Hosteli

A cekaj kolko para cini mi se da ni oni vise nisu jeftini..trebala si mozda stan da im nadjes ako ostaju duze..ili malo dalje od centra da odes..vido sam neke crnce kod avale:lol:

Dolaze krajem juna na dva dana, eventualno tri, njih 2-4, ne znaju jos. A bas insistiraju da budu u centru, avala, pa i po cenu da ima crnkinja, ne verujem da bi im odgovarala :mrgreen:

Poslala sam im sajt Chillton hostela, pa ako ne odgovara cena onda cu da trazim jeftiniji...

E pa to ti pricam gledaj kako su skupi

10-bed dorm – 10 / 14 EUR per bed/day
6-bed dorm – 12 / 16 EUR per bed/day
6-bed private – 10 / 15 EUR per bed/day
5-bed private – 11 / 16 EUR per bed/day
4-bed private – 12 / 17 EUR per bed/day
3-bed private – 14 / 18 EUR per bed/day
2-bed private – 16 / 20 EUR per bed/day

ima puno oglasa tipa stan na dan..fine garsonjere i veci za 35-40e..to ti po osobi izadje 10ak e ako 4 dodje..samo unapred treba rezervisati kao i ovde

Svima kome streba jeftin a kvalitetan smeštaj u Beogradu preporučujem Hostel Jelica Milovanović u Krunskoj ulici, doduše radi samo za vreme učeničkih raspusta ali zbog ogromnog kapaciteta (preko 400 mesta i preko 100 soba) uvek možete biti sami u sobi a plaćate cenu po osobi. Sobe su sa kupatilom a ima i onih sa zajedničkim kupatilom na spratu, WIFI, kuhinjica, dvorište, strogi centar grada, idealno, idealno...

Poštovani,

Obaveštavamo vas da je hostel Jelica Milovanović počeo sa radom ovoga leta!

Posedujemo 470 kreveta u stogom centru grada i u mogućnosti smo da primimo sve goste koji nam dodju.

Zbog velikog smeštajnog kapaciteta idealni smo za parove(uvek smo u mogućnosti da im izdamo sobu u kojoj mogu da budu sami )pa i za pojedince,dakle cena je po osobi .

Takodje smo idealni za smeštaj grupa jer organizujemo i ishranu za grupe a posedujemo i klimatizovane prostorije za predavanja, sastanke i sl.

Cene su :

1363 dinara (cena sa taksom) u sobama sa kupatilom.

1208 dinara ( cena sa taksom) u sobama sa zajednickim kupatilom na spratu.

Za sva dodatna pitanja smo vam na raspolaganju,

Hostel Jelica Milovanović,

Krunska 8/3, Beograd

011.33.04.809

011.33.04.804

www.jelicamilovanovic.edu.rs

Back