tokyo
Iskusan
- Poruka
- 5.694
medved_bg:Aha.
E, odatle pravo Radničkom stižeš do Ade. Samo ne znam, pretpostavljam da ima i autobuska stanica paralelno sa tramvajskom, onda nisi morao da se vraćaš...Ništa, next time![]()
thnx

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
medved_bg:Aha.
E, odatle pravo Radničkom stižeš do Ade. Samo ne znam, pretpostavljam da ima i autobuska stanica paralelno sa tramvajskom, onda nisi morao da se vraćaš...Ništa, next time![]()
uh pa mislim da ce biti malo teze obici grad na bajsu,mislim ipak je veci od ljubljane i brdovit...jedino ako vozis na novobeogradskoj strani,e tu je prilicno ravno,ali preko reke...uhtokyo:ej pa i to se može?
cool
tako sam si u Ljubljani iznajmio bicikl i tako najbolje upoznaš grad
jel znaš gdje se to može u Beogradu i koja je cena?
Banshee:uh pa mislim da ce biti malo teze obici grad na bajsu,mislim ipak je veci od ljubljane i brdovit...jedino ako vozis na novobeogradskoj strani,e tu je prilicno ravno,ali preko reke...uh![]()
Banshee:stavicu kada se vratim kuci,ovde nisam u prilici jer su jbn kompovi na spanskom i nemam pojma imaju li sta za editovanje slika
inace,super je madrid,ali kako sam vec proputovala pola spanije ( idem posle u barcelonu) nisam toliko euforicna,sada jedva cekam berlin u avgustu,e to ce da bude nesto posebno![]()
tokyo:hosteli u bg?
Ivanana:@ pajamaca
Ova tema je i dalje otvorena jer i na njoj nema provokacija autora japanca ili sta?
Aaaa da.Otvorena je da bi japanac nama Beogradjanima pokazao delove Beograda sa sve slikama i propratnim opet "miroljubivim" komentarima naravno bez ikakvih provokacija....Boze sacuvaj, o kakvim provokacijama pisemo mi koji ipak vise volimo da razmisljamo glavom, a ne du*etom ;-) .
Stvarno svaka ti cast za rezon!
codemaker:Nema veze, moze mu se da se zayebava ovde.
I samu temu je zapoceo ovako:
hosteli u bg?
ili još nije došlo do tog stepena razvoja turizma u tom velegradu?
Zanimljivo... prema njegovim statistikama "svuda ima budala", za to vreme dok je bio u Beogradu, prema proseku hrvatskih domoljuba, trebao je biti barem jednom napadnut, vredjan, pljuvan ili ako nema srece i silovan....
tokyo:hosteli u bg?
ili još nije došlo do tog stepena razvoja turizma u tom velegradu?