hotel vavilon

Da li je sinoć bila poslednja epizoda ?

Greota Čarlija, dobar čovek, onako da mu se sve sruši.

Nije zaslužio.

Takav je život, nikad ne znaš šta će da te strefi.

A šta se desilo Čarliju, gde nestade? Svidja mi se serija, mada je nisam baš redovno gledala, ali mi se čini da će biti bezveze bez Čarlija, on im je tu najveći baja :per:

Пошто Чарли није могао да обезбеди плате, газде нису дале новце због лошег пословања, мукица се узајмио од бившег пријатеља "зеленаша" да би запосленима дао бар неки динар тј. долар. Како то бива на фиму, рок да врати паре зеленашу је истекао, а пошто паре није имао да врати "пријатељ зеленаш" је решио да сам узме своје паре.Џеки је "случајно" убила зеленашеву горилу и због тога побегла из серије тј. из земље. Због свега тога Чарли даје оставку и одлази да са другом води кафану на плажи.

Полако почињу да кваре серију, јер ангажују лоше замене за глумце који одлазе из серије.

Штета

Да ли је неко очекивао онакав расплет у прошлој епизоди ?
Прво сам се разочарао што и Тони иде из серије, рекох себи,
баш га претераше, ко ће сад остати да носи серију.
Он је по мени главни, а и уједно најачи лик у тренутној постави.Притајени херој.
Не експонира се много,али води главну реч.
Од ПР, нисам очекивао онакав гест,пријатно ме изненадила.Никад не бих рекао да се то може видети од ње.Тумачим је као саможиву,размажену девојку.

Никад се не зна шта живот носи.

pa nije ni trebala da ode iz serije,ne znam odakle ti to..serija je odlicna,jer kad britanci naprave seriju ili film to tesko moze da ispadne lose,pre svega zbog njihovog specificnog humora..

u prosloj epizodi koliko sam ja skapirala......
doktor[onaj koji joj je spasao zivot znas ono kada se zagrcnula.kada je pala u nesvest...]je pitao anu da ide sa njim u njujork...ona je rekla da ce da razmisli...na kraju je rekla da hoce da ide sa njim..[ a posto ce jos malo kraj serije.[tako je pisalo u novinama]]......

Да ли је неко очекивао онакав расплет у прошлој епизоди ?
Прво сам се разочарао што и Тони иде из серије, рекох себи,
баш га претераше, ко ће сад остати да носи серију.
Он је по мени главни, а и уједно најачи лик у тренутној постави.Притајени херој.
Не експонира се много,али води главну реч.
Од ПР, нисам очекивао онакав гест,пријатно ме изненадила.Никад не бих рекао да се то може видети од ње.Тумачим је као саможиву,размажену девојку.

Никад се не зна шта живот носи.

ne nisam ocekivala mada je ova epizoda po meni jedna od najboljih.
nisam ocekivala da ce i on da ide mislim bilo bi bas preterano...ostali bi samo klinci.
pa sto se tice one devojke.....svi imamo svoje dobre i lose strane...

Back