"Hotel" Slavija

Ма ОГАВНО, најблажа реч, и још неки клошари заузели те клупе па дозивају пролазнике....Човече!

Бламажа како нам град изгледа.

Ti smrdljivi klošari.:evil: Najveći problem ovog grada. Najbolje bi bilo da nekako nestanu, zar ne? Mogli bi da uvedemo policijske patrole koje bi okruživale uži centar grada, pa ako nisi prikladno skupo obučen, nema da te puste unutra. Takva politika je već na delu u Parizu. Ne važi za turiste, samo za domaće. Ima ljudi iz Sen Denija koji nikad nisu videli Ajfelovu kulu. A i šta će onako siromašni u centru grada u kojem ne mogu ništa da kupe?

Poslednja izmena:
Ti smrdljivi klošari.:evil: Najveći problem ovog grada. Najbolje bi bilo da nekako nestanu, zar ne? Mogli bi da uvedemo policijske patrole koje bi okruživale uži centar grada, pa ako nisi prikladno skupo obučen, nema da te puste unutra. Takva politika je već na delu u Parizu. Ne važi za turiste, samo za domaće. Ima ljudi iz Sen Denija koji nikad nisu videli Ajfelovu kulu. A i šta će onako siromašni u centru grada u kojem ne mogu ništa da kupe?

Ма баш су слатки, нарочито кад пишају по тротоару.

Hotel Slavija je dosta skup a nudi jako losu uslugu. Ja sam jedno bila i nikad vise. Od sad koristim apartamane oni su dosta jeftiniji a nude daleko vise..
moj drug iz londona je redovan gost slavije,a poprilicno je obisao hotele u bg.on mi kaze da su povoljni,i za tu cenu pristojni.on je uvek odsedao u starom delu hotela slavija.

Back