House husband

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Svi znamo da je posao domacice veoma nezahvalan. Neplaceno se radi satima, karijera ispasta, muz i deca te ne postuju u najvecem broju slucajeva. I dosta muskaraca zeli taj tip zene kraj sebe, dok recimo, da li bi zene prihvatile muskarca da im ujutru spremi kafu i brine se po kuci, a uvece opere noge zeni kad se vrati sa posla, ukratko muska domacica. Ja ne vidim razlog zasto to ne bi bilo atraktivno i zenama, da imaju nekog da im skuva i opere dok oni rade po 12h u rudniku. Kakva su vasa razmisljanja o ovoj temi

stay home dad.... odavno izmisljen termin.
ali ovo je balkan i sramota je da coek bude na grbaci zeni
znam jedan primer i lepo funkcionisu ... jer dobro je znala da i njemu odgovara da ona zaradjuje (bas bas bas opaku lovu) a on da joj je podrska :D

stay home dad.... odavno izmisljen termin.
ali ovo je balkan i sramota je da coek bude na grbaci zeni
znam jedan primer i lepo funkcionisu ... jer dobro je znala da i njemu odgovara da ona zaradjuje (bas bas bas opaku lovu) a on da joj je podrska :D
zasto mora da bude dad, zene kad se udaju budu cesto i kod kuce i kad nemaju decu. tako i muska domacica kad se uda bi mogla da ostane kuci i pospremi, skuva veceru i opere zeni noge kad se vrati sa posla.

Ако већ могу да бирам, ја бих да остајем код куће, он иде на посао и пре посла ми скува кафу. Ноге ћу сама да оперем.
ali zasto uzimas tezi posao umesto muza. umesto da se zezas 12h u rudniku ti bi da ostajes kod kuce, da se mucis sa guljenjem krompira i ubacivanjem vesa u masinu.

Svi znamo da je posao domacice veoma nezahvalan. Neplaceno se radi satima, karijera ispasta, muz i deca te ne postuju u najvecem broju slucajeva. I dosta muskaraca zeli taj tip zene kraj sebe, dok recimo, da li bi zene prihvatile muskarca da im ujutru spremi kafu i brine se po kuci, a uvece opere noge zeni kad se vrati sa posla, ukratko muska domacica. Ja ne vidim razlog zasto to ne bi bilo atraktivno i zenama, da imaju nekog da im skuva i opere dok oni rade po 12h u rudniku. Kakva su vasa razmisljanja o ovoj temi
anime ili serija? : )
zmu radi od kuce i pretvorio se u neki hibrid
jedino sto on nije yakuza nego developer ?

vrhunac je sto je pazario mikroskopski tiganj neki
jer bas ispadne dekorativno jaje na oko, citiram : )

ali zasto uzimas tezi posao umesto muza. umesto da se zezas 12h u rudniku ti bi da ostajes kod kuce, da se mucis sa guljenjem krompira i ubacivanjem vesa u masinu.
A svi muskarci rade u rudniku? ?
Ja ne znam nijednog takvog.
A znam mnoge koji radno vrijeme provode u kafani.
Ali necemo generalizovati,zar ne? ?

Ако већ могу да бирам, ја бих да остајем код куће, он иде на посао и пре посла ми скува кафу. Ноге ћу сама да оперем.
Ti si bas zahtjevna.?

Ja msm da niko nikome ne treba da izigrava kućnu pomoćnicu/pomoćnika, kao i da svako može noge prati sam.
'Elem,....kontam da nije tema samo o tome, kućni poslovi su negde i te kako plaćeni, čak domaćice ispostavljaju mesečne račune i dobijaju platu.
Verujem da vredi i obrnuto.

Има једна серија...
Дођу увече из изласка и легну у кревет, нико се не тушира. Или као стоји на терси, нешто размишља, пуши и пије пиво и онда легне у кревет а ни зубе да опере.
:huh:
jes da citiram prastari post al moram da kažem ga je meni isto čudno kad u filmovima nakon jutarnjeg sexa, oblači farke i izlazi iz ljubavnikovog stana. ne ode ni u wc da piški, a kamoli da se istušira...i tako ode na posao

teško da bi takvog žena poštovala, štaviše brzo bi ga napustila...jer ni jedna neće šonju i papučara, sve bi htele muškarca pored sebe. Jedino da postoji neki jači interes tipa "sigurnost" čitaj kintu pa da je to drži, a i tad bi se jebuckala sa strane potpisujem

Meni je to "mokri san", da imam dominantnu sposobnu ženu kojoj bih služio a ovo sa pranjem nogu ženi mi se posebno svidjelo.
Imam jednu udatu drugaricu - ona radi, a muž je domaćica i brine o deci. Ona mu naređuje i on sve sluša. Prave patrijarhalne uloge, samo zamenjene.
Bome zavidim tom liku. Drago mi je da ipak ima i takvih slučajeva i da patrijahalne uloge popuštaju.

Back