гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
cao cavti, betasubmisivna muskarcino! <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ni jednog rudara ali znam puno žena koje kao mazge vuku muža, decu, kuću, posao i familiju na leđima.
njen komentar se odnosio na cinjenicu da vecina forumasha i ljudi iz njene okoline nisu rudariJeste, stvarno. Mislim, koja još budala danas veruje u rudare i da oni postoje? Svašta! Oni su ti isto kao Deda Mraz, Bigfut ili čudovište iz Loh Nesa - svi pričaju o njima a niko ih nije video!
Oni silni što izgiboše u Aleksincu i Knjaževcu, to su sve fejk njuz. Isto oni sa Rudnika, iz Bora, Lazarevca, Kostolca, Vrdnika, Majdanpeka, Mokre Gore.... to nisu nikakvi muškarci. To su u stvari žene patuljci koje vredno rade da bi lenčuge muškarci mogli da sede po kafanama i loču!
Koliko samo sramotno ogavan komentar....
njen komentar se odnosio na cinjenicu da vecina forumasha i ljudi iz njene okoline nisu rudari
ali vecina zena jeste u situaciji da na grbachi vuce posao i porodicu, sto primarnu sto siru jer niko drugi nece...iako gospoda muzevi nisu rudari, roditelji osim kceri imaju i sinove...
ne, nego ne poznaje nijednu rudarsku porodicu licnoBoooga ti? Ne zna ona za rudare, nije ih videla, aha....
Reče gospoja dok sedi u toploj kući ili stanu koju su isto napravile vredne žene patuljci a ne građevinski radnici. I oni su neka mitska bića, eto, ni njih nema u vašem okruženju. Kuće i zgrade niču same.
A da, postoje građevinci, to su one zle čike što vam zvižde i dobacuju sa skele, da, da....
Jer, to što je on danas na mrazu ceo dan bio mokar i kaljav i razvlačio kablove i cevi i blokove, to nije ništa u poređenju sa tim što je njegova žena danas oprala mašinu veša. Neće strvina da mrdne još malo svoju alkoholičarsku guzicu i nađe još neki posao osim građevine pa da joj kupi i mašinu za sušenje veša da se jadna ne lomi po terasi ko neka mučenica dok kači veš....
Jeste, stvarno. Mislim, koja još budala danas veruje u rudare i da oni postoje? Svašta! Oni su ti isto kao Deda Mraz, Bigfut ili čudovište iz Loh Nesa - svi pričaju o njima a niko ih nije video!
Oni silni što izgiboše u Aleksincu i Knjaževcu, to su sve fejk njuz. Isto oni sa Rudnika, iz Bora, Lazarevca, Kostolca, Vrdnika, Majdanpeka, Mokre Gore.... to nisu nikakvi muškarci. To su u stvari žene patuljci koje vredno rade da bi lenčuge muškarci mogli da sede po kafanama i loču!
Koliko samo sramotno ogavan komentar....
Prosledi kontakteNe znam ni jednog rudara ali znam puno žena koje kao mazge vuku muža, decu, kuću, posao i familiju na leđima.
Hvala, i tvoj je superLep ti je avatar![]()
Pošto plaćašMeni je to "mokri san", da imam dominantnu sposobnu ženu kojoj bih služio a ovo sa pranjem nogu ženi mi se posebno svidjelo.