***HOTKNIFE***

Alexxandar:
wow... ovo čak i dobro zvuči... sve dok repovanje nije počelo... muzika je mnogo bolja od standardne... sve ostalo je kao očekivano :P vuče ka komercijali... ali je tekst jednostavno... pfff povrsan, nabacan... previse metafora ******... ko će živ sve to da popamti :P u ss baci se na to da ljudima radiš muziku... a repovanje ostavi drugima ;)

Pa u rapu jeste fora da ima sto vise metafora. Nije ovo metal, dve strofe od po 4 stiha i to ponavljas 100 puta. Pa svako ce to da zapamti. Fora jeste da ima sto vise metafora, multija i da nema mnogo klisa (sto stvarno jeste tesko). A i decku je prvi put, tako da stil repovanja moze da promeni vezbanjem.

@hotknife moram da priznam da ti je glas slican MC Tanu (isi je 100% ko u pesmi direktori sa stojanom)

Mir

Alexxxa2:
Pa u rapu jeste fora da ima sto vise metafora. Nije ovo metal, dve strofe od po 4 stiha i to ponavljas 100 puta. Pa svako ce to da zapamti. Fora jeste da ima sto vise metafora, multija i da nema mnogo klisa (sto stvarno jeste tesko). A i decku je prvi put, tako da stil repovanja moze da promeni vezbanjem.

@hotknife moram da priznam da ti je glas slican MC Tanu (isi je 100% ko u pesmi direktori sa stojanom)

Mir
† † † cuti nemas pojma o metalu † † †

Pored rapa volim da slusam i house... Sto se tice rock pesama, volim da slusam Van Gogha, Bijelo Dugme, Riblju Corbu i sve nase legendarne rock pesme koje danasnjica nije uspela da ugasi... Ne volim da slusam one hard rockere i one divlje metalce... Npr. od grupe Metallica mogu da slusam Nothing Else Matters, posto je to jedna stvarno kvalitetna rock balada. One sa jaukanjem i urlanjem ne mogu da smislim. Ono sto ne postujem je da "fini" rockeri dolaze na ovu temu da bi kenjali o tome da je rap sranje, a nisu se ni naslusali rapa (kao sto kaze KroN), a nisu cak ni culi kakva mi je pesma! P.S. Moj zivotni moto glasi: Kakav je neko prema meni, takav sam ja prema njemu!!! Toliko od mene...

Back