Hosteli u Beogradu? Ima li?

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tokyo:
ej pa i to se može?
cool

tako sam si u Ljubljani iznajmio bicikl i tako najbolje upoznaš grad

jel znaš gdje se to može u Beogradu i koja je cena?
uh pa mislim da ce biti malo teze obici grad na bajsu,mislim ipak je veci od ljubljane i brdovit...jedino ako vozis na novobeogradskoj strani,e tu je prilicno ravno,ali preko reke...uh :neutral:

Banshee:
uh pa mislim da ce biti malo teze obici grad na bajsu,mislim ipak je veci od ljubljane i brdovit...jedino ako vozis na novobeogradskoj strani,e tu je prilicno ravno,ali preko reke...uh :neutral:

ma vidi ti nje kako me draži sa ovim šta je upisala pod lokaciju :D 8-)
Jao jao
Ja bi isto u Madriddddd :cry: :cry: :cry:
to mi je jedini grad od svih gradova koje sam posjetio gdje se osjecam stvarno kao kod kuće

Banshee ajd nam stavi par slika:) ovdje na forum

da guštam :D

dok vidim Madrid sve ostalo mi je sporedna stvar...

eto pa tako da nisam ni prvi tren obratio pažnju na odgovor :oops: :oops: :oops:

pa jest brdovit, al ak je bajk dobar sve se može :-D

Ma više bi volio da se provozam uz Savu od Ade Ciganlije do Pančevačko mosta i natrag, pa drugi dan malo po Novom Beogradu i dosta
za moju sreću :-D

stavicu kada se vratim kuci,ovde nisam u prilici jer su jbn kompovi na spanskom i nemam pojma imaju li sta za editovanje slika :)
inace,super je madrid,ali kako sam vec proputovala pola spanije ( idem posle u barcelonu) nisam toliko euforicna,sada jedva cekam berlin u avgustu,e to ce da bude nesto posebno :D

Banshee:
stavicu kada se vratim kuci,ovde nisam u prilici jer su jbn kompovi na spanskom i nemam pojma imaju li sta za editovanje slika :)
inace,super je madrid,ali kako sam vec proputovala pola spanije ( idem posle u barcelonu) nisam toliko euforicna,sada jedva cekam berlin u avgustu,e to ce da bude nesto posebno :D

o pa ti si svetska putnica :D
aj uživaj!
and take care!
hasta pronto! :-D

@ pajamaca

Ova tema je i dalje otvorena jer i na njoj nema provokacija autora japanca ili sta?
Aaaa da.:idea: Otvorena je da bi japanac nama Beogradjanima pokazao delove Beograda sa sve slikama i propratnim opet "miroljubivim" komentarima naravno bez ikakvih provokacija....Boze sacuvaj, o kakvim provokacijama pisemo mi koji ipak vise volimo da razmisljamo glavom, a ne du*etom ;-) .

Stvarno svaka ti cast za rezon!

Ivanana:
@ pajamaca

Ova tema je i dalje otvorena jer i na njoj nema provokacija autora japanca ili sta?
Aaaa da.:idea: Otvorena je da bi japanac nama Beogradjanima pokazao delove Beograda sa sve slikama i propratnim opet "miroljubivim" komentarima naravno bez ikakvih provokacija....Boze sacuvaj, o kakvim provokacijama pisemo mi koji ipak vise volimo da razmisljamo glavom, a ne du*etom ;-) .

Stvarno svaka ti cast za rezon!

Nema veze, moze mu se da se zayebava ovde.
I samu temu je zapoceo ovako:

hosteli u bg?
ili još nije došlo do tog stepena razvoja turizma u tom velegradu?

Pa se decko setio da malo previse otvoreno provocira i 17.7.2007 (dakle nakon 6 meseci, kad je shvatio da ce vrlo brzo biti provaljen kao provokator) izbrisao drugi, crveni deo i ostade samo naivno: "hosteli u bg?"
Posto je genijalnog uma, nije skontao da ce se negde u citiranju izdajnicki pojaviti ostatak. A bas taj ostatak i poneki ostali post, govori o nevinim namerama dragog nam japanca provokatora.

