Hotel Stara planina

ja sam išla ovim putem koji je preporučio sat http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/РТС+1/1014566/САТ.html
kad se skačite s autoputa, pripremite se za vožnju po lošem putu (dosta nepreglednih krivina, dvosmerni put širine jedne trake, rupčaga ko u ementaleru i td.:lol:)
hotel kao hotel nije loš, ali je osoblje dizastr
iskreno, mene priroda nije fascinirala, poprilično gola planina..
šetačkih staza zimus nije bilo, najbolje zezanje je da budem iskrena bilo u sobi:rumenko:

ja sam išla ovim putem koji je preporučio sat http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1014566/%D0%A1%D0%90%D0%A2.html
kad se skačite s autoputa, pripremite se za vožnju po lošem putu (dosta nepreglednih krivina, dvosmerni put širine jedne trake, rupčaga ko u ementaleru i td.:lol:)
hotel kao hotel nije loš, ali je osoblje dizastr
iskreno, mene priroda nije fascinirala, poprilično gola planina..
šetačkih staza zimus nije bilo, najbolje zezanje je da budem iskrena bilo u sobi:rumenko:

...i juu...:eek:
a skijanje Poki...a sankanje...?
ccc...:mrgreen:

vratili smo se iz hotela i da podelimo nase utiske.

put - posle auto puta, put je ocajan. rupa na rupi uz par kratkih deonica koje su nove uradjene. tempom kojim rade put trebace im bar 20 godina da ga obnove. bitno je da je hotel na vrhu planine a sto nema puta do njega nema veze. moze helihopterom.

hotel - nov, lep hotel. prostrane i lepo namestene sobe, bez zamerki. jedino sto mislimo da izgled hotela je vise mediteranski a ne planinski. hrana je dobra i ukusna. spa centar lep ali mali. 5 ljudi i vec je guzva u bazenu i sauni. veliki propust je velicina bazena, prostora za veci je bilo.

najveca zamerka je na osoblje. ukratko - blagi ocaj. neuigrano i nezainteresovano osoblje za bilo sta. klasicno ponasanje za radnike u drzavnoj sluzbi. ili ih nigde nema, ili ih boli uvo sto vi nesto trebate. najgore je na recepciji i u spa centru.na recepciji neznaju nista, za svakakve gluposti zovu u sobu, odjava je trajala i trajala. u spa centru sami uzimate peskire i kljuceve od ormarica, ukljucujete sami saunu jer radnika nigde nema.
jedini izuzetak je osoblje loba bara. izdvojili bi samo jednu divnu osobu Maju, koje radi u loby baru kao izuzetno prijatnu, usluznu i nasmejanu osobu. zapamtili smo joj i ime jer je zena primer kako jedan radnik u turizmu treba da se ponasa.

oko hotela nema uredjenih staza za setanje leti i to je velika zamerka. neki radovi su jos u toku pa ce ovo mozda biti kasnije. inace okruzenje hotela je i dalje gradiliste. sve je raskopano tako da su zemlja i prasina su na sve strane.

sitni tragovi propadanja su vec prisutni u hotelu i u okruzenju. mislimo da ce uz ovo drzavno osoblje za par godina ovaj hotel postati ruina. a to bi bila velika steta.

planina je lepa, priroda, cist vazduh, nov hotel sa jedne strane. sa druge strane ocajan put i lose osoblje.

sami presudite

Back