svašta! Oni su ti isto kao Deda Mraz, Bigfut ili čudovište iz Loh Nesa - svi pričaju o njima a niko ih nije video!

Oni silni što izgiboše u Aleksincu i Knjaževcu, to su sve fejk njuz. Isto oni sa Rudnika, iz Bora, Lazarevca, Kostolca, Vrdnika, Majdanpeka, Mokre Gore.... to nisu nikakvi muškarci. To su u stvari žene patuljci koje vredno rade da bi lenčuge muškarci mogli da sede po kafanama i loču!

njen komentar se odnosio na cinjenicu da vecina forumasha i ljudi iz njene okoline nisu rudari
ali vecina zena jeste u situaciji da na grbachi vuce posao i porodicu, sto primarnu sto siru jer niko drugi nece...iako gospoda muzevi nisu rudari, roditelji osim kceri imaju i sinove...

njen komentar se odnosio na cinjenicu da vecina forumasha i ljudi iz njene okoline nisu rudari
ali vecina zena jeste u situaciji da na grbachi vuce posao i porodicu, sto primarnu sto siru jer niko drugi nece...iako gospoda muzevi nisu rudari, roditelji osim kceri imaju i sinove...

Boooga ti? Ne zna ona za rudare, nije ih videla, aha....

Reče gospoja dok sedi u toploj kući ili stanu koju su isto napravile vredne žene patuljci a ne građevinski radnici. I oni su neka mitska bića, eto, ni njih nema u vašem okruženju. Kuće i zgrade niču same.
A da, postoje građevinci, to su one zle čike što vam zvižde i dobacuju sa skele, da, da....
Jer, to što je on danas na mrazu ceo dan bio mokar i kaljav i razvlačio kablove i cevi i blokove, to nije ništa u poređenju sa tim što je njegova žena danas oprala mašinu veša. Neće strvina da mrdne još malo svoju alkoholičarsku guzicu i nađe još neki posao osim građevine pa da joj kupi i mašinu za sušenje veša da se jadna ne lomi po terasi ko neka mučenica dok kači veš....

Boooga ti? Ne zna ona za rudare, nije ih videla, aha....

Reče gospoja dok sedi u toploj kući ili stanu koju su isto napravile vredne žene patuljci a ne građevinski radnici. I oni su neka mitska bića, eto, ni njih nema u vašem okruženju. Kuće i zgrade niču same.
A da, postoje građevinci, to su one zle čike što vam zvižde i dobacuju sa skele, da, da....
Jer, to što je on danas na mrazu ceo dan bio mokar i kaljav i razvlačio kablove i cevi i blokove, to nije ništa u poređenju sa tim što je njegova žena danas oprala mašinu veša. Neće strvina da mrdne još malo svoju alkoholičarsku guzicu i nađe još neki posao osim građevine pa da joj kupi i mašinu za sušenje veša da se jadna ne lomi po terasi ko neka mučenica dok kači veš....
ne, nego ne poznaje nijednu rudarsku porodicu licno

inace, mene je othranio i odskolovao vodoinstalater
koji je itekako svjestan sta sve samo u kuci na dnevnom nivou uradi moja majka
uz to je veci dio njihovog bracnog staza donosila u kucu placu vecu od njegove prije nego je batalio posao u firmi i vratio se zanatu
i nikad ih nisam cula da jedno drugom broje ko je sta uradio i ko je koliko para zaradio, a prosli su gubitke poslova, gubitak drzave, rat i odskolovali dvoje djece

kad je kupio prvu masinu za sudje mislim da je on bio sretniji zbog toga od nje
znas li zasto? zato sto ona vise nece prati sudje rucno
i kad se riba rostilj, cisti veca kolicina ribe, ciste slane srdele, kiseli kupus ili bilo sta slicno onda to radi on jer je sam tako odlucio

tako da sve to zavisi od ljudi, al lik koji kad dodje kuci s posla odma pusti korijenje na kaucu nije nista bolji partner od zene koja samo lakira nokte i pazi da ih ne polomi
zapravno, najzdravije je kad se dva takva krelca nadju i tako od sebe spase dvoje normalnih ljudi na kojima bi inace parazitirali, a parazita oba spola ima i previse ovih dana

Ti malo prebukvalno shvataš stvari, postoji nešto što se zove apstraktno mišljenje- izguglaj pa pokušaj da shvatiš o čemu se radi pre nego što agresivno reaguješ.
Žešće si se ispalio :cao:

Back