Taj isti japancic ne pise da mu nije ni dlaka falila sa glave, da ga niko nije mrko gledao da nije bio vredjan i pljuvan, da mu niko nije pretio u Beogradu ni NS.
Napisao je da je normalno govorio novo-hrvatski i nema problema.
Zanimljivo... prema njegovim statistikama "svuda ima budala", za to vreme dok je bio u Beogradu, prema proseku hrvatskih domoljuba, trebao je biti barem jednom napadnut, vredjan, pljuvan ili ako nema srece i silovan.... Kao to pa nije? Ili prikriva da je imao problema? Sve zarad pravednosg izvestavanja?

I sta reci kad nam postavlja slike Beograda? On nama stavlja slike Beograda? Cemu sad pa to sluzi? Da mozemo bolje da pratimo putanju gde se kretao? Koga zabole ona stvar gde se to on kretao pa nam to jos i slikama dokumentuje? "Bio" covek na Tasmajdanu a pita gde to ima tamo bazen? Nije nam rekao da je on mozda zapravo slep, u tom slucaju bih razumeo.
Stvarno ne razumem za kakve nas somine mladi japanac smatra...

A posle biva "jooooj, vi mene mrzite|"
Nije mladjanog japanca, ne mrzi niko, prezire ga zbog takvog ponasanja i pokusaja prefinjenog bezobrazluka. Ipak, ima nas koji ga citamo kao bukvar.

Nije mi jasno sta mu to treba uopste? Da je normalno dosao na nas forum i diskutovao o cemu zeli bez pokusaja da prefinjeno podyebava ili cak otvoreno provocira (kao u naslovu ove teme) , niko mu ne bi rec rekao, jer zaista nema razloga. Pokusao je ti sa temom o mediteranu ali mu djavo nije dao mira pa se "overdozirao" slikama.

Nadam se da ce postovana moderatorka shvatiti da ovde ne govorim o politici vec o bezobrazluku jednog od clanova a vezano za njegov turisticki dolazak u Beograd.

codemaker:
Nema veze, moze mu se da se zayebava ovde.
I samu temu je zapoceo ovako:

hosteli u bg?

Zanimljivo... prema njegovim statistikama "svuda ima budala", za to vreme dok je bio u Beogradu, prema proseku hrvatskih domoljuba, trebao je biti barem jednom napadnut, vredjan, pljuvan ili ako nema srece i silovan....

MOŽDA je BAŠ u tome problem, možda je želeo da bude silovan, pa mu se NIJE posrećilo.....

Hehehe, tokyo opet si provaljen! :wink:

I pored toga sto ova tema kljuca od konkretnih i ociglednih provokacija, onu startnu i najzescu (koju si posle obrisao) ti je ostro code-ovo oko izvalilo u sekundi.8-)

Mislim da bi moderatorka mogla da nas i na ovoj temi udostoji odgovora i obrazlozenja za to sto ovu temu drzi otvorenom jos od kada ??!!

Zasto se clanu tokyo na ovom pdf dozvoljava toliko bezobrazluk na koji smo danima izmedju ostalog i tebi pajamaco skretali paznju na temi gde si danas obrisala 6-7 stranica nasih postova i pokusaja da svima stavimo do znanja provokatorsku nameru autora ovih tema?

Jos jednom citiram prvi post tokya u originalu, tj. pre nego sto je izmenjen:

tokyo:
hosteli u bg?

Dobro. Urednica nas po svemu sudeci nece udostojiti odgovora na sasvim logicna pitanja, ali evo ja se ipak ne ljutim, stavise u znak paznje joj poklanjam jedan novi par naocara

1-1.jpg

jer se nekako brinem sta bi joj se desilo ukoliko bi joj se trenutni par polomio,

images-1.jpg

a ona slucajno provirila kroz pukotinu na staklu,,,,,mozda bi realnost ipak bila previse sokantna i bolna za nasu urednicu.

I da, nemoj da se ljutis zbog ovog off-topica, mada kad bolje razmislim ceo sadrzaj ove teme je potpuno off-topic i nema veze sa hostelima u BG pa mi je valjda oprosteno u napred.

P.S.(cisto radi "kucnog" reda)
Kad bi sad neko sasvim slucajno naleteo na ovaj pdf i postavio temu o hostelima u Beogradu, verovatno bi mu tema bila zakljucana u sekundi, jer ona vec postoji (eve je ovde :wink: ) i to sa obiljem podataka koji manje vise, a ipak i iznad svega uopste nemaju veze sa hostelima u nasem velegradu....

E da, nema na cemu i drugi put :smile: .
Uzivaj!
Pozzzzz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back